Merci nem is lesz egyhamar az udvarbanmontoya írta:Hát én sem E220-ról, sem nagy Lexusról nem tudok Tschangow-nál.
Fogyasztás
- montoya
- Fanatikus fórumozó

7.55 lett mondjuk. De nem szimpi a dolog, ilyen körülmények között nyáron egy literrel kevesebbet evett. Ami így 10 fok körüli idõt figyelembe véve elég nagy difi. Gyanús a termosztátom, van, amikor vízszintesre áll be, van, amikor pedig szemmel láthatóan lefelé konyul a mutató valamennyire.bepi81 írta:És ez még igen-igen istenes érték!montoya írta:Nyugi, az elmúlt bõ 1000km átlaga nálam 7 fölötti... éljen BP meg a hideg.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

3 napos túrán voltam Szlovákiában, oda-vissza 530 km. Ebbõl 70 km Bp, többi országút 2 utassal, tele csomagokkal hegyek között. Így fogyasztott az autó 6,6ot, pedig nem figyeltem túlságosan a fogyasztásra, elõztem is sokat. Úgyhogy meglehetõsen elégedett vagyok a kocsival.
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Ezt inkább nagyobb mínuszokban szokta csinálni, amikor nagyon alacsony fordulaton mûködik a motor és egyszerûen nem tudja tartani az üzemi hõmérsékletet. Szerintem is tégy egy pillantást a termosztátra.montoya írta:7.55 lett mondjuk. De nem szimpi a dolog, ilyen körülmények között nyáron egy literrel kevesebbet evett. Ami így 10 fok körüli idõt figyelembe véve elég nagy difi. Gyanús a termosztátom, van, amikor vízszintesre áll be, van, amikor pedig szemmel láthatóan lefelé konyul a mutató valamennyire.bepi81 írta:És ez még igen-igen istenes érték!montoya írta:Nyugi, az elmúlt bõ 1000km átlaga nálam 7 fölötti... éljen BP meg a hideg.
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
- kleingy
- Aktív fóruméletet élõ

- Kapcsolat:
Tényleg, ezt akartam is kérdezni, hogy 4EFE mociknál kinek kb. hol áll a vízhõfokmutatója? Mert nekem úgy, ahogy fent írtátok... 9 óránál, néha picit lejjebb. Sztem fölötte az életben nem láttam. Apum szerint nem jó a mutató vagy a termosztát (pedig nyit rendesen, most volt hûtõfolyadékcsere, tapasztaltuk).
- horvatht
- Aktív fóruméletet élõ

Még mászkáltam kicsit városban tegnap óta és teletankoltam a kocsit. Végül 565km alatt 34 liter benzint tankoltam bele. Nem akartam elhinni, úgyhogy még próbáltam rátölteni, de már folyt vissza a csõ mellett. Így végülis 6l/100km-re jött ki a túra. Ez már tényleg túl alacsonynak tûnik, ennyire azért nem óvatoskodtam. Lassan leszokik a benzinrõl a kocsi...horvatht írta:3 napos túrán voltam Szlovákiában, oda-vissza 530 km. Ebbõl 70 km Bp, többi országút 2 utassal, tele csomagokkal hegyek között. Így fogyasztott az autó 6,6ot, pedig nem figyeltem túlságosan a fogyasztásra, elõztem is sokat. Úgyhogy meglehetõsen elégedett vagyok a kocsival.
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
-
tibierdrol
- Gyakori látogató