Corolla "hitchblack"
Tán belpiacos?

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Ritkák azok a corollák, mert a feketék folyton felvásárolják a készletet és viszik õket afrikába...sztrovacsek írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... os-4948310
ezzel kapcsolatosan ( én is néztem)
1. kereskedõ / talán nem szorul több magyarázatra /
2. az autót klassznak mondta, ami igaz is, annyi szépséghibával, hogy mire odaértem folyt a hûtõbõl a hûtõvíz ( lyukas volt a hûtõ) és hengerfejjel is baj volt, mert belebuborékolt a hûtõvízbe. Repedt, vagy a tömítés szállt el benne.. ha jó tudom.. nem értek a kocsikhoz. A festésérõl nem gondolnám hogy eredeti, de attól függelenül nem nyomja le a rozsdát, elfogadható...persze számít hogy mikori a festés, de azt nem tudja meg az ember.
Kartellgáz kevés, szolíd volt, olaj sûrûségét talán nem is néztem, mert felejtõssé vált onnan kezdve, hogy takargatott hibák kerültek elõ.
Más: nem tud valaki 2 literes szívódízel corollát '95 környékérõl? Szükségem van egy modell...és évjárat frissítésre, és jó alkalom ez rá, hogy megtörték a kocsim oldalát, és fizetett a biztosító.
üdv.: Sztrovacsek

A csúnya beszéd még csak egy fajta igénytelenség, feltûnési viszketegség, nem bûn, de EZ MI???[Walaki]D`Lair írta:
Ritkák azok a corollák, mert a niggerek folyton felvásárolják a készletet és viszik õket afrikába...

Mivan? nem írtam semmi csúfságot, csak a színesbõrûek által egymás között használt szlenget...ne ugráljál már folyton mint valami idegbajos jancsibohóc...bubidisc írta:A csúnya beszéd még csak egy fajta igénytelenség, feltûnési viszketegség, nem bûn, de EZ MI???[Walaki]D`Lair írta:
Ritkák azok a corollák, mert a niggerek folyton felvásárolják a készletet és viszik õket afrikába...
Moderátorok! Azonnal változtassátok meg a tartalmat és tegyétek meg a szükséges lépéseket!