Nos igaz még több mint 2 hónap múlva lesz a nagy irányhorány, de tényleg szorít az idő minket, úgyh kezdjük el feleleveníteni a topicot.
Eddig jelezték, hogy tuti jönnének:
- Szeli Miki (Medve) és a faterja vagy egy E8 szedánnal, vagy egy E12 szedánnal.
- Kis Andrásék E12 hb-el
- Biagio+Mono E9 liftback-el
- Zed Zoli E9 liftbackel.
+én is nagyon szeretnék, vagy külön kocsival vagy beülök Zolihoz. Majd eldől.
Ahhoz képest, hogy még nem ment körlevél, és nem is nagyon áltunk rá a szervezésre, egész jó arány ez is.
Mivel tényleg nem Királyrétre megyünk, hanem jóval messzebb. Szállás, benya tényleg nem 10 ezer lesz.
Zoli csinált egy körülbelüli számolást kalyára piára autmatricákra benzinre belépőre. És ráhagyva picit 50 jött ki. Ez egy ember és egy 8 literes fogyasztású autó költsége.
Ha többen ülünk 1 kocsiban értelem szerűen töredéke.
Természetesen szeretnénk ha minél több autó jönne és minél szélesebb választékból, hogy megmutassuk a múzeumnak milyen kis autócsodáink vannak, mind a jelenből, mind a múltból. Tudom az anyagiak nem mindenkinek engedik (még én sem tudom hogy szedek össze ennyi pénzt) De valahogy megpróbálom mindenképp.
Áky számítanánk rád mindenképp. Kéne még mondjuk Pampi is, Tibcsi E8 Gt-je, vagy az E9 bt gti-je, Hacsik, E10ek, TTE G6 Shui!, AurisBandi, Norbi Verso. Ezek csak példák. De minél több annál jobb.
Nem kötelezhetünk senkit, de egy jó bulinak ígérkezik és ha megtehetitek gyertek el!
Azért igazi nagyot utazunk, végre jó utakon, szép tájakon (amikor minden épp virágba borul

) Sőt akár megbeszélhetjük, hogy maradunk több napra és a környéken császkerálunk. Ha az idő is úgy engedné sátorozhatnánk és ez csökkentené a költségeket.
Én várom már nagyon!
Addigra szeretnénk csinálni egy tablót, amit elviszünk ajándékba, és megkérjük rakják ki a falra. Hátha kapunk mi is valami erekjét. Még hiszünk a csodákban, mert mégiscsak egy toyota múzeum és ha látják ennyi utat megteszünk és elzarándokolunk oda, akkor lehet kirakják a falra. Ami pedig nagy szó lenne azthiszem!

Na majd a programokról később.
Mit szólnátok, ha maradna a "Corolla Club szervezésében" de hívnánk más toyotásokat. Hogy nagyobb legyen a konvoj hogy mégjobb buli legyen. És ugye hát őket is érdekelheti, mivel nem csak Corolla múzeum.
Nem feltétlen arra gondolok, hogy írunk a toyota klubnak meghívót, hanem pár ismerősnek (Carina, MR2, Supra, Hacsisok Mo-on... ) hm?
Mit szóltok?
Vagy maradjon csakis klubos rendezvény?