Lökhárító ügyben kérem a segítségeteket. Holnap megy fényezőhöz az autó, és még nincs lökhárítóm, mert mindenhol vagy elfogyott (hátsót eleve nem is árulnak), elsőt meg horror áron, ahol éppen van (min. 50e). A szívás az egészben, hogy az AE92 Liftback GT-i lökhárítója nagyon hasonlít a sima Liftback-ére, de nem ugyanaz! Pont az apró eltérések miatt kellene kifejezetten GT-i lökös. Hátsót bontva tud adni Lali, de az elsővel még mindig bajban vagyok. Első GT-i lökös valaki? Akár bontva (csak ne legyen repedezett a festék rajta!) akár újonnan, minden megoldás érdekel. Esetleg alig festett szárnnyal?
Egyéb alkatrész / vegyes típus
- paradoxx
- Gyakori látogató

Sziasztok!
Lökhárító ügyben kérem a segítségeteket. Holnap megy fényezőhöz az autó, és még nincs lökhárítóm, mert mindenhol vagy elfogyott (hátsót eleve nem is árulnak), elsőt meg horror áron, ahol éppen van (min. 50e). A szívás az egészben, hogy az AE92 Liftback GT-i lökhárítója nagyon hasonlít a sima Liftback-ére, de nem ugyanaz! Pont az apró eltérések miatt kellene kifejezetten GT-i lökös. Hátsót bontva tud adni Lali, de az elsővel még mindig bajban vagyok. Első GT-i lökös valaki? Akár bontva (csak ne legyen repedezett a festék rajta!) akár újonnan, minden megoldás érdekel. Esetleg alig festett szárnnyal?
Csak mert az már annyiszor volt festve, hogy rossz nézni...
Előre is köszönök mindennemű segítséget akár itt, akár msn-en 
Eladva...
- CindR
- Gyakori látogató

A mostanit nem tudja megcsinálni egy müanyagos? Szépen lecsiszolva, és újrafestve, a hibákat javítva?paradoxx írta:Sziasztok!
Lökhárító ügyben kérem a segítségeteket. Holnap megy fényezőhöz az autó, és még nincs lökhárítóm, mert mindenhol vagy elfogyott (hátsót eleve nem is árulnak), elsőt meg horror áron, ahol éppen van (min. 50e). A szívás az egészben, hogy az AE92 Liftback GT-i lökhárítója nagyon hasonlít a sima Liftback-ére, de nem ugyanaz! Pont az apró eltérések miatt kellene kifejezetten GT-i lökös. Hátsót bontva tud adni Lali, de az elsővel még mindig bajban vagyok. Első GT-i lökös valaki? Akár bontva (csak ne legyen repedezett a festék rajta!) akár újonnan, minden megoldás érdekel. Esetleg alig festett szárnnyal?Csak mert az már annyiszor volt festve, hogy rossz nézni...
Előre is köszönök mindennemű segítséget akár itt, akár msn-en
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
-
Pacsker
Sajnos én sem szolgálhatok jó hírrel. GTI lökös egyszerűen nincs. A liftbacké ugyanaz, elég lenne ha azt a kis toldatot rendelnéd hozzá! De sajnos az is horror áron van. Sok liftbackes klubtársunknak fáj a foga arra a nyúlványra, de nincs!
Miért nem jók a mostani lököseid? Ha jól emlékszem nem töröttek! nem értem mi a baj velük? Ha netán mégis újat veszel, rakd fel ide a mostanit, biztos lecsapnak majd rá!
De szerintem ne építs arra, h újat veszel! ALig van az országban. Sőt sok gti van, amin már sima lifback lökös van. Visszaamortizálódtak az idők során.
Miért nem jók a mostani lököseid? Ha jól emlékszem nem töröttek! nem értem mi a baj velük? Ha netán mégis újat veszel, rakd fel ide a mostanit, biztos lecsapnak majd rá!
De szerintem ne építs arra, h újat veszel! ALig van az országban. Sőt sok gti van, amin már sima lifback lökös van. Visszaamortizálódtak az idők során.
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

