E11 alkatrészek (1997-2002)
Közben sikerült is beszereznem egy 52543-at és 52544-et (gyengébbek kedvéért: ködlámpa melletti jobb- és balodali mûanyag takarólemezsede7 írta:Szólok, ha látok valamit.. (Azért próbálj meg erre hivatkozva - no meg arra, hogy együtt veszed meg a kettõt - alkudni egy-egy ezrest.)
Indul a ködlámpa beszerelés...
six
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Nem rossz, nem rossz!;)six írta:Közben sikerült is beszereznem egy 52543-at és 52544-et (gyengébbek kedvéért: ködlámpa melletti jobb- és balodali mûanyag takarólemezsede7 írta:Szólok, ha látok valamit.. (Azért próbálj meg erre hivatkozva - no meg arra, hogy együtt veszed meg a kettõt - alkudni egy-egy ezrest.)).
Indul a ködlámpa beszerelés...![]()
six
Akkor ide is beírom: keresek (E11-be) ködlámpa-kapcsolós bajuszkapcsolót. Ha kettõ van, sixnek is, de neki jó a mûszerfal melletti gomb is. A kézifék-váltó környéki helyen, ahol neked az ablakemelõdi vannak, ott nincs több üres hely?
Vaterán találtam azt is - megkérdem mailben a srácot hogy van-e még neki, azt mondta Olaszországból hordja be a Toyota alkatrészeket. Ha válaszol, írok privátot.MDaemon írta:Hol sikerült találnod? Kéne nekem is egy, faterom elhagyta az övét a bal oldalról...
six
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Kérdezz rá légyszi a bajuszkapcsolóra nekem! Valamint piros vagy fekete elsõ (fõleg sofõr!) biztonsági övekre! Ezer kösz!six írta:Vaterán találtam azt is - megkérdem mailben a srácot hogy van-e még neki, azt mondta Olaszországból hordja be a Toyota alkatrészeket. Ha válaszol, írok privátot.MDaemon írta:Hol sikerült találnod? Kéne nekem is egy, faterom elhagyta az övét a bal oldalról...
six
- MDaemon
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2001
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
OK, köszisix írta:Vaterán találtam azt is - megkérdem mailben a srácot hogy van-e még neki, azt mondta Olaszországból hordja be a Toyota alkatrészeket. Ha válaszol, írok privátot.MDaemon írta:Hol sikerült találnod? Kéne nekem is egy, faterom elhagyta az övét a bal oldalról...
six
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony 
- MDaemon
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2001
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Ha jól látom, ez E11hez való, de kérdezzetek rá! Talán van neki kettõ issede7 írta:Kérdezz rá légyszi a bajuszkapcsolóra nekem! Valamint piros vagy fekete elsõ (fõleg sofõr!) biztonsági övekre! Ezer kösz!
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1470375136
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony 
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Köszi, emlékszem rá, már hirdeti egy ideje, eddig sokallottam kicsit az árát, de ha a lámpákkal együtt ad egy kis kedvezményt (plusz úgy a szállítás is olcsóbb), talán bevállalom, meglátjuk.MDaemon írta:Ha jól látom, ez E11hez való, de kérdezzetek rá! Talán van neki kettõ issede7 írta:Kérdezz rá légyszi a bajuszkapcsolóra nekem! Valamint piros vagy fekete elsõ (fõleg sofõr!) biztonsági övekre! Ezer kösz!
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1470375136
Megírtam a srácnak mindent, válaszolt ma reggel hogy inkább nem adná meg az elérhetõségeit, a Vaterán (vagy rajtam) keresztül elérhetõ.montoya írta:Six adhatsz esetleg kontaktot, kellene nekem is 1-2 dolog. (pl legjobban a csomagter nyitofule.)
Ha felbukkan bármi azok közül, amit kértetek, szólni fog nekem. Sajnos ez nem egy biztos támpont, de hát ez van.
A Vaterás nevét most nem tudom megmondani a srácnak, majd szerkesztem ezt a hozzászólást, mert melóhelyrõl ilyenek tiltva vannak. Asszem kisbeemwees, de lehet hogy nem így írta.
six
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Koszi, akkor marad az epoxi gyanta. Mazdan a tukrot megfogta ugy, hogy 140-nel sem mozog, egy ilyen kis fulet is valoszinuleg meg fog fogni, csak ki kell bontani, meg vissza kell tenni.six írta:Megírtam a srácnak mindent, válaszolt ma reggel hogy inkább nem adná meg az elérhetõségeit, a Vaterán (vagy rajtam) keresztül elérhetõ.montoya írta:Six adhatsz esetleg kontaktot, kellene nekem is 1-2 dolog. (pl legjobban a csomagter nyitofule.)
Ha felbukkan bármi azok közül, amit kértetek, szólni fog nekem. Sajnos ez nem egy biztos támpont, de hát ez van.
A Vaterás nevét most nem tudom megmondani a srácnak, majd szerkesztem ezt a hozzászólást, mert melóhelyrõl ilyenek tiltva vannak. Asszem kisbeemwees, de lehet hogy nem így írta.
six
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd