Létrehoztam ezt a topicot ezen témák kivesézésére.bubidisc írta:A nocsia C5-00 telefon GPS-ét navigációra lehet használni offline módban?
Legyen bármi ami mobil és bármi ami navi.
Hajrá! Írkáljatok vagányok!

Létrehoztam ezt a topicot ezen témák kivesézésére.bubidisc írta:A nocsia C5-00 telefon GPS-ét navigációra lehet használni offline módban?

+1[Walaki]D`Lair írta:Én mostanában rákaptam, hogy kihangosítom a telefonomat és úgy beszélek menet közben.

Ez alatt mit értesz pontosan?bubidisc írta:Van már olyan telefon a piacon a helymeghatározásban ténylegesen segít és könnyen alkalmazható? Sok hirdetést látni és teszteket is olvastam de nem jutottam sokra.
Lájkolnék egy ilyet.Sancy írta:Bluetoothos a fejegységem, állandó kapcsolatban van a fejjel, néha róla megy a zene, (alapvetõen pendrive-ot vagy usb-s vinyót használok)
Telócsörgésre elhalkítja a zenét, és van rajta egy gomb, megnyomom, azzal veszem fel a telót, nem kell kivennem a zsebbõl:)
Van egy kis mikrofon elrejtve az A oszlopnál, oda lehet rizsázni, az autó hangszórókon meg hallom mit vakerál a másik.
Sms-eket és mms-eket is megjeleníti a kijelzõ:)
-gondolom, mondanom sem kell, hogy japán technika...(Jvc)

Még mindig nem értem a kérdés lényegét. Persze, androidos mobilom van, navigációra használom, amikor csak kell (iGO és Sygic van rajta, de létezik még többféle navi program is rá, meg persze a többi oprendszeres mobilra is). Kakucson a srácok szintén ilyet használtak a RaceChronoval, hogy megnézzék, milyen idõket mentek a pályán.bubidisc írta:Hát úgy értem, hogy veszel egy telót amiben van GPS. Tudod használni élesben vagy nem?

Tehát van.kleingy írta:Még mindig nem értem a kérdés lényegét. Persze, androidos mobilom van, navigációra használom, amikor csak kell (iGO és Sygic van rajta, de létezik még többféle navi program is rá, meg persze a többi oprendszeres mobilra is). Kakucson a srácok szintén ilyet használtak a RaceChronoval, hogy megnézzék, milyen idõket mentek a pályán.bubidisc írta:Hát úgy értem, hogy veszel egy telót amiben van GPS. Tudod használni élesben vagy nem?

Teljes értékû navigációk vannak mobilokra mint a PNA-kra (azokat váltják fel gyakorlatilag).bubidisc írta:Tehát van.