Minitalik

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

8)
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
RWD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1981
Autód típusa (és generációja): Starlet
Autód felszereltségi jelölése: STD
Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)

Hozzászólás Szerző: RWD »

:D :D :D A ganék
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

RWD írta::D :D :D A ganék
MitbeszélszTe? Rám gerjedt a verdád Én csak viszonoztam a kedvességét! Letörölheted, de szerintem már kicsit rászáradt a DNS-em! :P
ex bubidisc felhasználó
RWD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

bubidisc írta:
RWD írta::D :D :D A ganék
MitbeszélszTe? Rám gerjedt a verdád Én csak viszonoztam a kedvességét! Letörölheted, de szerintem már kicsit rászáradt a DNS-em! :P
:D
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Ma egy rendhagyó minitali volt egyelõre passzív Alamal nevû tagunkal. Neki egy gyönyörû E11 1,6 G6 hatchback van a birtokában. Most már akár Toyo CF 1-el is hasíthat. :wink: Tavaly a Kakucsi toyota találkozón bontogatta a szárnyait. Remélem, hamarosan egy CCH találkozón is megjelenik!
ex bubidisc felhasználó
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Nos egy rendhagyó minitalálkozóról számolnék be. Ellátogattunk néhányan az éves kakucsi toyota találkozóra. Zoo.hun, Mozso, Kleingy, Szuti, Bartender és jómagam már reggeltõl ott voltunk délután bepi is befutott egy pacsira. ( Bepi! Jó volt Veled találkozni! )

50-es faktor kötelezõ volt. Minden normális ember fehéren csillogott a krém és izzadság keverékétõl. Sajnos a du. ra meghirdetett gokartra a nagy hõség miatt kevesen jelentkeztek, ezért elmaradt.
Nem tudom milyen márkájú autók bírták volna ezt a nagy hõséget és az állandó hajszolást de mûszaki probléma, toyotákal nem igen volt a szlalom alatt. Õrület, hogy mi ment a pályán. GT4 Celicák, Yaris TS-ek, Mozso 1,8 turbója, egy nyitott tetejû MR2 és egy MX5-ös Mazda versengtek a legjobb köridõért. E11 Bubi az esélytelenek nyugalmával ( se megfelelõ gumi, se futómû) élményautóztam. A pálya hihetetlenül jóra sikerült. Élményfaktor egy 10-es skálán 11-es volt. Egy lassítót elhelyeztek a célegyenes utáni pályát elkerülõ aszfaltcsíkra + a hátsó egyenesben egy tripla jávorszarvas formációt helyeztek el. Volt, hogy úgy riszálta a seggét a tripla résznél az E11, hogy hangosan visítva nevettem. :lol:
Szuti is beült mellém. Nem is mondta, hogy "szarul vezetsz" :wink: .
@Szuti! Viszont kipróbáltam az ötleted, hogy 1-esbe csináljam szlalomot. Az a baj, hogy bólyás rész végére úgy felgyorsulok, hogy ledadog, és a küzdelemben valahogy nem hiányzik szúrni a kettõt. Játtam, hogy más is az elején teszi be kettesbe hasonló okból. Szerintem amit elvesztek a kis megtorpanásnál az elején annyit nyerek azzal, hogy nem torpanok meg a végén. Ha 7000-et forogna már más lenne a helyzet, de így kevés az 1.

Nem szerettem volna ilyen hosszú lére ereszteni a beszámolót. Az egyetlen ok az, hogy tavaly és idén is valahogy kevesen voltunk. Méltatlan ez a kis létszám. Ez a rendezvény sokaknak ( nekemi is ) az év egyik fénypontja. Szeretném ha folytatódna ez a hagyomány és visszafordulna kicsit a tendecia.

Hol látni még ilyen autókat szlalomozni GT4, turbós E12, MR2, E9 hatchback WRC blokkal :!: , supra, hiace, lexus gs 300, Yaris TS, Corolla TS?

