E11 alkatrészek (1997-2002)

Ha alkatrészre lenne szükséged, vagy meg szeretnél válni tőle nézz be ebbe a témakörbe!
six
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: six »

Zsoltee írta:Kellene jobb elsõ ajtóhoz 1db központizár-motor és jobb elsõ ablakhoz 1db tekerõ kar.
Ezzel kapcsolatos kérdés (nekem is vennem kell egy jobb hátsó központizár-motort): Jó az autóba bármilyen 1000-1200 forintos motor, ha tudják illeszteni, vagy illik bele venni Toyota utángyártottat (esetleg a csatlakozó miatt stb.)?

Nem szedtem még szét, nem tudom milyen van az autóban de az biztos hogy nem gyári a mostani.

Ha Toyota utángyártottat érdemes, akkor kb. az mennyi lehet? Ha a Sakuránál bemondanak egy nagy összeget ma délután, akkor jó lenne tudni hogy mizu.

Köszi,

six
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig
Bandagoose
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Bandagoose »

six írta:
Zsoltee írta:Kellene jobb elsõ ajtóhoz 1db központizár-motor és jobb elsõ ablakhoz 1db tekerõ kar.
Ezzel kapcsolatos kérdés (nekem is vennem kell egy jobb hátsó központizár-motort): Jó az autóba bármilyen 1000-1200 forintos motor, ha tudják illeszteni, vagy illik bele venni Toyota utángyártottat (esetleg a csatlakozó miatt stb.)?

Nem szedtem még szét, nem tudom milyen van az autóban de az biztos hogy nem gyári a mostani.

Ha Toyota utángyártottat érdemes, akkor kb. az mennyi lehet? Ha a Sakuránál bemondanak egy nagy összeget ma délután, akkor jó lenne tudni hogy mizu.

Köszi,

six
Szerintem bontottat vegyél. Új gyári drága, minden más megoldás nem várt költségekkel járhat és csal kókányolás.
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
Frool
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Frool »

Nézd meg mi van benne. Ha nem gyári akkor gyakorlatilag mindegy, kis fúrás faragással megoldható.
Némelyik cég gyártott típus specifikus utgy. szetteket, ha ilyen van benne csak az esetleges tartó konzolról kell lefúrni (csavarozni) a motort. Csatlakozó (ha van) átforraszt és mehet be.
CCH vezetőségi tag

Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Bandagoose
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Bandagoose »

Frool írta:Nézd meg mi van benne. Ha nem gyári akkor gyakorlatilag mindegy, kis fúrás faragással megoldható.
Némelyik cég gyártott típus specifikus utgy. szetteket, ha ilyen van benne csak az esetleges tartó konzolról kell lefúrni (csavarozni) a motort. Csatlakozó (ha van) átforraszt és mehet be.
Az E11-ekben gyári alapfelszereltség volt a központizár, nem?
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
Frool
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Frool »

Bandagoose írta:
Frool írta:Nézd meg mi van benne. Ha nem gyári akkor gyakorlatilag mindegy, kis fúrás faragással megoldható.
Az E11-ekben gyári alapfelszereltség volt a központizár, nem?
six írta: Nem szedtem még szét, nem tudom milyen van az autóban de az biztos hogy nem gyári a mostani.
six
CCH vezetőségi tag

Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Zsoltee
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2006
Autód típusa (és generációja): Avensis
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Zsoltee »

Ablaktekerõ még nem oldódott meg, de Toyota Mayernél apunak 4500Ft-ot mondtak gyári kpzár motorra.
CCH vezetőségi tag

:e11hb: '97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)
six
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Bandagoose írta:Az E11-ekben gyári alapfelszereltség volt a központizár, nem?
Ma délután ki fog derülni, most lesz idõm szétborítani, aztán toyodiyen megnézem, hogy is kellene kinézzen. :)

A 4500 annak fényében nem is vészes, hogy a Sakurás munkafelvevõ srác nekem barátilag azt mondta, hogy náluk > 10khuf, úgyhogy ne ott vegyem meg.

six
MDaemon
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2001
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: Harmony
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)

Hozzászólás Szerző: MDaemon »

