paradoxx írta:Pacsker írta:Ja kis takarékos, járkálós autónak szeretnéd Para?
Felmerült bennem a gondolat, mert kiszámoltam, hogy a mostani autós havi keretből gyakorlatilag mindkét autót fenntarthatom úgy, hogy a garázs bérleti díja is benne van... Azért ez meglepett. A dízelhez meg olcsóbb minden, könnyebben találok alkatrészt, szóval kophat. A GT-i meg ünnepi autó lesz. De ez nagyon nagyon elmélet, csak felmerült bennem.
Szia Para!
Hasonló gondolatokkal vezérelve vettem én is az asszonynak egy 1.8D-t.
Nagyon állat, nagyon megy és keveset fogyaszt kb. 4,5 l/100 km ebben az időben. Imádom vezetni, még a Gti mellett is.
Lehet vele közlekedni előzni, 120-ig meglepően gyorsul. Nem füstöl. Bár az olajat rendesen eszi 1 liter/2000 km, nem tudom, a dieselnél mi az olajfogyi fő oka.
A kocsiról annyit tudok, amit kinéztél, hogy egy nepper árulja Polgáron, valószínűleg kb. 100 eFt-ért vette nemrégiben, visszatekert az óráján vagy 150 000 km-t, szépen lemosta, kitakarította, kiflancolta.
Nem íratta a nevére, hozzáadott 100-150 ezer forintot az árához és árulja.
Ezt onnan tudom, mert csaknem vettem tőle egy kocsit, csak véletlen bukkantam az előző gazdájára, amit ő árult, 3 hét alatt 100 000 km csökkent a kocsi futásteljesítménye és az ára 180 000 Ft-t nőt.
Szóval, lehet, hogy semmi baja az autónak és nagyon jó, de erre lehet számítani. Inkább nézz tulajdonostól kocsit.
üdv.: Krisz