Zánka
-
Pacsker
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

konásandrás írta:Tehát a Zánka Andi privát ötlete/szervezése volt?
írtam neki már emailt ez ügyben, mind a corolla-s gmailes címre, mind a saját címére, de nem kaptam rá választ...
Zánka Andi ötlete volt,de ötlet,felvetés szintjén!
Ami többeknek tetszett!
Eddig a klub programjai így történtek!
Valaki felvetette,megbeszéltük,s vagy megtartottuk vagy mást találtunk ki!
Úgy gondolom aki még arra is képtelen,hogy egy találkozón megjelenjen,az nem biztos,hogy pálcát kéne törjön egy másik tag felett!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
-
Pacsker
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
félreérted. Pacsker jól látja a helyzetet. ha visszaolvasnád pár hozzászólásom, akkor meglátod, hogy teljesen pozitívan állok a clubhoz és egyáltalán nem akartam megszólni vele Andit, hogy nem válaszolt. csak gondoltam megmondom, hogy érdeklődtem a találkozó után... Azt hittem, hogy Ti ismeritek és tudjátok esetleg az okát.B26 írta:Úgy gondolom aki még arra is képtelen,hogy egy találkozón megjelenjen,az nem biztos,hogy pálcát kéne törjön egy másik tag felett!konásandrás írta:írtam neki már emailt ez ügyben, mind a corolla-s gmailes címre, mind a saját címére, de nem kaptam rá választ...
az, hogy nem vagyok képes megjelenni egyetlen találkozón sem, azt nem értem hogy jön ide.
szeptember végén kerültem be a clubba.
azóta ha jól láttam kettő találkozó volt - mindkettő Pest környékén, ami nekem 2x 180 km.
mivel egyetemre járok, albérletben lakom, saját keresettel nem rendelkezem, így nem hiszem, hogy jogod van elvárni, hogy felmenjek ezekre a találkozókra.
Természetesen, ha lesz rá keret, akkor igyekszem megjelenni.
Különben is, ha ilyen a hozzáállás, akkor lehet, hogy jobb is ha nem vagyok ott - legalábbis részedről.
továbbá:
van egy hobbim.
ez a hegyikerékpározás.
évente mondjuk van 10 verseny.
itt ugye nevezési díjat kell fizetni. ami 2000-5000 Ft.
a versenyek megrendezése Soprontól, Zalaegerszegtől kezdve Egerig terjed.
ha utánaszámolsz, hogy ezekre eljutni, előtte éjszakára szállást keresni valamint az étkezést is fedezni kell, meglátod nem kevés pénz.
akkor a felszerelésről és a sporteszközről nem is beszéltem.
a mezőnyben sokaknak kerül nagyjából annyiba a bicaja, mint a Te autód, sőt ...
ruházkodás szintén nem aprópénz. nadrág, mez, sisak, cipő, kesztyű, stb... stb... stb... simán el lehet költeni rá 100 ezret, ha rendesen bevásárol az ember.
továbbá
október óta alapozok a jövő évi szezonra. ez heti 5-6-7 edzést jelent. valamilyen szinten itt figyelni kell a táplálkozásra is. szintén pénz...
szponzorom nincs. senki külsős nem ad egy fillért sem.
ha Te ezek mellett még bele tudnál kalkulálni mondjuk havi egy tank benzint, akkor várom a javaslatot, hogy lehet megvalósítani.
bocsánat a kitérőért, de nem értettem a kollega ezen panaszát, muszáj volt kifejteni a véleményem, elmondani a gondolataimat
E11 facelift
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Rendbenkonásandrás írta:félreérted. Pacsker jól látja a helyzetet. ha visszaolvasnád pár hozzászólásom, akkor meglátod, hogy teljesen pozitívan állok a clubhoz és egyáltalán nem akartam megszólni vele Andit, hogy nem válaszolt. csak gondoltam megmondom, hogy érdeklődtem a találkozó után... Azt hittem, hogy Ti ismeritek és tudjátok esetleg az okát.B26 írta:Úgy gondolom aki még arra is képtelen,hogy egy találkozón megjelenjen,az nem biztos,hogy pálcát kéne törjön egy másik tag felett!konásandrás írta:írtam neki már emailt ez ügyben, mind a corolla-s gmailes címre, mind a saját címére, de nem kaptam rá választ...
az, hogy nem vagyok képes megjelenni egyetlen találkozón sem, azt nem értem hogy jön ide.
szeptember végén kerültem be a clubba.
azóta ha jól láttam kettő találkozó volt - mindkettő Pest környékén, ami nekem 2x 180 km.
mivel egyetemre járok, albérletben lakom, saját keresettel nem rendelkezem, így nem hiszem, hogy jogod van elvárni, hogy felmenjek ezekre a találkozókra.
Természetesen, ha lesz rá keret, akkor igyekszem megjelenni.
Különben is, ha ilyen a hozzáállás, akkor lehet, hogy jobb is ha nem vagyok ott - legalábbis részedről.
továbbá:
van egy hobbim.
ez a hegyikerékpározás.
évente mondjuk van 10 verseny.
itt ugye nevezési díjat kell fizetni. ami 2000-5000 Ft.
a versenyek megrendezése Soprontól, Zalaegerszegtől kezdve Egerig terjed.
ha utánaszámolsz, hogy ezekre eljutni, előtte éjszakára szállást keresni valamint az étkezést is fedezni kell, meglátod nem kevés pénz.
akkor a felszerelésről és a sporteszközről nem is beszéltem.
a mezőnyben sokaknak kerül nagyjából annyiba a bicaja, mint a Te autód, sőt ...
ruházkodás szintén nem aprópénz. nadrág, mez, sisak, cipő, kesztyű, stb... stb... stb... simán el lehet költeni rá 100 ezret, ha rendesen bevásárol az ember.
továbbá
október óta alapozok a jövő évi szezonra. ez heti 5-6-7 edzést jelent. valamilyen szinten itt figyelni kell a táplálkozásra is. szintén pénz...
szponzorom nincs. senki külsős nem ad egy fillért sem.
ha Te ezek mellett még bele tudnál kalkulálni mondjuk havi egy tank benzint, akkor várom a javaslatot, hogy lehet megvalósítani.
bocsánat a kitérőért, de nem értettem a kollega ezen panaszát, muszáj volt kifejteni a véleményem, elmondani a gondolataimat
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Ha nem is zánkára, valahova tuti, hogy megyünk. Én személy szerint már voltam zánkán, anno Szaközepes kirándulás volt. Ha jól emlékszem hogy ott voltunk. Még moziba is voltunk. Nagyon nagyon szép hely, szép a part is. Lehet rohangálni kirándulni... Mi előszezonban voltunk. Hideg víz, sötét és társai és éjszakai hűvös. erre kell most is számítani. De sztem nagyon szép hely. Én sajnos nagyon kevés helyen jártam eddig, hogy felvessek valami jó kis heyet. Amit még tudnék mondani érdekességet, az Zsámbék. A Romtemplom. Marhaszép tály. Húú hát nem tom még mik vannak. Tuti sok szép hely van...
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
-
Pacsker
- konásandrás
- Gyakori látogató

- Kapcsolat: