Autó lopás, feltörés, baleset, egyéb szomorúságok
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Hello!
Látom a kommentekbõl hogy tied volt a lopott toyota, ezért küldöm neked is:
Haverom most csörgött Balatonkenesérõl (nincsen gép elõtt, de olvasta a cikket õ is még 22-én..), hogy látták a cikkben mutatott lopott toyotát 11 óra körül (gondolom ez a kocsi ebben a színben ezekkel a felnikkel annyira nem gyakori országunkban). A 71-es úton ment Budapest felé, és BFX-szel kezdõdõ rendszám volt rajta (a számokat nem jegyezték meg sajnos)
Remélem elõkerül az autó, ezek szerint legalább nem vágták még szét.
Ezek szerint még az országban és egyben.
Rendõrségnek jeleztem.
Ha bárki jár arra, kérem, nézelõdjön fokozottan. Köszi!
Látom a kommentekbõl hogy tied volt a lopott toyota, ezért küldöm neked is:
Haverom most csörgött Balatonkenesérõl (nincsen gép elõtt, de olvasta a cikket õ is még 22-én..), hogy látták a cikkben mutatott lopott toyotát 11 óra körül (gondolom ez a kocsi ebben a színben ezekkel a felnikkel annyira nem gyakori országunkban). A 71-es úton ment Budapest felé, és BFX-szel kezdõdõ rendszám volt rajta (a számokat nem jegyezték meg sajnos)
Remélem elõkerül az autó, ezek szerint legalább nem vágták még szét.
Ezek szerint még az országban és egyben.
Rendõrségnek jeleztem.
Ha bárki jár arra, kérem, nézelõdjön fokozottan. Köszi!
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szegény, még a végén nem tudná folytatni hivatását
A fájdalmas gyógulástól (csontösszeforrástól) eltekintve, javasolnám a TC hozzászólásokban igen sokat hangoztatott csonkításos módszert
Régi szép és korrekt idõk! 
A fájdalmas gyógulástól (csontösszeforrástól) eltekintve, javasolnám a TC hozzászólásokban igen sokat hangoztatott csonkításos módszert
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Toyota Corolla 1.6 SOL Sedan ellopták
Sziasztok!
Ma reggelre ellopták a XIII. kerületbõl 2005-ös évjáratú, ezüst színû Corolla 1.6 Sol Sedan autómat. Könnyûfém felni, tolatóradar, rendszáma JUM 423.
Ha tudtok valamit, köszönettel venném értesítésetek gyula . mailbox kukac gmail . com címre.
Ma reggelre ellopták a XIII. kerületbõl 2005-ös évjáratú, ezüst színû Corolla 1.6 Sol Sedan autómat. Könnyûfém felni, tolatóradar, rendszáma JUM 423.
Ha tudtok valamit, köszönettel venném értesítésetek gyula . mailbox kukac gmail . com címre.
- Yautja
- Gyakori látogató

Nem hinném, hogy nagy értéke lenne egyben...szerintem alkatrésznek vitték el...
viszont úgy a nehezebb megtalálni, mert a lopástól számítva, pár órán belül már darabokban van...
Viszont ennek nem örülök én sem (mint E12 tulaj), hogy ennyire lopják õket...lassan nem csak a német autók kapósak
viszont úgy a nehezebb megtalálni, mert a lopástól számítva, pár órán belül már darabokban van...
Viszont ennek nem örülök én sem (mint E12 tulaj), hogy ennyire lopják õket...lassan nem csak a német autók kapósak
E12 '05 2ZZ-GE 1,8 TS facelift (5 ajtós) 192 Lóerõ 
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Ahogy itt az aktív beszélgetés alatt látod. Van egy CCH Taxi és Fuvarszervezés. Ennek van egy fb-s profilja is. Mindegy, ez most nem számít, lényeg, hogy gyorsan terjedjen az infó. Bár, ahogy Yautja mondja, a kocsi valszeg már darabokban van.engye1 írta:Szia! Köszönöm a tanácsodat, CCH fuvarcsoport alatt mit értesz?
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Remélem meglesz azért!
Casco volt rajta?
Casco volt rajta?
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- Yautja
- Gyakori látogató

Ez a szívás benne...mert rád is gyanakodni fognak, biztosítási csalás miatt. Másik, hogy nem tudták szemlézni az autót...engye1 írta:Volt Casco, de elõzetesen már jelezték, hogy nagyon ki fogják vizsgálni az ügyet (gondolom lesz pár hónap), mert két hete vettem az autót , online kötöttem a biztosítást és a biztosítótól még nem történt szemlézés...
E12 '05 2ZZ-GE 1,8 TS facelift (5 ajtós) 192 Lóerõ 
Azzal nincs bajom, ha gyanakodnak, tiszta a lelkiismeretem, csak attól tartok, hogy a végtelenségig elhúzódik a rendezés. Éppen elég szívás, hogy elvitték az autót és itt állunk meglõve. Még arra sem volt idõm, hogy legalább egyszer megtankoljam, viszont 4 új Goodyear nyári gumit már tettem rá. Az állapotot tanúkkal tudom igazolni ha kell, mindhárom kulcs megvan, leadtam. Na mindegy, próbálom optimistán nézni a dolgot.