Biagio írta:Egyéb észrevétel:
Tudomásom szerint a vezetõkön kívül még senkitõl sem kaptunk pénzt, ami elengedhetetlen, hogy szállásotok legyen , így aki biztos, hogy jön az július 22-ig fizesse ki az elõlegét please.
Zoo!
Ne csináld már eddig se volt nagyon divat a kocsiban alvás, hisz mindig a legköltségkímélöbb szállást és programokat vadásszuk össze, hogy senkinek se kelljen eret vágni. Így kérlek fontoljátok meg a szállás kérdését.
Igazad van, csak ha lefoglalom,és mégis ki kell mennem dolgozni akk szívás. Max viszünk sátrat, páromnak ugy is az a kedvence.
cslaci105 írta:
Érdeklõdnék, hogy 2 fõre (gokart kivételével minden játszik) mennyi az elõleg összege? Plusz egy számlaszám kellene (hozzárendelt névvel) ahová lehet utalni. Köszi!
Ja és még az, hogy a közlemény rovatba kell-e majd valamit írni, ha igen, mit?
Küldtem pü-t, minden infoval.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Hé mindenki! Van aki várja már a talit, van aki lusta eljönni és van aki nem tud jönni, de az indulás dátuma így is úgy is
elérkezik. Méghozzá hamarosan. Aki jön az készítse a pipere holmit (vax, polír) készítse a gyomrát és a sport cipõt is.
Aki nem döntött a részvételrõl az dobjon fel egy pénzérmét (ha fej akkor jön, ha írás akkor másnap mondja meg, hogy jön ). Aki nem akar jönni az gondolja át az elõzõ találkozók alapján, megéri kihagyni? Aki nem tud jönni az ... hát nem lesz ott.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Van még olyan aki szeretne jönni és velünk tartani és egy szálláson?
Ha igen akkor írjon nekem privit és adom az elérhetõségemet, mert hétfõn már túl késõ lesz.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Sajnos mi sem tudunk ott lenni mert 20-tól megyünk nyaralni az után levõ hét meg Pécs Irc futam oda is mennem kell.Több már nem fér bele asszony kiverné a hisztit tuti.......
Sajnálom.De jó idõt nektek.A többi menni fog tudom.
Magunk részérõl megerõsítem, hogy ott leszünk Orsival !
Viszont segítségre lenne szükségünk. Orsinak pénteken még be kell mennie dolgozni.
Vagy Engem, vagy Orsit valaki el tudja vinni ? Én a csapatos indulásban tudnék résztvenni, Orsi pedig délután tudna csatlakozni (ha van olyan, aki délután jön).