Bandagoose írta:Az E11-ekben gyári alapfelszereltség volt a központizár, nem?
Biztos hogy nem volt szériatartozék, az enyémben pl nem volt.
A Brossúrák menüpontba beraktam egy E11 prospektust, annak a hátlapján van egy felszereltségi táblázat is. Abban azt írják, hogy a harmony szinthez nem járt ilyesmi.
Bár az is benne van, hogy motoros napfénytetõt felejsd el az összes szintnél, elõtte egy oldallal meg ott van lefotózva egy sedanon:D
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony :)
sede7
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: sede7 »

Imre, mikor teszel már fel képet az autóról az új felnikkel?!
six
Gyakori látogató
Gyakori látogató

six írta:Ma délután ki fog derülni, most lesz idõm szétborítani, aztán toyodiyen megnézem, hogy is kellene kinézzen. :)
Nem jött össze, nemtom miért. :oops: Tekerõ säger-gyûrûje kipattint, tekerõ leszed, kilincs csavar kiszerel, kilincs kibuktat, és oldalt és alul körben patentek kipattint. Ezek után a kárpit meg sem moccan, egyik irányba sem, mi fogja még? A belsõ zárat is ki kell piszkálni (a kis fülecskére gonolok ami lenyomva zár, felhúzva nyit)? Toyodiy-t néztem, ott látok egy "weatherstrip"-et, gondolom ez valamilyen gumi tömítés lehet a kárpit tetején, lehet ez fogja?

Köszi elõre is!
sede7 írta:Imre, mikor teszel már fel képet az autóról az új felnikkel?!
Nem fogod elhinni, de akárhányszor lemostam az autót, mindig azonnal összecsapta az esõ. :cry: Egy képem van, ahol kinéz valahogy - melyik topikba rakjam fel?

six
PiciPeti
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: PiciPeti »

Felfelé fog lejönni a kárpit! Az ajtó felsõ peremén ül. :wink:
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
six
Gyakori látogató
Gyakori látogató

PiciPeti írta:Felfelé fog lejönni a kárpit! Az ajtó felsõ peremén ül. :wink:
Így próbáltam pont, ahogy mondod. Addig rángattam míg leizzadtam. :) Valaminek muszáj még fognia!
Közben megtaláltam a megfelelõ topicot erre, majd oda térek át, nehogy a moderátorok a fejemre koppintsanak. :)

Köszi,

six
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2007
Autód típusa (és generációja): Verso
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: MPV

Hozzászólás Szerző: bepi81 »

six! Egy dolgot elfelejtettél: Az ajtó könyöklõ részét (nem az egész egységet, hanem csak a felsõ "könyöklõ takaró burkolatot"!!!) is fogja 3-4db patent, amit egy lapos csavarhúzóval (több ponton alá nyúlva) föl tudsz pattintani. Ezután leemeled és meglátod alatta a 2db csavart, amit kiszedve már az elõzõekben említett módon leszedhetõ lesz az ajtókárpit.
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
sede7
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: sede7 »

six írta:
sede7 írta:Imre, mikor teszel már fel képet az autóról az új felnikkel?!
Nem fogod elhinni, de akárhányszor lemostam az autót, mindig azonnal összecsapta az esõ. :cry: Egy képem van, ahol kinéz valahogy - melyik topikba rakjam fel?
Mondjuk ide: Fajták, típusok > E11

Szerk.:

E11 facelift ködlámpa - balos, jobbos!
six
Gyakori látogató
Gyakori látogató

bepi81 írta:six! Egy dolgot elfelejtettél: Az ajtó könyöklõ részét (nem az egész egységet, hanem csak a felsõ "könyöklõ takaró burkolatot"!!!) is fogja 3-4db patent, amit egy lapos csavarhúzóval (több ponton alá nyúlva) föl tudsz pattintani. Ezután leemeled és meglátod alatta a 2db csavart, amit kiszedve már az elõzõekben említett módon leszedhetõ lesz az ajtókárpit.
Szia!
Isten vagy, biztosan ez lesz az, mert ott éreztem hogy valami még rohadtul fogja, de nem tudtam hogy felpattintható a könyöklõ teteje. :-) Este szétkapom ezt az aljas szerkezetet. :-)

six
Válasz küldése