jah ne is mond, ki is nyúlt a zoknim a tangás strandpapucstól meg van rajta egy két petárda folt. Amikor Shui, meg Lyani petárdáit próbáltam visszarúgni nekik
Szóval érdekesek lettek a képek Heheheeeee. Matyi tud már valamit amit más nem . Amit kiszedtem két képet, az illetékes megkapja. A többiek meg sunnyoghatnak ..... De köcsög vagyok mi.... Na nem baj. Hallod Pami, hogy tudod elindultunk haza a végén mikor Atti átült hozzád. Onnantól a Cinkotain már 30 al tudtam max menni
Pacsker írta:Tudom tudom kis szemétláda vagyok, d enekem már megvannak pár ember képei a szilveszterről. Csak itt vigyoorgok rajtuk.
Ha majd szemfülesek lesztek észrevehetitek, Mono hogy tolja egyszerre két piás pohárral a kezébe, aztán lehet látni résnyire nyitott ajtón, ahogy Ákos hanyatt vágta magát (mint én ) és csak a keze látszik az égnek állva....
Ígérem sietek, amint megkaptam mindenkitől mennek fel.
A esésre én is nagyon kíváncsi vagyok. Na meg másra is.
Jajj hallod, álomjó kis oldal dobtál össze. Köszönöm én már le is kaptam. Az enyémek is ugye már tölthetőek Matyiékét is várjuk akkor még, meg Attinak a videjóit
Nagy kérés lenne. Attinak van adatkábele. Nem tudnátok áttölteni a képeit, videóit a te gépedre, aztán átküldenéd nekem?
És akkor szerintem már jövő hét elején felraknék mindent!
Nagy kérés lenne. Attinak van adatkábele. Nem tudnátok áttölteni a képeit, videóit a te gépedre, aztán átküldenéd nekem?
És akkor szerintem már jövő hét elején felraknék mindent!
Matyi én is elkérném a ti képeiteket egyben. És akkor egy zip ben feltolom az FTP re.