Amit Toty Moty leírtál most, az így igaz. Nem szabad ennyit nyomulni egymás nyakára klub témában, mert tényleg csak a veszek van belőle. Amúgy meg igaza van Jani*nak, hogy mindenki azt csinál amit akar, azzal találkozik akivel és akkor amikor akar. Ennyi. Meg mostanában sztem, ahogy hallom bazira mindenkinek vizsgaidőszaka van, gondolom ezért is nem repkednek a népek a fórumon se annyia. Én meg mondjuk még ma is hétvégén is melóztam. Ez van. No para. Nem kell mindíg a másikat cseszletni ennyi. Szépeny nyugisan szórakozásnak kell az egészet tekinteni. Hisz az is a célja a klubnak nem? A szórakoztatás???? Jó persze csak részben...Totya írta:ezek szerint az vankonásandrás írta:Neked ennyire csőlátásod van?B26 írta:Mi értelme a klubnak,ha nincs tali?
Vagy csak te is csak piacolni jársz ide?
a club fogalmának mindenképp a találkozókkal kell összefüggenie?
mert szerintem nem feltétlenül.
továbbá lehet, hogy nem azért lépett be az ember, hogy új barátokat szerezzen, s minden (két) héten találkozzon velük.
ha mindenki ott lenne ezeken a minitalikon, akkor egy éves nagy találkozónak nem lenne semmi varázsa, mert mindenki tudna mindenkiről mindent, ismerné a kocsiját...
hát ha minden 1 es minitalin mindenki ott lenne akkor lenne unalmas a klub sztem.. mindenki tudna mindenkiről mindent 1 idő után nem tudnál újat mutatni
Písz gyerekek...
Minitali
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

-
Pacsker
Layosh meg akart előzni, de úgy látszik én nyertem! 
Arra gondoltunk, pénteken csinálhatnánk egy kisebb minitalit! Talán az első péntekem nekem is, amikor ráérek, gyorsuláson sem voltam már több mint fél éve, pedig aztán törzsgyökeres voltam. (de nem gyorsulás céljából, vagy megyünk vagy nem)
A találkozó legyen mondjuk a felvonulásin, a homokóránál 19:30kor.
Layosh tuti
Én is, ha anyagiak miatt nem is külön kocsival
Pampi tuti
Bohi is azthiszem
Atti is szerintem jön
Lyani tuti
Istura várok, hogy visszaírjon
Áky vszínű, ugye?!
Biagio+mono?
Zoliiiiiii??
Netán még hívjam Kiss Gábort is hátha?
Gyerünk! Csináljunk egy jó kis vonulgatást!
Remélem már megszáradnak az utak! Meg kicsit kellemesebb az idő mostanában. Mármint a hőfokra gondolok. A talaj botrány
Nos? Jelentkezőőőők! Mindenki!
Felőlem előrébb is hozhatjuk pár órával
Arra gondoltunk, pénteken csinálhatnánk egy kisebb minitalit! Talán az első péntekem nekem is, amikor ráérek, gyorsuláson sem voltam már több mint fél éve, pedig aztán törzsgyökeres voltam. (de nem gyorsulás céljából, vagy megyünk vagy nem)
Layosh tuti
Pampi tuti
Bohi is azthiszem
Atti is szerintem jön
Lyani tuti
Áky vszínű, ugye?!
Biagio+mono?
Zoliiiiiii??
Gyerünk! Csináljunk egy jó kis vonulgatást!
Nos? Jelentkezőőőők! Mindenki!
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Kedvvel sosem állok gondban, csak idővel. Kocsim még nem hozható mozgásba... 
23h-ig dolgozom a Lehel tér környékén. Onnét elBKV-zok bárhova, még a Szigetre is
Ha kibírjátok éjfélig ill. tovább, hozzátok csapódom.
23h-ig dolgozom a Lehel tér környékén. Onnét elBKV-zok bárhova, még a Szigetre is
Ha kibírjátok éjfélig ill. tovább, hozzátok csapódom.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Mi is megyünk!Pacsker írta:Layosh meg akart előzni, de úgy látszik én nyertem!
Layosh tuti
Pampi tuti
Bohi is azthiszem
Atti is szerintem jön
Lyani tuti
Áky vszínű, ugye?!
Biagio+mono?
Zoliiiiiii??
