Minitalik
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szervezõ topicban folytassátok légyszíves!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Mi azt hittük,a vörösmarty téren tényleg nagy adventi vásár van...hát,nem volt az...
de azért jó volt találkozni veletek: Frool, Bardos6..
:D az e9nek jól áll az ültetés...zsír!!:D nekem meg kell egy kipu-update,mert a hacsi hangosabb...
:D:D
jó volt a mélygarázsban hárman egyszerre röfögtetni..
Sancy kár,hogy nem jöttél,de majd legközelebb!!:D
de azért jó volt találkozni veletek: Frool, Bardos6..
jó volt a mélygarázsban hárman egyszerre röfögtetni..
Sancy kár,hogy nem jöttél,de majd legközelebb!!:D
- Frool
- Fanatikus fórumozó

Én is, bár a fáradtságomból kifolyólag nem voltam túl jó társaság - ezért elnézést kérek a pécsi különítménytõl.bubidisc írta:Sajnálom.
Remélem jól pihentetek!
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Ezen a két kocsin kívül nem jön más?
Szerintem jó lesz. és elvileg szép idõ is lesz
Szerintem jó lesz. és elvileg szép idõ is lesz
Klubelnök

- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Ez a time attack inkább mini nemtali volt. 17:00 körül indultunk Ancsával.
M0- tól a ringig kergettünk két skyline-t. Egy fehér meg egy zöld volt. Tulajdonképpen nem volt gyorshajtásról szó, csak éppen követtük õket mert szólni akartunk nekik, hogy rossz oldalon van a kormány - és ez tisztára balesetveszélyes. Aki útközben látta a jelenetet és kicsit megijedt, hogy olyan lassan haladunk el mellettük, hogy közben állva elalszik attól utólag is elnézést kérek. Amúgy ilyen normálisan és szabályosan haladó sportautósokat még nem láttam. Le a kalappal!
Mire kiértünk már javában ment a küzdelem. A kanyarok külsõ ívén ujjnyi vastagon eldobott másodpercek. Lesz dolguk a pályamunkásoknak!
Szerintem kint volt a magyarországon fellelhetõ Yaris TS állomány fele, azaz kb. 3 autó.
Ancsával úgy döntöttem, hogy kimegyünk a célegyenes végéhez féktávot nézni. Én mondom, nem hazudtak akik azt mondták, hogy Lizard lehetetlenül extrém rövid féktávot vesz. Sajna úgy hallottam, hogy még mindig qrva hosszú a hungaroring célegyenese, ami a kis lóerõs nagy homlokfelületû autóknak nem annyira kedvez. 2p:22mp körül ment, ahogy hallottam (19:30-as távozásunkig) ami derekas egy ilyen, gyárilag versenyszerû használatra teljesen alkalmatlan autótól. Csak ámulok, hogy lett belõlük ilyen könyörtelen másodpercgyilkos! Aaron is brutálisat fékez. Az 5-bõl 2-be váltást láttam mûködni de Lizard féktávkját nézve - aki rendesen visszagangol, még mindig nem értem. Az E12 TS hangja valamiért nagyon tetszik. Visszafogott de mégis sportos!
Idõeredményeket nem igazán tudok mert inkább bámultuk a kocsikat mint, hogy álldogáljunk egy sötét garázsban, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy miket mentek a gépszörnyek tegnap.
Egy pár jófajta képet is készítettünk amit majd késõbbiekben megoszunk.
Én azt mondom, hogy jó móka volt, legközelebb se hagyjuk ki!
M0- tól a ringig kergettünk két skyline-t. Egy fehér meg egy zöld volt. Tulajdonképpen nem volt gyorshajtásról szó, csak éppen követtük õket mert szólni akartunk nekik, hogy rossz oldalon van a kormány - és ez tisztára balesetveszélyes. Aki útközben látta a jelenetet és kicsit megijedt, hogy olyan lassan haladunk el mellettük, hogy közben állva elalszik attól utólag is elnézést kérek. Amúgy ilyen normálisan és szabályosan haladó sportautósokat még nem láttam. Le a kalappal!
Mire kiértünk már javában ment a küzdelem. A kanyarok külsõ ívén ujjnyi vastagon eldobott másodpercek. Lesz dolguk a pályamunkásoknak!
Szerintem kint volt a magyarországon fellelhetõ Yaris TS állomány fele, azaz kb. 3 autó.
Ancsával úgy döntöttem, hogy kimegyünk a célegyenes végéhez féktávot nézni. Én mondom, nem hazudtak akik azt mondták, hogy Lizard lehetetlenül extrém rövid féktávot vesz. Sajna úgy hallottam, hogy még mindig qrva hosszú a hungaroring célegyenese, ami a kis lóerõs nagy homlokfelületû autóknak nem annyira kedvez. 2p:22mp körül ment, ahogy hallottam (19:30-as távozásunkig) ami derekas egy ilyen, gyárilag versenyszerû használatra teljesen alkalmatlan autótól. Csak ámulok, hogy lett belõlük ilyen könyörtelen másodpercgyilkos! Aaron is brutálisat fékez. Az 5-bõl 2-be váltást láttam mûködni de Lizard féktávkját nézve - aki rendesen visszagangol, még mindig nem értem. Az E12 TS hangja valamiért nagyon tetszik. Visszafogott de mégis sportos!
Idõeredményeket nem igazán tudok mert inkább bámultuk a kocsikat mint, hogy álldogáljunk egy sötét garázsban, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy miket mentek a gépszörnyek tegnap.
Egy pár jófajta képet is készítettünk amit majd késõbbiekben megoszunk.
Én azt mondom, hogy jó móka volt, legközelebb se hagyjuk ki!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Idõkre kíváncsi vagyok!
Klubelnök