AE86
Sziasztok!
Íme az enyém:

Sok hasznos infót találtok az oldalamon ha valaki autóépítésre szánná el magát:)
Blog az építésről:
http://ae86.blog.hu
Kasztni építés még részletesebben:
http://www.simoncar.hu/index.php?mode=v ... &almenu=q3
Üdv,
Z
Íme az enyém:
Sok hasznos infót találtok az oldalamon ha valaki autóépítésre szánná el magát:)
Blog az építésről:
http://ae86.blog.hu
Kasztni építés még részletesebben:
http://www.simoncar.hu/index.php?mode=v ... &almenu=q3
Üdv,
Z
2006 Corolla Verso 2.2 D4-D
2000 Corolla E11 Liftback
1985 Corolla AE86 DRIFT
1985 Corolla AE86 DRIFT
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szia Zoli!
Gratulálunk a projekthez! Bár én már régebb óta tudok róla
Gyönyörű a kocsi. Minden álmom, hogy ennyire előlről kezdhessem egy autó restaurálását.
Irígykedünk szerintem sokan, de ott van mellette a tisztelet is, mivel látjuk, hogy 3 Corolla is áll a garázsodban
Ha gondolod, szívesen várunk a tagok közé, s ha van kedved a találkozókra is eljöhetnél. (bográcsozások, konvojozások, szakmai beszélgetések... ) Itt látod mit kell elküldened a regisztrációs leveledbe: www.corolla-club.hu ott tagok és regisztráció.
Következő nagyobb találkozónk, Április utolsó hétvégéje lesz. A toyota múzeumot tűztük ki célként, az osztrák és a német határ közelében. Úgy néz ki a távolság ellenére már egy tucat autó összejött. Ha a pénztárcád is megengedi, tarts velünk!
Ja visszatérve a másik fórumon felvetett kérdéshez. (coupe, hatchback, liftback stb...) Egy szervízkönyv 2 ajtós és 3 ajtós coupe-ként különbözteti meg a hacsikat. Majd beírom oda is. Meg bescannelem. Bár lehet, hogy csak a könyv szerkesztője találgatott.
Gratulálunk a projekthez! Bár én már régebb óta tudok róla
Irígykedünk szerintem sokan, de ott van mellette a tisztelet is, mivel látjuk, hogy 3 Corolla is áll a garázsodban
Ha gondolod, szívesen várunk a tagok közé, s ha van kedved a találkozókra is eljöhetnél. (bográcsozások, konvojozások, szakmai beszélgetések... ) Itt látod mit kell elküldened a regisztrációs leveledbe: www.corolla-club.hu ott tagok és regisztráció.
Következő nagyobb találkozónk, Április utolsó hétvégéje lesz. A toyota múzeumot tűztük ki célként, az osztrák és a német határ közelében. Úgy néz ki a távolság ellenére már egy tucat autó összejött. Ha a pénztárcád is megengedi, tarts velünk!
Ja visszatérve a másik fórumon felvetett kérdéshez. (coupe, hatchback, liftback stb...) Egy szervízkönyv 2 ajtós és 3 ajtós coupe-ként különbözteti meg a hacsikat. Majd beírom oda is. Meg bescannelem. Bár lehet, hogy csak a könyv szerkesztője találgatott.
Szia!Pacsker írta:Szia Zoli!
Gratulálunk a projekthez! Bár én már régebb óta tudok rólaGyönyörű a kocsi. Minden álmom, hogy ennyire előlről kezdhessem egy autó restaurálását.
Irígykedünk szerintem sokan, de ott van mellette a tisztelet is, mivel látjuk, hogy 3 Corolla is áll a garázsodban![]()
.
Köszönöm az invitációt, sajnos vagy szerencsére elég elfoglalt vagyok, továbbá 2 gyerekes családapa. A maximum amit tudok tenni, hogy néha hozzászólok a fórumokhoz. Persze ha bárkinek bármi kérdése van AE86-tal kapcsolatban szívesen segítek/segítünk, keressen nyugodtan.
Üdv,
Z
1985 Corolla AE86 DRIFT
1985 Corolla AE86 DRIFT
Részemrő ls gratula. Ez a tiszta munka. A baj csak az hogy iszonyat munka és pénz, amit nem sokan engedhetnek meg, így marad az áll összeszedése a talajról
Nagyon jók a képek és rengeteg ötletet lehet meríteni az elkövetkezendő autómhoz.
Már teljesen be vagyok indulva.
Egyszer majdcsak készen lessz nekem is.
Nagyon jók a képek és rengeteg ötletet lehet meríteni az elkövetkezendő autómhoz.
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
Köszönöm!Toytib írta:Részemrő ls gratula. Ez a tiszta munka. A baj csak az hogy iszonyat munka és pénz, amit nem sokan engedhetnek meg, így marad az áll összeszedése a talajról![]()
Gyanús, hogy Te az a bizonyos Tibi vagy akit sórgorom mindig felhív ha eltévedünk az elektronikában
Csak nem hacsi projekt lesz? Örülnék neki
1985 Corolla AE86 DRIFT
1985 Corolla AE86 DRIFT
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

AE86_Z írta:Köszönöm!Toytib írta:Részemrő ls gratula. Ez a tiszta munka. A baj csak az hogy iszonyat munka és pénz, amit nem sokan engedhetnek meg, így marad az áll összeszedése a talajról![]()
Gyanús, hogy Te az a bizonyos Tibi vagy akit sórgorom mindig felhív ha eltévedünk az elektronikában![]()
Ezúton is köszönet a problémamegoldásokért
ÉN is gartulálok a géphez:) Nagyon bejön látom mennyi munka volt vele ,rengeteg pénzről nem is beszélve, ilyenkor bánom h eladtam a hacsimat...... de az anyagiak közbeszóltak:( de megfogadtam h 1* lesz még 1 hacsim újra.
Sok sikert és leld örömőd a gépben:)
És mindig csak kilincsel előre a pályán

Köszi:)Totya írta:
ÉN is gartulálok a géphez:) Nagyon bejön látom mennyi munka volt vele ,rengeteg pénzről nem is beszélve, ilyenkor bánom h eladtam a hacsimat...... de az anyagiak közbeszóltak:( de megfogadtam h 1* lesz még 1 hacsim újra.
Sok sikert és leld örömőd a gépben:)
És mindig csak kilincsel előre a pályán
Ne csüggedj, én is feladtam egykor! Azután így a 30hoz közeledve csak sikerült összehozni.
Üdv,
Z
1985 Corolla AE86 DRIFT
1985 Corolla AE86 DRIFT
Igazán nincs mit, ha tényleg én lennék azAE86_Z írta:Köszönöm!Toytib írta:Részemrő ls gratula. Ez a tiszta munka. A baj csak az hogy iszonyat munka és pénz, amit nem sokan engedhetnek meg, így marad az áll összeszedése a talajról![]()
Gyanús, hogy Te az a bizonyos Tibi vagy akit sórgorom mindig felhív ha eltévedünk az elektronikában![]()
Ezúton is köszönet a problémamegoldásokért
Deeeee "hacsi projekt" van kezdődőben
Hát még én mennyire örülök. Újra AE86 lessz a seggem alatt.
Újra kell tanulni, mivelhogy 93-ban adtam el az akkori féltett kincsemet és azóta elsőkerekessel nyomom a témát.
Nem tudom mikorra lessz készen, ma kipakolom fémig és irány a kasznisműhely.
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009