Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra

Itt írhattok nekünk egy pár soros bemutatkozást.
blasius
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: blasius »

Sziasztok!

Ősz óta Én is Corolla tulaj vagyok, és remélem nem fogom megbánni, hogy regisztráltam ebbe a közösségbe.
Ugyan a szülinapi partira nem tudok elmenni, de remélem, hogy a tavaszra tervezendő Toyota múzeumi látogatásra el tudok menni.
Egyik majdnem kollégám is regelt nemrég - bár az oldalra még nem lett feltöltve -, így nem leszek egyedül, lesz már valaki akit ismerek.

Na üdv, már régebb óta akartam küldeni a fórumba csak sajna nem működött.

Üdvözlök mindenkit.
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Nagyon örülnénk ha a Toyota múzeumra el tudnál jönni! Akár a kollegáddal!

Jövőhéten feltöltöm őt is!
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Hell totoyások!

Nagyon örültem hogy rátaláltam a fórumra, sztem tök hasznos és építő ,ha van egy ilyenközösség is.
Egy két kérdéssel indítanék:
Valaki tud valami trükköt a kocsim okosítása érdekében?
Van már alatta egy sport közép és hátsó tag (imádom! :D ), meg egy -csak nyáron- direkt szürcsölő, de lóerő ügyileg még van hova fejődni.
Valamint- nem tdtok e valamit, hogy lesz e idén JapFest?
Amin én voltam iszonyatosan tetszett- ott láttam először hacsikat ½munka½ közben.
Szóval Éljen soká a két ovál karika egy harmadikban! :P
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

birka007 írta:Hell totoyások!

Nagyon örültem hogy rátaláltam a fórumra, sztem tök hasznos és építő ,ha van egy ilyenközösség is.
Van már alatta egy sport közép és hátsó tag (imádom! :D ), meg egy -csak nyáron- direkt szürcsölő, de lóerő ügyileg még van hova fejődni.
Amin én voltam iszonyatosan tetszett- ott láttam először hacsikat ½munka½ közben.
Szia!

Háát sajnos ezeket a motorokat annyira nem lehet mivel tuningolni. Látom 1,3-89LE. A direktszűrő ami nem hiszem hogy lökne valamit is esetleg szebb hang, a sport kipu rendszer esetleg már valamit. Meg normális gyertyák. Lényegében ennyi. Ha komolyabb dolgot akarsz akkor szétszedés könnyítés egyebek. Más lehetőség nem nagyon van. De hallgassuk meg a tapasztalatokat.
gasztroterrorista
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2002
Autód típusa (és generációja): Egyéb nem japán gyártó
Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
Autód karosszéria variánsa: Egyéb

Hozzászólás Szerző: gasztroterrorista »

Sziasztok!

A totalcar.hu Toyota-klubbos cikke után találtam az oldalra, még tavaly. Akkor szerettem volna csatlakozni, de az autóm még darabokban hevert, gondoltam várok még amíg sikerül összerakni. Szeptemberre összejött a friss műszaki, januárban csatlakoztam. Az eddigi találkozókat egyéb elfoglaltság miatt kihagytam, a február 9.-it is, de ezt már nagyon megbántam.
Katona vagyok, szombaton szolgálatba léptem volna, aztán módosították a parancsot, így hazajöttem a családomhoz. Ha elmegyek a találkozóra szombaton, akkor ma nem indultam volna vissza Pestre, és nem okoztam volna balesetet Kisvárdán. Sérülés nem történt, a másik fél megúszta egy leszakadt lökhárítóval, de szegény autóm jobb oldala elszállt. A két ajtónak és a B oszlopnak annyi, a hátsó futómű is kapott, a padlólemezt még nem tudom , majd holnap alánézek mennyire rongálódott.
Szerencse a szerencsétlenségben hogy más nem sérült, a motor egyben van, indul is, de az ajtók...hát nem tudom.
Segítséget kérnék: szerintetek javítassam inkább, vagy adjam át az enyészetnek szegényt?
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Lehet tudok majd segíteni ha gondolod. a megjavításában.
E9 liftback ugye? van sok alkatrészem, még hátsó futómű is talán.

Sajnálom ami történt! Te voltál akkor a hibás? Hoyg lehet, hoyg a tied szinte tk a másik autó meg egy lökös? Mi történt pontosan?
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Layosh írta:

Szia!

Háát sajnos ezeket a motorokat annyira nem lehet mivel tuningolni. Látom 1,3-89LE. A direktszűrő ami nem hiszem hogy lökne valamit is esetleg szebb hang, a sport kipu rendszer esetleg már valamit. Meg normális gyertyák. Lényegében ennyi. Ha komolyabb dolgot akarsz akkor szétszedés könnyítés egyebek. Más lehetőség nem nagyon van. De hallgassuk meg a tapasztalatokat.
Előszöra direkt került rá, és meg kell, hogy mondjam őszintén többet lököttrajta mint a kipuff. Persze biztos, ha valami komoly összeget költenék a kipuffra akkor az is jelentene valamit, de a hangja az állat! Remélem majd véleményezitek élőben. :wink:
És megelőzve a direktszűrős kritikákat, tudom sok emberenk van, volt, halltott rossz tapasztalatot, ehhez csak annyit, hogy megfelelő kezelés mellett NEM kezdi ki a motort! Kb. 5000 km-enként (nálam 1max2 szer nyári időszakban) kimosás, tisztítás olajzás.
Köszönöm a hozzászólást, és sajnos igazat kell adjak, mert ez a Corolla már a 2gyermekes anyukáknak készült főleg, a váasárláskor megnálam a megbízhatőság volt az elsődleges szempont,meg hogy japán legyen,bár e kettő kéz a kézben jár.
Nos mindenesetre várom az ötleteket, hátha van valami.
Hy all!
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

birka007 írta:
Layosh írta:

Szia!