Re: Műszerfal eladó!!! /fordulatszámmérős.../
e9?turkish írta:Nekem kettő lett, az egyiktől megválnék...
1,3?
mennyit gondolsz érte?
nekem csak az óra kéne

- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Egyéb alkatrész...
Első lökös (EE90)
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024
1,6 Liftback
Béka lámpás hatchback (spoileres)
1,6 Liftback
Béka lámpás hatchback (spoileres)
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

Sajna nekem sincsen, úgy szoktam vásárolni a szomszédos városban lev? Mitsubishi szervízben.sprintike írta:Haló.
Örülnék neki ha valaki tudna segíteni.Egy 100A(?!) biztosítékot vadászok.Rögtön az aksi után van egy kis biztosíték doboz.Ebben van 3 biztosíték.Az a gondom,hogy az el?z? tulaj tett bele eggyet de az yoval nagyobb(magasságra) mint ami kéne bele és így nemtom lecsukni a kis biztosítékdoboz tetejét.Beázik+ha nem érintkezik rendesen akkor nincs gyujtásom!Próbáltam autósboltba+villamosságiba de nem tudnak beszerezni.Bontóba még nem néztem mert nem jutottam el odáig.Ha esetleg van valakinek egy fölös akkor jelezze!!
El?rre is köszi!!!!!!!
(miel?tt kimondják az árát, azárt ülj le
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
-
Pacsker
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Re: Biztosítékot keresek!!!!
Ha pesten jársz, nekem a GTI ben ott van a biztosítékdoboz. De én még ekkor biztiről nem is hallottam hogy 100A. Nekem a HIFI hez is 60A s bizti megy, de már az is nagyon brutál. Nem hiszem hogy a gyári dobozba lennne ekkora. Elől a motortérnél a dobozba, az mind Relé nem?sprintike írta:Haló.
Örülnék neki ha valaki tudna segíteni.Egy 100A(?!) biztosítékot vadászok.Rögtön az aksi után van egy kis biztosíték doboz.Ebben van 3 biztosíték.Az a gondom,hogy az előző tulaj tett bele eggyet de az yoval nagyobb(magasságra) mint ami kéne bele és így nemtom lecsukni a kis biztosítékdoboz tetejét.Beázik+ha nem érintkezik rendesen akkor nincs gyujtásom!Próbáltam autósboltba+villamosságiba de nem tudnak beszerezni.Bontóba még nem néztem mert nem jutottam el odáig.Ha esetleg van valakinek egy fölös akkor jelezze!!
Előrre is köszi!!!!!!!
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Huhh.Köszi a sok választ.
Layosh,akkor neked van eladó vagy az benne van a kocsidba?Viszonylag sűrűn járok pestre egyébként Vác közelében lakom.Próbálok intézni egy képet hogy lássátok miről is van szó pontosan.
Layosh,akkor neked van eladó vagy az benne van a kocsidba?Viszonylag sűrűn járok pestre egyébként Vác közelében lakom.Próbálok intézni egy képet hogy lássátok miről is van szó pontosan.
- B Jani
- Visszajáró

Nekem is van bőven,de én messze lakok....sprintike írta:Haló.
Örülnék neki ha valaki tudna segíteni.Egy 100A(?!) biztosítékot vadászok.Rögtön az aksi után van egy kis biztosíték doboz.Ebben van 3 biztosíték.Az a gondom,hogy az előző tulaj tett bele eggyet de az yoval nagyobb(magasságra) mint ami kéne bele és így nemtom lecsukni a kis biztosítékdoboz tetejét.Beázik+ha nem érintkezik rendesen akkor nincs gyujtásom!Próbáltam autósboltba+villamosságiba de nem tudnak beszerezni.Bontóba még nem néztem mert nem jutottam el odáig.Ha esetleg van valakinek egy fölös akkor jelezze!!
Előrre is köszi!!!!!!!
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

B.Jani
Kössük össze a hűtőráccsal?!Úgy már lehet,hogy belefér?!
Mennyire vagy mondjuk újpestől?
- B Jani
- Visszajáró

50Kmsprintike írta:B.Jani