E11 - (1997-2002)
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Hát a lerakódott kokszot nem nagyon tisztítja semmi normál üzemben. De hogy a levegõ nem az biztos....
Sõt egy kopottabb motornál inkább csak felgyûlik az olaj a hengerfalon, ami a következõ munkaütemben begyullad, és újabb lerakódást képez...
Sõt egy kopottabb motornál inkább csak felgyûlik az olaj a hengerfalon, ami a következõ munkaütemben begyullad, és újabb lerakódást képez...
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
'07 E12 D-4D, Linea Luna
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Én is inkább ezt tudom elképzelni az oxigén tisztító hatása helyett...PiciPeti írta:Hát a lerakódott kokszot nem nagyon tisztítja semmi normál üzemben. De hogy a levegõ nem az biztos....![]()
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
-
ksz315
- Aktív fóruméletet élõ

porvédõ
Talán hasznos lehet másnak is:
Hátsó lengéscsillapító porvédõre mindenféle méretet eladnak E11-hez, amik nem jók.
A jó alkatrész Bárdis cikkszáma: GO703661 Ez egy Gomet gyártmányú, egész jónak tûnt, majd kiderül hogy bírja az idõjárást.
(van rajta még egy kód, ez nem tudom mi, mert ez a cimke felül lett ragasztva, csak a Toyota felirat, és a 70 3661B4 kód látszik ki.
Hátsó lengéscsillapító porvédõre mindenféle méretet eladnak E11-hez, amik nem jók.
A jó alkatrész Bárdis cikkszáma: GO703661 Ez egy Gomet gyártmányú, egész jónak tûnt, majd kiderül hogy bírja az idõjárást.
(van rajta még egy kód, ez nem tudom mi, mert ez a cimke felül lett ragasztva, csak a Toyota felirat, és a 70 3661B4 kód látszik ki.
E11 liftback 4E-FE 1998 JT.... Volt
Sziasztok!
Ma végre megkapta az új papucsokat az autóm (Vredestein snowtrac 3) kép Ezután gondoltam ránézhetne egy futómûves. A diagnosztika és átnézés után kiderült hogy alkatrészt SEMMIT nem kell venni
Viszont állítani azt kellet az elsõ kerekek 5 fokot terpesztettek
A másik érdekesség hogy a bal elsõ kerék 2mm rel vagy 0.2 fokkal (már nem emlékszek mit mondott) hátrébb van. A szerelõ azt mondta hogy ez említésre sem méltó valószínû kapott egy nagyobb kátyút a futást nem befolyásolja , én sem vettem észre semmit. Kérdés hogy érdemes-e ezzel foglalkozni? illetve lehet-e?
Ma végre megkapta az új papucsokat az autóm (Vredestein snowtrac 3) kép Ezután gondoltam ránézhetne egy futómûves. A diagnosztika és átnézés után kiderült hogy alkatrészt SEMMIT nem kell venni
Viszont állítani azt kellet az elsõ kerekek 5 fokot terpesztettek
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Foglalkozni szerintem nem kell vele, vagy egy kátyút kapott, vagy valami nagyobbat (törés) és abból lett helyreállítva. 0,2mm az semmi. Én csak annyit tennék, hogy minden szezon végén jól átnézem a gumik felületét, hogy esetleg nincs-e rajtuk valahol rendellenes kopás (nem-e nyalja a gumit a futómû), pusztán figyelemmel kísérés gyanánt. De szerintem ennyi eltérés nem okoz különösebb gondot...
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Ez most kicsit csúnya volt.Lackó írta:A víz......bûl veszi ki aaaa zokszigént.bubidisc írta:Motorféküzem kicsit tisztítja is az égésteret. Ilyenkor ugye nem kap üzemanyagot, nincs robbanás oxigént viszont valamennyit kap.szaki írta:Miért fontos a motorfék?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Mit nekünk Lexus IS? "Amikor az elsõ tesztautóba beültünk anno, döbbenten tapasztaltuk, hogy akkora, mint egy Corolla. Tévedés ne essék, a békalámpásról van szó. A másik sokkot az okozta, hogy egyértelmûen a Corollában voltak jobb minõségûek az utastér mûanyagjai."
(Részlet a TotalCar használt Lexus IS tesztjébõl)
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
'07 E12 D-4D, Linea Luna
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Elolvastam a tesztet meg a nepiteleteket. 6-os kezivel mindentol fuggetlenul kene, k..ra!PiciPeti írta:Mit nekünk Lexus IS? "Amikor az elsõ tesztautóba beültünk anno, döbbenten tapasztaltuk, hogy akkora, mint egy Corolla. Tévedés ne essék, a békalámpásról van szó. A másik sokkot az okozta, hogy egyértelmûen a Corollában voltak jobb minõségûek az utastér mûanyagjai."![]()
![]()
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd

+