E7 - (1979-1983)
- Pampi
- Gyakori látogató

Első lámpákat, meg a hátsóknak a külső burkolatát kéne megszerezni, e semmiképpen nem akarok utángyértott tájváni sz*rt. A jobb hátsó a szélén el van törve, és beázik, az elsők meg kispolskilámpák... Fényezést is meg akarom rajta csinálni, de arra még gyüjtögetnem kell. Nem akarom összekapkodni, összegányolni hanem akkor rendesen futómű, motor ki, meg belülről is minden, és akkor. Gondolkozom a motorcserén is, de egyenlőre megtartom benne a kis 1.3asat
. Bojti Istu-tól jól jött volna sok minden, csak már késő volt, mert eladta a belső cuccokat, a kasztnit motorostól! meg leadta a bontóba ingyen... 
-
Pacsker
Behalooooooooooooooook
Tudjátok voltunk Pákozdon megnézni az ezüst TE-71 GT-t olyat mint Ákyé.
Mégse adta el, most hirdeti uúgy 180 ért
Vagy csak visszavitték neki, jól megverték, visszavették az árát és most megint próbálja rásózni vkire?
Ú de ...... .... ....... volt az az ember. Meg is érdemli!
-
Pacsker
Egy TE71 GT DOHC-t raktak fel a netre 180ért. Már aznap lementünk 3man Pákozdra megnézni. Akkor nem volt ott a tulaj, de az egész család már gyanús volt. Mindegyik szó szerint be volt... va. MEgnéztük sötétbe, egész jónak tűnt. Lementünk másodszor is. A gyerek egy igazi suttyó tajparaszt volt. Nem túlzok tényleg. Két értelmes szót nem tudott kinyögni. De semmit! Telefonba is tahó volt. két félszóba elintézett mindig mindent. De érteni se lehetett. Ott volt a fater is. Meglenni nem lehetett mellette úgy bűzlött. Öcsike is. Na meg Disznóvér folyt az udvaron. Óriási sár, tyúkszaros tojások.... Botrány.
Le se mosta a kocsit. Erre lementünk. Elindul vele Áky. Integetek, hogy ájj!!!! A bal első kerék ahogy tolatva kanyarodott beleért a kerékjáratba. Nem hittem a szememnek. Féltem, hogy abban a pillanatban kitörik. Erre megnézzük szemből. Úgy terpesztett, mint egy pályaautó. Vagy annál is jobban. Lógott az eleje. Rugók is felemások... Tiszta káosz. Jó a végén elkezdünk alkudozni. Mondtam, hogy 120nál nem tudunk többet adni érte. Főleg, hogy már másodszorra jövünk le. A gyerek csak néz. valamit motyog. Nem is értettük. Aztmondta nem enged semennyit 180ból.
Mondom ilyen nincs. Meghirdeted és uannyit akarsz érte kapni? Úgy volt lefújva, hogy a sárra rá votl fényezve. A kerékjáraton látszott. Meg olyan kókány... Mondtuk, hogy max 125. Mégiscsak egy 25 éves autó. Úgyis jönnek érte majd megveszik...
Ok otthagytuk. Idegesen, hogy potyára jöttünk le, meg mit képzel magáról.
Akkor felhivattam még pár emberrel aztmondta eladta. Végül megvettük Lyaninak a GTI-t. Amivel azthiszem jobban jártunk
Már nem bánjuk. Inkább szerelem volt az az autó, mint jó állapotú.
És erre felrakta most újra. (de kép nélkül )
Vagy nem adta el, vagy visszavitték neki, mert beleálltak vele az első árokba. Aztán jól meg is verték. Megérdemelte volna. Undorító egy ember volt!...
Dehát ezekszerint mégis van igazság
Le se mosta a kocsit. Erre lementünk. Elindul vele Áky. Integetek, hogy ájj!!!! A bal első kerék ahogy tolatva kanyarodott beleért a kerékjáratba. Nem hittem a szememnek. Féltem, hogy abban a pillanatban kitörik. Erre megnézzük szemből. Úgy terpesztett, mint egy pályaautó. Vagy annál is jobban. Lógott az eleje. Rugók is felemások... Tiszta káosz. Jó a végén elkezdünk alkudozni. Mondtam, hogy 120nál nem tudunk többet adni érte. Főleg, hogy már másodszorra jövünk le. A gyerek csak néz. valamit motyog. Nem is értettük. Aztmondta nem enged semennyit 180ból.
Mondom ilyen nincs. Meghirdeted és uannyit akarsz érte kapni? Úgy volt lefújva, hogy a sárra rá votl fényezve. A kerékjáraton látszott. Meg olyan kókány... Mondtuk, hogy max 125. Mégiscsak egy 25 éves autó. Úgyis jönnek érte majd megveszik...
Ok otthagytuk. Idegesen, hogy potyára jöttünk le, meg mit képzel magáról.
Akkor felhivattam még pár emberrel aztmondta eladta. Végül megvettük Lyaninak a GTI-t. Amivel azthiszem jobban jártunk
Már nem bánjuk. Inkább szerelem volt az az autó, mint jó állapotú.
És erre felrakta most újra. (de kép nélkül )
Vagy nem adta el, vagy visszavitték neki, mert beleálltak vele az első árokba. Aztán jól meg is verték. Megérdemelte volna. Undorító egy ember volt!...
Dehát ezekszerint mégis van igazság
- Pampi
- Gyakori látogató

Köszi Matyi! Kispolááákk? Na jó, hogy lehet kilépni a klubból??
csak vicceltem
Nemtudom mikor lesz kész.. Ha nem ment volna neki a nő, nem lenne semmi gond, szereztem volna bele lámpát, meg szépen ezt, azt, amazt. De íííígy. Betétlap nélkül nehéz lesz, mert sima ajót sehol nem tudok venni, mindenhol csak komplett kocsi, meg egy rakás felesleges cuccal aldják...
A kipufogó még nem nagyon érdekel, kipu nélkül lehet menni, de ajtó nélkül 
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- CindR
- Gyakori látogató

Érdemes vévignézni ezt a projektet is, két érdekes dolog van benne. KE70, na meg 7AGE 20v 
http://www.ae86drivingclub.com.au/board ... opic=20350
http://www.ae86drivingclub.com.au/board ... opic=20350
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