Előszöra direkt került rá, és meg kell, hogy mondjam őszintén többet lököttrajta mint a kipuff. Persze biztos, ha valami komoly összeget költenék a kipuffra akkor az is jelentene valamit, de a hangja az állat! Remélem majd véleményezitek élőben. :wink:
És megelőzve a direktszűrős kritikákat, tudom sok emberenk van, volt, halltott rossz tapasztalatot, ehhez csak annyit, hogy megfelelő kezelés mellett NEM kezdi ki a motort! Kb. 5000 km-enként (nálam 1max2 szer nyári időszakban) kimosás, tisztítás olajzás.
Köszönöm a hozzászólást, és sajnos igazat kell adjak, mert ez a Corolla már a 2gyermekes anyukáknak készült főleg, a váasárláskor megnálam a megbízhatőság volt az elsődleges szempont,meg hogy japán legyen,bár e kettő kéz a kézben jár.
Nos mindenesetre várom az ötleteket, hátha van valami.
Hy all!
Nos nekem Tibcsi(Toytibi) azt mondta,hogy a hőmérséklettel lehet játszani,mert az enyém (E11) már eu 4-es mocival szerelt!
Jól emlékszem Tibi?
Balázs

C-POWER!!!!!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hát igen. Egyébként ugye mái napig ez van, hogy hivatalosan is a Corolla nem a 20 éves suhanc gyerek korosztálynak készül. Ez tény ennyi. Persze kapják külföldre a vadabbnál vadabb modelleket. De ez van.
Igen, ezt tudom, hogy azért annyira nem árt a direktszűrő a motornak.
Én is hittem sokáig a direktszűrő meg sportlégszűrő csodában, míg több szerelő és főleg Tibcsi kiokított, hogy nem úgy van az.
Főleg nem az én motoromnál. Aminek ugyanakora a szűrőe mint egy 1,6 os vagy egy komolyabb motoré. Asszem Tibcsi a Celicát is emlitette. Tehát hogy olyan sok levegőt is át tud engedni. Innentől kezdve a teljesítmény azon múlik hogy nyomod neki.
gabor

Hozzászólás Szerző: gabor »

Gaborbol vagyok csak elfelejtettem a jelszavam, kértem már párszor jelszó resetet, azt mondja új jelszó elküldve az e-mail címedre, de nem jön semmi... :(
Mind1 reggeltem újat, reggeltem a tagok közé is tegnap, remélem azt megkaptátok.

Direkt/sport légszűrő: Én is sokat gondolkodtam rajta, de nagyon sok helyen hallottam ,hogy igazából nem dob a teljesítményen inkább csak a gép hangján,és minimálisan a nyomatékon.Aki biztosra megy az 2-3.000 kilóméterenként tisztítja, aki poros úton használja az akár naponta. Ford oldalon van egy érdekes teszt, a telejesítményre vonatkozóan.

http://forum.fordscorpio.hu/viewtopic.p ... 9b37bd96d7
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Megkaptuk a regisztrációs leveled.
Amint tudunk töltünk fel!

Küld el nekem PÜ-ben, vagy e-mailben ( toth.matyas@corolla-club.hu ) az új jelszavadat és megpróbálom megváltoztatni. És töröljük akkor az új nevedet.

Én is úgy hallottam, hogy teljesítményen szinte semmit sem dob a direkt szűrő. Mondjuk autó függő, de Tibcsi azt mondta a Corollákon alapból túl van méretezve a beömlő levegő mennyisége, így nincs lefojtva.
Amivel esetleg lehet okoskodni, bár az is minimális teljesítényt nyújt, hogy máshova rakod át a szívás helyét (hogy hidegebbet szívjon)
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Sziasztok kedves fórumozok.

Mindenki, aki tag és regisztrált is a fórumra az írjon egy kis bemutatkozó szöveget. :) Legalább így látjuk a fórumon az aktív emberkék számát is nagyjából. Most néztem a fórum stato és sokmindenki áll 0 hozzászólással.
Tessék csak bátran írni :)
gaborbol
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: gaborbol »

ÜDV!

Gábor vagyok 30 éves, Pécsről, és én vagyok az a looser aki rendszergazda létére 3 nap alatt elfelejtette a jelszavát. Jííííháá :D

Nemrég boldog tulajdonosa lettem egy E9-es 1,6 gti verdának, ennek kapcsán találtam rá erre a jó kis közösségre. Még csak pár napja reggeltem, de már sok segítséget kaptam tőletek, amit ezúton szeretnék megköszönni még egyszer! Ha bárkinek bármiben tudok segíteni, keressetek bátran, msn-en majdnem mindíg elérhető vagyok.
Gaben1004
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Gaben1004 »

Sziasztok
EXTREME E100 4A-FE
Gaben1004
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Gaben1004 »

Na jol van müködik!

Szoval sziasztok!

Ma este jöttem haza a Hungárián és egy E90-es kezdett üldözni!
Pirosnál lehuzta az ablakot és ennyit üvöltött corolla club.hu és most itt vagyok! :D
EXTREME E100 4A-FE
Válasz küldése