CCH Szilveszter 2007

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Pampi »

jah ne is mond, ki is nyúlt a zoknim a tangás strandpapucstól :lol: meg van rajta egy két petárda folt. Amikor Shui, meg Lyani petárdáit próbáltam visszarúgni nekik :D
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Szóval érdekesek lettek a képek :) Heheheeeee. Matyi tud már valamit amit más nem .:) Amit kiszedtem két képet, az illetékes megkapja. A többiek meg sunnyoghatnak ..... :P :lol: 8) De köcsög vagyok mi.... Na nem baj. Hallod Pami, hogy tudod elindultunk haza a végén mikor Atti átült hozzád. Onnantól a Cinkotain már 30 al tudtam max menni :lol:
nemethaky
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: nemethaky »

Pacsker írta:Tudom tudom kis szemétláda vagyok, d enekem már megvannak pár ember képei a szilveszterről. Csak itt vigyoorgok rajtuk. :lol:

Ha majd szemfülesek lesztek észrevehetitek, Mono hogy tolja egyszerre két piás pohárral a kezébe, aztán lehet látni résnyire nyitott ajtón, ahogy Ákos hanyatt vágta magát (mint én :lol: ) és csak a keze látszik az égnek állva....

Ígérem sietek, amint megkaptam mindenkitől mennek fel.
A esésre én is nagyon kíváncsi vagyok. Na meg másra is. :D :D :D :shock:
Shui
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Shui »

No emberek:D kész a mű szal akinek kellenek a képek:D http://www.mustangwork.extra.hu/ henó
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Shui írta:No emberek:D kész a mű szal akinek kellenek a képek:D http://www.mustangwork.extra.hu/ henó
Jajj hallod, álomjó kis oldal dobtál össze. Köszönöm én már le is kaptam. Az enyémek is ugye már tölthetőek :) Matyiékét is várjuk akkor még, meg Attinak a videjóit :lol:

Lali karaokizik remélem van rólam :lol: 8)
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Ó Layosh ne aggódj Ati mindent levideózott :D
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Pampi!

Nagy kérés lenne. Attinak van adatkábele. Nem tudnátok áttölteni a képeit, videóit a te gépedre, aztán átküldenéd nekem?
És akkor szerintem már jövő hét elején felraknék mindent!
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Dehogynem! 8) Nemsokára el kell majd mennem itthonról, aztán ha hazaértem felhívom Atit. Remélem nem késő este jövök haza :?
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:Pampi!

Nagy kérés lenne. Attinak van adatkábele. Nem tudnátok áttölteni a képeit, videóit a te gépedre, aztán átküldenéd nekem?
És akkor szerintem már jövő hét elején felraknék mindent!
Matyi én is elkérném a ti képeiteket egyben. És akkor egy zip ben feltolom az FTP re. :)
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Már megvannak, tegnap átmentettük őket pendrive-ra. Húúúú vannak itt olyan képek, meg videóók :oops: :lol:
Pacsker

Ma átkerülnek hozzám, + Biagio képei is. Holnap dolgozom hajnalig azán pénteken talán már fel is tudom őket tölteni.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:Ma átkerülnek hozzám, + Biagio képei is. Holnap dolgozom hajnalig azán pénteken talán már fel is tudom őket tölteni.
Az jó lessz. De ha esetleg valami újraírható CD-n idepasszolod hozzám a cuccokat én akkor FTP re felrakom. Ha van rajta még hely :D
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Layosh írta:
Pacsker írta:Ma átkerülnek hozzám, + Biagio képei is. Holnap dolgozom hajnalig azán pénteken talán már fel is tudom őket tölteni.
Az jó lessz. De ha esetleg valami újraírható CD-n idepasszolod hozzám a cuccokat én akkor FTP re felrakom. Ha van rajta még hely :D
Ha felrakod FTP-re szólj! 8)
Pacsker

Már töltődik a galéria! ;) Be...ok mennyi kép van. Lesz miből csemegézni. :)

A Tátrai kis kiruccanás képeit is megprom mielőbb felrakni, de kéne még egy kártyaolvasó hozzá (SD)
Pacsker

Felkerültek a képek!
Picit sok lett, de higyjétek el így is sokat szelektáltam :) Kiváncsi vagyok a véleményekre! :lol:
Válasz küldése