Együtt fogod mûködtetni az elsõt hátsót? Vagy kikötöd a hátsót? Nekem, amíg volt ködlámpa az E10-en, a váltóboxon, egy gyári lyukba volt egy mérethelyes kapcsolóra kötve, direktbe az akksiról a 12V és kész. Nem én csináltam ilyenre, de mûködött szépen.
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
Ma megnéztem a kocsit alulról, és nekem nincs kihúzva kábel a ködlámpához. Annak csatis a vége, vagy csak simán kilóg a két vezeték: +-? Illetve a kormány elõtt lévõ takarót is levettem, és nekem nem ilyen az index karom. Nincs csatija, hanem direktbe van kötve a vezeték. Mielõtt a szár beleérne a foglalatba kijön a vezeték, és megy a kábelkötegbe.
Sokat teherautóztam, és ott tapasztaltam, hogy mikor hajnalba (2-3 körül) autóztam, akkor az autó elõtti útszakaszt jól bevilágítja (amit a tompított nem). Nekem tetszett.
A ködlámpás megoldásod nem biztos, hogy jó lesz nem biztos, hogy bírja a kapcsoló a +110W-ot lehet leég. Mivel én is ezen a projekten dolgozom (igaz nyár végére fog elkészülni fényezéssel mindennel) azt ajánlom, h külön kacsolóra tedd!
És milyen relé kell hozzá? Én arra gondoltam, hogy mivel a hátsó ködlámpa kapcsoló mellett van egy ugyan akkora kapcsolónak üres hely, veszek egy olyan kapcsolót, és arra kötöm. A relét hova kell bekötni?
Nekem a hátsó ködlámpa gyári kapcsolójára lett bekötve + relé persze. Egy villamosságis üzletben kértem egy ködlámparelét és pár száz ft. Bekötési rajzok vannak a neten.