Az lesz! Hívom holnap! meg egy hb hátsó lökös kell!Pacsker írta:Ne hagyd veszni, már csak a kilincs miatt is! (elkérném mind a 4-et!)
E8 alkatrészek (1983-1987)
lajoosh írta:sziasztok! a helyzet úgy alakult hogy szeretnék mielõbb megszabadulni a felesleges e8 hatchback cuccaimtól, szólval nagyrészt ingyen elvihetõek, pl használható kasztni elemek, ajtók, üvegek, kárpitok, mûanyagok, ülések, de vannak ilyenek is hogy ablaktörlõmotor és rudazat, külsõ mûanyagok, mûszeregységek, kormányoszlop, kormánymû, futómûalkatrészek, gyári rugók.
aki ingyen szeretne cuccokat, az jöjjön el érte! aki nem teheti meg, annak futárszolgálattal elszállíttathatom, ha azt és a csomagolás költségét állja.
+36305506541
VIGYÉTEK MÁR A SOK CUCCOT!
van egy csomó jó cucc amit nem szeretnék bezúzatni
kárpitok, üvegek, külsõ kasznielemek, pl törésmetes ajtók, csomagtérajtó, hátsó sárvédõ, tetõ, mûszeregységekbõl több is van, liftback-hez is, mûszerfal, gyári toronymerevítõ, futómûalkatrészek, és sok sok apróság.
SOS
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
De mondom a lajosénál kevésbé csúf...ami ZOO.Hun-nak vanBohi írta:Úgy néz ki hogy felküldi a lököst nekem és akkor a világítás a Tied! Amúgy nekem is van ilyenem![Walaki]D`Lair írta:Nekem meg kéne a (lajosénál kevésbé) csúnya seggû E8 hátsó rendszámvilágítása!
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///
- EE80/422
- Újonc

lajos én ugranék de,400 km az 800 vissza!!!tudom a posta,majd leérdeklõdöm mit és mennyiért szállítanak,mert hát érdekelne több dolog is,és ha ne késõ visszatérünk rá!!lajoosh írta:lajoosh írta:sziasztok! a helyzet úgy alakult hogy szeretnék mielõbb megszabadulni a felesleges e8 hatchback cuccaimtól, szólval nagyrészt ingyen elvihetõek, pl használható kasztni elemek, ajtók, üvegek, kárpitok, mûanyagok, ülések, de vannak ilyenek is hogy ablaktörlõmotor és rudazat, külsõ mûanyagok, mûszeregységek, kormányoszlop, kormánymû, futómûalkatrészek, gyári rugók.
aki ingyen szeretne cuccokat, az jöjjön el érte! aki nem teheti meg, annak futárszolgálattal elszállíttathatom, ha azt és a csomagolás költségét állja.
+36305506541
VIGYÉTEK MÁR A SOK CUCCOT!
van egy csomó jó cucc amit nem szeretnék bezúzatni
kárpitok, üvegek, külsõ kasznielemek, pl törésmetes ajtók, csomagtérajtó, hátsó sárvédõ, tetõ, mûszeregységekbõl több is van, liftback-hez is, mûszerfal, gyári toronymerevítõ, futómûalkatrészek, és sok sok apróság.
SOS
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Bohi írta:Szia! Nekem van pár ilyen corollához alkatrészem, de sajna LB hátsó lámpa nincs. Nem is tudok nagyon a klubból olyat, akinek lenne így hirtelen. Szerintem hívd végig a bontókat: Késmárk utca, Thököly út, Japker plusz a neten hátha árul valaki. Remélem segítettem...RKPista írta:Sziasztok! Én egy '84-es AE82 A4 1.6 gl liftbackhez keresek hátsó lámpákat. Ha valaki esetleg tud segíteni kérem jelezzen! Elõre is köszönöm!![]()
(rkiss.istvan@freemail.hu)![]()
Üdv
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Biagio 2011 jún. 20, 01:19 pm-kor.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Ezt én írtam, köszi Biagio!Biagio írta:Szia! Nekem van pár ilyen corollához alkatrészem, de sajna LB hátsó lámpa nincs. Nem is tudok nagyon a klubból olyat, akinek lenne így hirtelen. Szerintem hívd végig a bontókat: Késmárk utca, Thököly út, Japker plusz a neten hátha árul valaki. Remélem segítettem...RKPista írta:Sziasztok! Én egy '84-es AE82 A4 1.6 gl liftbackhez keresek hátsó lámpákat. Ha valaki esetleg tud segíteni kérem jelezzen! Elõre is köszönöm!![]()
(rkiss.istvan@freemail.hu)![]()
Üdv
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
-
kanorbi
- Visszajáró

AE82 hatchback gt
AE82 corollam alkatreszei eladok ha valakit erdekel irjon,vagy hivjon a 0620 6625863 as szamon , az autorol tobbet a Projectemben lathattok.