Segítség kellene!
Legjobban akkor jár, ha elviszi egy közeli kereskedésbe állapotfelmérésre. 15 körül szokott futni. Ami baja lehet: van egy pókcsõ nevû vízcsõ, ami el tud öregedni, és szivároghat, és gyártási héttõl függõen porladhat az injektorsor kábelének szigetelése. Kb ennyi, kiváló jószág, és baromi olcsón van hozzá minden. Km szerint most lesz szíjszett-csere, az gyáriban olcsóbb, mint UNIX-BÁRDI-STB utángyártott akármiben.ati írta:sziasztok
egyik barátomnak meg kéne nézni Üllõn egy kocsit és leírni a tapasztalatokat
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/mo ... ma-5129560
remélem valaki tud segíteni, fontos és egyben sürgõs is lenne
elõre is köszönöm
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Megszállotttschangow írta:Legjobban akkor jár, ha elviszi egy közeli kereskedésbe állapotfelmérésre. 15 körül szokott futni. Ami baja lehet: van egy pókcsõ nevû vízcsõ, ami el tud öregedni, és szivároghat, és gyártási héttõl függõen porladhat az injektorsor kábelének szigetelése. Kb ennyi, kiváló jószág, és baromi olcsón van hozzá minden. Km szerint most lesz szíjszett-csere, az gyáriban olcsóbb, mint UNIX-BÁRDI-STB utángyártott akármiben.ati írta:sziasztok
egyik barátomnak meg kéne nézni Üllõn egy kocsit és leírni a tapasztalatokat
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/mo ... ma-5129560
remélem valaki tud segíteni, fontos és egyben sürgõs is lenne
elõre is köszönöm
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- montoya
- Fanatikus fórumozó

No nem is eladó...tschangow írta:Nekem is van egy olyanom, 16x ezer, 97-es, idén nem mentem vele 800 km-t. Végig márkaszervizelt, én vagyok a kettedik boldog tulaja. Igazából lassan bármelyik márkaklubnak lehetnék tagjamontoya írta:'97-es Mondeo 170.000km-rel?![]()
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Végül is de. Bár 400-ért nem adnám oda.montoya írta:No nem is eladó...tschangow írta:Nekem is van egy olyanom, 16x ezer, 97-es, idén nem mentem vele 800 km-t. Végig márkaszervizelt, én vagyok a kettedik boldog tulaja. Igazából lassan bármelyik márkaklubnak lehetnék tagjamontoya írta:'97-es Mondeo 170.000km-rel?![]()
-
ati
- Gyakori látogató

ma úgy alakult hogy kikötöttem vecsésen és akkor már ésszerû volt megnézni a kocsit
a próbaúton nem vettem észre semmi különöset, erõs és jó adagolható volt a fék, nem húzott semerre se fékezésnél sem a hirtelen gyorsításnál, féltengelyekkel semmi baj, futómû kellõen feszes, nem kopog
a váltó jó és pontos, nem reccsent be 2bõl 3ba és fordítva, fordulatot jól és egyenletesen vette, pöccre indult így mûszakilag szerintem rendben
a külseje foglalkozást igényel, a bal hátsó ajtó és a hátsó lökös bal szélén súrolás nyoma van, szerintem polírral nem javítható, az elsõ lökös egy szakaszon a rendszám felett el van törve, a fényezés gyárinak tûnik, gitt nincs rajta, mert minden elem kongott, csomitérben sem láttam gyûrõdés nyomát
a belseje egyben van, nincs szét szakadva, kiégetbe , megkopva, egyedül a kormány kopott de az lehet a sok városban használástól is
a km 176700on állt, ami lehet reális is de szerintem tuti több van benne
szervízkönyve elég sokáig vezetve volt, nem egy 5 perc alatt kiállított hamisítvány
így azt mondom hogy összességében jónak tûnik, most az lesz hogy kerítek egy szervizet aki átvizsgálja alaposan és ha õk rábólintanak akkor meg is veszi barátom a kocsit, akár most szombaton is, kár hogy nem most hétvégén van a tali szandán, mert akkor oda elgurultunk volna.....
a próbaúton nem vettem észre semmi különöset, erõs és jó adagolható volt a fék, nem húzott semerre se fékezésnél sem a hirtelen gyorsításnál, féltengelyekkel semmi baj, futómû kellõen feszes, nem kopog
a váltó jó és pontos, nem reccsent be 2bõl 3ba és fordítva, fordulatot jól és egyenletesen vette, pöccre indult így mûszakilag szerintem rendben
a külseje foglalkozást igényel, a bal hátsó ajtó és a hátsó lökös bal szélén súrolás nyoma van, szerintem polírral nem javítható, az elsõ lökös egy szakaszon a rendszám felett el van törve, a fényezés gyárinak tûnik, gitt nincs rajta, mert minden elem kongott, csomitérben sem láttam gyûrõdés nyomát
a belseje egyben van, nincs szét szakadva, kiégetbe , megkopva, egyedül a kormány kopott de az lehet a sok városban használástól is
a km 176700on állt, ami lehet reális is de szerintem tuti több van benne
szervízkönyve elég sokáig vezetve volt, nem egy 5 perc alatt kiállított hamisítvány
így azt mondom hogy összességében jónak tûnik, most az lesz hogy kerítek egy szervizet aki átvizsgálja alaposan és ha õk rábólintanak akkor meg is veszi barátom a kocsit, akár most szombaton is, kár hogy nem most hétvégén van a tali szandán, mert akkor oda elgurultunk volna.....
a kocsiknak lelke van de csak egy hozzám hasonló autó mániás érezheti.....
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Barátod??
Nem Te akarod az autót?
A projektbe rakj már fel képeket a donorról és errõl is légyszi!
Nem Te akarod az autót?
A projektbe rakj már fel képeket a donorról és errõl is légyszi!
Klubelnök

- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Jaaaa 
Félreértettem. Sorry! Kösz Sancy!
A Mondeo nem érdekel és nem is erre a fórumra illik!
Félreértettem. Sorry! Kösz Sancy!
A Mondeo nem érdekel és nem is erre a fórumra illik!
Klubelnök