Szóval, szeretném ha megmaradna ez a dolog. Nem várok ígéreteket, csak annyit kérek, hogy nézzetek majd rá jövõre erre a postra mikor a nyári programjaitokat szervezitek! :wink:
ex bubidisc felhasználó
Kgabe
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Kgabe »

bubidisc írta: Hol látni még ilyen autókat szlalomozni GT4, turbós E12, MR2, E9 hatchback WRC blokkal :!: , supra, hiace, lexus gs 300, Yaris TS, Corolla TS?
És akkor még a 3 liter sor6 Suprát meg a turbós SC300 Lexus kupét nem is említetted ;)
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2007
Autód típusa (és generációja): Verso
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: MPV

Hozzászólás Szerző: bepi81 »

Csatlakozom Bubi hsz-éhez. Igen, bazi meleg volt, és mi csak délután 3-ra értünk oda, no, de Békéscsabáról mentünk, az nekünk 190km volt a 38 fokban.

Én is nagyon örültem, hogy ha csak pár percre is, de összefutottunk, Bubi, az elmaradt gokartot sajnálom, mert tudom, hogy Te erre készültél. Apropó gokart, az eredményedrõl számolj be mindenképpen, hogy találkozunk-e 18-án Siófokon!!!!

Visszatérve a szombatra, Jucim állapotosan nem bírt volna többet, ez is a határ volt neki, de azért 1,5 óra alatt behuppantam 7-8 kocsiba pár kör erejéig.

Hááát, skacok, még mindig remeg a kezem, ha belegondolok, hogy Lizard barátunk YarisTS-e mit tud azon a pályán. Egyszerûen nincs rá szókincsem, hogy megfelelõen leírjam nektek az élményt. A lényeg, hogy a semi-slick gumik valami félelmeteset tapadnak. Viszont a versenyfékek ennél sokkal durvábbak rajta! Ahol én már kitapostam volna a fékpedált az E11-emben, ott Lizard még javában állta a gázon, szürreális élmény volt!!! ...mint, ahogy szuti GT-4 celicája, mozso turbós Corja, a 24 éves Supráról nem is beszélve...

ui.: amikor szuti Celica GT-4-el mentünk, csak az utolsó elõtti kanyarban vettem észre, hogy a YarisTS ott van a seggünkben, és ott is volt végig... Ez azért elmond néhány dolgot, pedig a Celicában is izomból kapaszkodtam...

Fantasztikusan élménydús volt az a napom... te jó ég, sorra jönnek elõ itt az emlékek: hát, a WRC belsõs E9 volt ám olyan hangja, amitõl bepisi-bekaki. Megdöbbentõ volt, ahogy elindult, mint, amikor én gyerekkoromban tologattam a kezemmel a matchboxaimat... valószínûtlenül gyorsult, rohadt egy dög, az biztos!
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
Zoo.HUN
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Zoo.HUN »

Bubi a bajnok :)
E8 1.8D liftback+ ---> Seca :jdm:
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
Kép + Kép
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Zoo.HUN írta:Bubi a bajnok :)
Ennyire tetszett a kör? :wink:
ex bubidisc felhasználó
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

A video from YouTube usually appears here. Please contact an administrator.
A video from YouTube usually appears here. Please contact an administrator.

Íme kmr barátunk '87-es Suprája! A felvételt kézbõl csináltam, igazából a sorhatos hangjára figyeljetek... micsoda bársonyos duruzsolás!!! :twisted: 8)
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

mozso, Bubi, Aaron, itt vannak a ! találkozóról készített képeim
mozso
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2006
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Luna
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: mozso »

Koszi megsasoltam jo lett.
CCH vezetőségi tag
Corolla E12 HB - kovácsolt 1ZZ-FE motor + Garrett GT2860R turbo @ 1.5bar + sok egyéb
RWD
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Heel'n toe, vagy valami? :P
Am szépen szól :)
Kgabe
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Kgabe »

bepi81 írta: Íme kmr barátunk '87-es Suprája! A felvételt kézbõl csináltam, igazából a sorhatos hangjára figyeljetek... micsoda bársonyos duruzsolás!!! :twisted: 8)
Nini! Ott van a navim rögzítõállványa :D Jó gép, vezetni is élvezet...Bár a rajta lévõ Remus dob kicsit talán túl hangos ha csak csorogni akar az ember. Hajtva viszont szépen szól!
Válasz küldése