Gyerünk! Csináljunk egy jó kis vonulgatást!Remélem már megszáradnak az utak! Meg kicsit kellemesebb az idő mostanában. Mármint a hőfokra gondolok. A talaj botrány
![]()
Nos? Jelentkezőőőők! Mindenki!Felőlem előrébb is hozhatjuk pár órával
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Amúgy, az én alap ötletem volt jelzem, hogy kéne egy minitali a XVII ker fele. Mert arra még tényleg nem nagyon volt így csoportosulásPacsker írta:Layosh meg akart előzni, de úgy látszik én nyertem!
Layosh tuti
Pampi tuti
Bohi is azthiszem
Atti is szerintem jön
Lyani tuti
Áky vszínű, ugye?!
Biagio+mono?
Zoliiiiiii??
Gyerünk! Csináljunk egy jó kis vonulgatást!Remélem már megszáradnak az utak! Meg kicsit kellemesebb az idő mostanában. Mármint a hőfokra gondolok. A talaj botrány
![]()
De hajógyárira menjünk már ki srácok....
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Arra is gondoljatok hogy nincs nyár!Layosh írta:Amúgy, az én alap ötletem volt jelzem, hogy kéne egy minitali a XVII ker fele. Mert arra még tényleg nem nagyon volt így csoportosulásPacsker írta:Layosh meg akart előzni, de úgy látszik én nyertem!
Layosh tuti
Pampi tuti
Bohi is azthiszem
Atti is szerintem jön
Lyani tuti
Áky vszínű, ugye?!
Biagio+mono?
Zoliiiiiii??
![]()
De hajógyárira menjünk már ki srácok....
Szerintem legyen a tali 20.30kor,mert akkor nem fagyunk szarrá,Biago is odaér,s a szigetre is kitudnánk menni!
Na milyen ötlet?
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
-
Pacsker
Ötletnek nem rossz, sőt van is benne vmi!
De már túl sokan tudnak róla. Próbálok pár hacsit is odacsábítani, bár nincs rá sok esély!
Én ott leszek fél 8 fele.
Akkor felőlem gyertek fél 9re. Én képes vagyok megfagyni ám az autókért. Van egy holtpont maikor már nem fázok, mert elfagytam
Egyébként azért raktam mostanra, mert jó az idő! Ma is szerintem simán elviselhető volt.
De már túl sokan tudnak róla. Próbálok pár hacsit is odacsábítani, bár nincs rá sok esély!
Én ott leszek fél 8 fele.
Akkor felőlem gyertek fél 9re. Én képes vagyok megfagyni ám az autókért. Van egy holtpont maikor már nem fázok, mert elfagytam
Egyébként azért raktam mostanra, mert jó az idő! Ma is szerintem simán elviselhető volt.
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Srácok nekem oly mindegy!
Legyen döntés du-n mig gép elött vagyok!
Mivel a 3.kerből jövök nekem a Hajógyári is jó, ha ott találkozunk, mert ott jövök el elötte!
De, ha a Felvonulási térről vissza fele mennénk a Hajógyárira akkor oda már tuti, hogy nem mennék vissza, hisz onnan jöttem!
Legyen döntés du-n mig gép elött vagyok!
Mivel a 3.kerből jövök nekem a Hajógyári is jó, ha ott találkozunk, mert ott jövök el elötte!
De, ha a Felvonulási térről vissza fele mennénk a Hajógyárira akkor oda már tuti, hogy nem mennék vissza, hisz onnan jöttem!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

-
Pacsker
Aki eddig tuti jön:
Pampi
O.Atti
B26
Bohi
Layosh
Erik
Istu
Kiki+Én
Áky
Biagio+Mono 8kor hív hogy hova jöjjön
Zed Zoli ha kibírjuk éjfélig
Lehet kihagytam valakit.
Na meg ment a körlevél. Meg Layosh is hívott embereket. Meglátjuk hányan leszünk.
Na és írtam a hazai hacsis brigádnak is.
Tehát várunk sok szeretettel mindenkit!
Pampi
O.Atti
B26
Bohi
Layosh
Erik
Istu
Kiki+Én
Áky
Biagio+Mono 8kor hív hogy hova jöjjön
Zed Zoli ha kibírjuk éjfélig
Lehet kihagytam valakit.
Na meg ment a körlevél. Meg Layosh is hívott embereket. Meglátjuk hányan leszünk.
Na és írtam a hazai hacsis brigádnak is.
Tehát várunk sok szeretettel mindenkit!