Akkor elviszem újravulkanizáltatni... Arra min 80.000 km-t mondtak... Az nálunk 4 év lesz kb, és nem hiszem hogy 5 rongynál drágább...
E11 alkatrészek (1997-2002)
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Akkor csináltasd meg mind a négyet. Én sajna nem tudom az autót napokra úgy felbakolva hagyni. Az 5 ezer így nagyon barátinak tûnik. Ha veszel 4 utánygyártottat és elviszed hozzá megcsináltatni még mindig jobban jársz mintha megveszed a gyárit. Amúgy lehet, hogy nem tudod megmenteni leszedésnél. Ha elfáradt a gömbfej akkor az forog. Lehet, hogy van valami célszerszám amivel rá lehet fogni a másik oldalon, nem tudom. A hátsóknál nekem vágnom kellett és elõtte is vágták amikot legutóbb cserélték 6000 huf/db és 2 évig bírta. Most is a legolcsóbbat választottam.PiciPeti írta:Ilyen szar az utángyártott?![]()
Akkor elviszem újravulkanizáltatni... Arra min 80.000 km-t mondtak... Az nálunk 4 év lesz kb, és nem hiszem hogy 5 rongynál drágább...
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nem figyeltem, de ha kanyarstab "kutyacsontokról" beszéltek, akkor azon mit lehet vulkanizálni?
Azon 2 gömbcsukló van legjobb tudomásom szerint
Azon 2 gömbcsukló van legjobb tudomásom szerint
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
-
tibierdrol
- Gyakori látogató

Elkezdtem rendbe tenni az autón a kõfelverõdések nyomait és a régebbi törésekbõl adódó rohadásokat és elég szomorú lettem. A csomagtérajtó tömítõ gumija alatt (lépcsõshátú) minden ponthegesztésnél elkezdett már rohadni. Ennyire lejárt volna ezeknek az autóknak az ideje? Pedig még csak 12 éves. Nektek is rohad ez a rész? Eddig pedig úgy láttam, hogy ahol nem sérült a fényezés ott hibátlan és rozsdamentes minden, de ez most nagyon elkeserített.
'99-es lépcsõshátú E11, 4E-FE motorral
- Ghee
- Gyakori látogató

Nekem a hátsó szélvédõ és a csomagtérajtó közti résnél vannak rozsdafoltok (ahol a levelek és a sár össze szokott rohadni), de csak pötty formában (a gumikat nem mertem még leszedni, de szerintem alatta oké), ugyanez a belsõ doblemeznél elöl a tornyok alatt (szintén pötty) és persze a jobb hátsó ív középen gittelve volt és szerintem az alatt dolgozik a rozsda, mert sorjás a festék. Lehetne dolgozni rajta... csak idõm nincs rá...
'00, EE111, 4E-FE, Harmony
-
tibierdrol
- Gyakori látogató

Na én is így gondoltam, ezért esett rosszul, hogy a gumi alatt is rohad. Úgy nekibúsultam, hogy hirtelen felindulásból megint Alfa Sprinteket kezdtem nézegetni, de aztán most is sikerült magam lebeszélni rólaGhee írta:a gumikat nem mertem még leszedni, de szerintem alatta oké
'99-es lépcsõshátú E11, 4E-FE motorral
Sziasztok!
e11 2002-es 1.6 vvti 3 ajtós elöl-hátul tárcsafékes corollámhoz keresnék hátsó fék munkahengert! bal hátsó csereérett lett sajna.
kérem akinek van elfekvõbe akár bontott akár új jelezze, sürgõs lenne!
elérhetõségeim:
30-828-33-negyvenegy (ha megcsörgetsz visszahívlak!)
avagy balazs86@gmail.com
elõre is köszönöm
Üdv. Balázs
e11 2002-es 1.6 vvti 3 ajtós elöl-hátul tárcsafékes corollámhoz keresnék hátsó fék munkahengert! bal hátsó csereérett lett sajna.
kérem akinek van elfekvõbe akár bontott akár új jelezze, sürgõs lenne!
elérhetõségeim:
30-828-33-negyvenegy (ha megcsörgetsz visszahívlak!)
avagy balazs86@gmail.com
elõre is köszönöm
Üdv. Balázs
- kleingy
- Aktív fóruméletet élõ

- Kapcsolat:
Homasita rulez! Van minden a gagyitól a jóig, fillérestõl a brutális árig.montoya írta:Gyöngyi-award!Antennát keresek...
Nekem mákom volt, apumnak volt egy a kismûhelyben "tarcsiba" a Corsához, azt kaptam meg (rövid és spirálban megy rá az antenna), plusz amióta csavarlazítóval befújtuk, lehet állítgatni is a kis bütyköt a tetõn.
Sziasztok, ide is beírom, hátha többen olvassák itt és esetleg tudnak segíteni, tippeket adni. Autóm modell kódja a toyodiy.com szerint:ZZE111L-AEMDKW, amúgy 2000. áprilisi 1.4es vvti motorral szerelt japán változatú (nem a kerek lámpás hanem az utáni). Ebbe szeretnék utólag klímát beszereltetni. (nem tudom, hogy lehet-e, pl. az elektromos része nem egyértelmû, a motortérben kettõ relédoboznak kellene lenni, de csak egy van, stb). Szóval egyszer az a gondom, hogy egyáltalán lehet-e utólag, másrészt nem egyértelmû hogy milyen alkatrészek kellenek hozzá, ill. nem találok hozzá klímát sem... Aki tudna ebben segíteni az nyugodtan keressen meg privátban. Köszönöm. 
- MDaemon
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2001
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Sikeresen félrevásároltam a héten, vettem egy angol liftbackbõl a 4 elektromos ablakos szettet, de sajnos az enyémmel nem lehet összehozni (reméltem hogy igen, de erre mondják azt h szívás).
Ha valakinek kell, szívesen továbbadom, akár a beszerelésben is segítek!
Ami benne van: 4 ablakemelõ mechanika motorral, kapcsolók, kábelkötegek, ajtókárpitok (sötét)
Van hozzá még ugyanebben a színben a 4 küszöb, B oszlop alsó fele, A oszlop alján lévõ takaró bogyó, kesztûtartó, könyöklõs középbox, kormányoszlop alatti panel...
Ha valakinek kell, szívesen továbbadom, akár a beszerelésben is segítek!
Ami benne van: 4 ablakemelõ mechanika motorral, kapcsolók, kábelkötegek, ajtókárpitok (sötét)
Van hozzá még ugyanebben a színben a 4 küszöb, B oszlop alsó fele, A oszlop alján lévõ takaró bogyó, kesztûtartó, könyöklõs középbox, kormányoszlop alatti panel...
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony 
Szükségem lenne egy jobb elsõ ajtó elektromos ablak felhúzó gombra a kis szürke mûanyag keretével együtt, mert a hátsó fül eltört és kotyog a kárpitba a felhúzó keretestül. avagy elég csak ez a keret, gomb nem is muszáj új.
ezenkívül keresek még egy jobb elsõ ajtó külsõ kilincs burkolatot.
akinek van bármelyik is elfekvõben kérem jelezze. köszi.
ezenkívül keresek még egy jobb elsõ ajtó külsõ kilincs burkolatot.
akinek van bármelyik is elfekvõben kérem jelezze. köszi.

Carina Coupe 1.6 DX