E11 alkatrészek (1997-2002)
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Szívesen!
Az enyém ugyan angol gyártású E11 (liftback), de itt úgy vannak a patentok, hogy egyenletesen vannak elosztva a könyöktámasz alatt. Tehát, 4db-ból kettõ közvetlenül a textilkárpit széléhez esik, kettõ, pedig a könyöktámasz hozzánk közelebb esõ szakaszára. Nem ördöngõsség szétszedni, de azért érdemes több részletben mindig csak kicsit feszíteni rajta, nehogy elpattanjanak a patentok, mejd újra kezdve egészen addig, amíg szépen levehetõvé nem válik a burkolat.
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
Áttértem a >>> központi zár topik <<< -ba. A patentok nekem úgy vannak, hogy egy középen, kettõ két oldalt és még valami fogja mert nem bírtam lepattintani, csak annyira tudtam szétfeszíteni, hogy bedugjam a csavarhúzót és kicsavarjam a csavarokat. Hogy hogyan rakom majd össze, azt nem tudombepi81 írta:Szívesen!Az enyém ugyan angol gyártású E11 (liftback), de itt úgy vannak a patentok, hogy egyenletesen vannak elosztva a könyöktámasz alatt
six
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
igen, hát ettõl tartottam, hogy a Tied, ugye japán gyártású, és lehet eltérés, csak bíztam benne, hogy nem lesz...six írta:Áttértem a >>> központi zár topik <<< -ba. A patentok nekem úgy vannak, hogy egy középen, kettõ két oldalt és még valami fogja mert nem bírtam lepattintani, csak annyira tudtam szétfeszíteni, hogy bedugjam a csavarhúzót és kicsavarjam a csavarokat. Hogy hogyan rakom majd össze, azt nem tudombepi81 írta:Szívesen!Az enyém ugyan angol gyártású E11 (liftback), de itt úgy vannak a patentok, hogy egyenletesen vannak elosztva a könyöktámasz alatt
six
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
Ez angol autóról való, ennél ugyanolyan a ködlámpa? Én úgy gondolom, az szimmetrikus, de azért egy kérdést megér - ha a foncsor domborulata itt sem ugyanaz, akkor ez a belinkelt ködlámpa nem lesz jó nekem.sede7 írta:E11 facelift ködlámpa
Köszi,
six
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Nem igazán értem a kérdést (mi van a foncsorral?).six írta:Ez angol autóról való, ennél ugyanolyan a ködlámpa? Én úgy gondolom, az szimmetrikus, de azért egy kérdést megér - ha a foncsor domborulata itt sem ugyanaz, akkor ez a belinkelt ködlámpa nem lesz jó nekem.sede7 írta:E11 facelift ködlámpa
Szerintem ugyanolyan kell japán és angol gyártásúakba is. Viszont kell mellé egy kis mûanyag lapocska, remélem, ezt is adja. Ha nem, akkor azt is kell külön szerezni, vagy csináltatni rácsból.
Az 52543/4 közül a kisebb, ami a ködlámpa mellett van baloldalon - cikkszám 81482-12030 (bal) és 81481-12050 (jobb):

- Frool
- Fanatikus fórumozó

Szerintem Six arra gondol, hogy a fényszórókhoz hasonlóan ködlámpából is van különbség jobb és bal kormányos között.
Szerintem nincs uh. nyugodtan mehet bele jobb kormányos ködlámpája.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
- MDaemon
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2001
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Szerintem jól lesz az a tiedbe is, de a takaró kell mellé mindenképpen. Abban igazad van, hogy picit más a vonalvezetése az angol meg japán gyártásúnak, de ugyanúgy bemegy szépen mindkettõ a másik helyére.six írta:Ez angol autóról való, ennél ugyanolyan a ködlámpa? Én úgy gondolom, az szimmetrikus, de azért egy kérdést megér - ha a foncsor domborulata itt sem ugyanaz, akkor ez a belinkelt ködlámpa nem lesz jó nekem.sede7 írta:E11 facelift ködlámpa
Köszi,
six
Amit sede7 írt, azok a japán cikkszámok, az angol gyártásúnál 81482-02030 (bal) és -02020 (jobb)
szerk.: a ködlámpa vetítési képében nincsn eltérés a bal- és jobbkormányok között
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony 
Pontosan erre gondoltam! Köszi mindenkinek! Amúgy takarót nem ad a srác, azt majd szintén boltolok valahonnan...Frool írta:Szerintem Six arra gondol, hogy a fényszórókhoz hasonlóan ködlámpából is van különbség jobb és bal kormányos között.
six
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Ááá-háá, tényleg, erre nem is gondoltam. Mindig megszívatnak ezek a jobbkormányosok.Frool írta:Szerintem Six arra gondol, hogy a fényszórókhoz hasonlóan ködlámpából is van különbség jobb és bal kormányos között.
Szólok, ha látok valamit.. (Azért próbálj meg erre hivatkozva - no meg arra, hogy együtt veszed meg a kettõt - alkudni egy-egy ezrest.)six írta:Amúgy takarót nem ad a srác, azt majd szintén boltolok valahonnan...
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

E11 elsõ corolla toldat?!
http://www.vatera.hu/item/view/index.ph ... vatera.hu/
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- montoya
- Fanatikus fórumozó

Szvsz nem, az E11 bekalampas G6-nak van hasonlo elso lokharitoja, de ott a lyukacsos resz nem a toldaton van, hanem a lokos aljan, es a toldat az ala megy, ami kisebb es tobb darabbol all.Biagio írta:E11 elsõ corolla toldat?!
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

montoya írta:Szvsz nem, az E11 bekalampas G6-nak van hasonlo elso lokharitoja, de ott a lyukacsos resz nem a toldaton van, hanem a lokos aljan, es a toldat az ala megy, ami kisebb es tobb darabbol all.Biagio írta:E11 elsõ corolla toldat?!
Pontosabban az ÖSSZES nem spéci lökhárítós (TTE vagy az enyém) békalámpásnak ilyen. Ez a lökhárító alsó része - csak fejjel lefelé.
Vagy extra pofátlan a hirdetõ, vagy csak szimplán tudatlan.
Íme egy standard lökhárító:

Így néz ki sima toldattal (opció):

Így pedig G6R toldattal:

(ráncfelvarrás után a lökhárító és a koptató is változott; ezeket egyébként egyszer egy hosszabb bejegyzésben leírtam valahol)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sede7 2011 aug. 01, 02:26 pm-kor.
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