ELADÓ COROLLA
- Frool
- Fanatikus fórumozó

Van ahol két esetleg több autója van egy tulajdonosnak. Ha az egyiktõl megválik nem biztos, hogy pótolja az ûrt!
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Igen, csak ha az egyik ára kell a másikba, akkor addig meg sem tudom venni, és töltöm a régibe még a pénzt. Ha viszont nem kell, akkor meg párhuzamosan töltöm a kettõbe a pénzt.Birka írta:Nem értem, hogy jönnek ide a járulékos költségek.
Ha eladok egy kocsit, nagy valószínûséggel átülök egy másikba, akkor meg annak fizetem a költségeit nem?
Nem értem, hogy milyen esetben nem kellene számolni vele?
Bubi:Jól látod, arra gondoltam, hogy ha most 1.1-ért adja el, vagy fél év múlva 1.25-ért, akkor a fél év alatt kifizetett fenntartással, és az 1.1 addigi kamatával ugyanott lenne.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

Próbáld meg külföldön is hirdetni. Mivel kuriózumról van szó, az ára nem irreális, külföldön szerintem hamarabb elkelne ennyiért. A magyar csóró.
Akinek meg ennyi pénze van, nem biztos, hogy értékelni tudja ezt az autót, inkább vesz valami fiatalabb divatautót.
Ilyet csak mániákus vesz, de hát azok meg, mint már említettem, csórók, mint mi!
Magyarországon ráadásul áll az autópiac.
Viszont azt a "homologizációs szöveget" tényleg le kellene venni onnét...
Akinek meg ennyi pénze van, nem biztos, hogy értékelni tudja ezt az autót, inkább vesz valami fiatalabb divatautót.
Ilyet csak mániákus vesz, de hát azok meg, mint már említettem, csórók, mint mi!
Magyarországon ráadásul áll az autópiac.
Viszont azt a "homologizációs szöveget" tényleg le kellene venni onnét...
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
G6TTE!
1.A motorol is vannak kepeim,csak gondoltam ennek az autonak a kulseje ami megfogja az embereket!Mondjuk a futomurol se raktam fel fotokat!Basszus meg a fekekrol se!
2.A belsejerol van fenn kep!Igaz irtam hogy nincs abba se hiba!Mondjuk a szivargyujtot se fotoztam le!
3.???Ennyiert adom!
Van az autorol vagy 1000 kepem!
Ha valakit komolyan erdekel az majd felhiv vagy ir hogy kellene meg kep rola!
2.A belsejerol van fenn kep!Igaz irtam hogy nincs abba se hiba!Mondjuk a szivargyujtot se fotoztam le!
3.???Ennyiert adom!
Van az autorol vagy 1000 kepem!
Ha valakit komolyan erdekel az majd felhiv vagy ir hogy kellene meg kep rola!
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Re: G6 TTE
Az múlt hét óta 1,099M!G6TTE írta:De van fenn a hasznaltauton 2000 évjáratú G6 az 1 500000-ért!
... vagyis a bordó E11 faceliftrõl beszélek, nem a feketérõl. Utóbbi számomra egyáltalán nem meggyõzõ a képek alapján...
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Az elõzõ hsz-re reagáltam azzal, hogy amennyiben használod a kocsit akkor fizetsz is ezért nem? Milyen bukó? Aki autózik az fizet nem?montoya írta: Ha Nálad marad fél évig, az fél évnyi kfb, fél évnyi teljesítményadó, és ha addig lejár, vagy majdnem lejár a mûszaki, akkor még annak az ára is bukó.
Az a tulaj mellett szól, hogy nem akarja mindenáron eladni, hisz-talán picit irreálisan- magas az ár.
Viszont amíg használod a kocsit, hirdetheted is, igaz? Amíg használod addig fizetsz is igaz? Tök 8, hogy mire fizetsz, ha amúgy is fizetsz. Addig legalább a legpöpecebb gyári tuningos e11-et hajtod.montoya írta: Nem értem, hogy milyen esetben nem kellene számolni vele?
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

Mondom, az autó ára nem feltétlenül irreális (feltéve, hogy tényleg olyan pöpec állapotban van), mert ilyen autó reális árát megállapítani nehéz, annyira ritkaság.
Az biztos, hogy külföldön kapkodnának érte.
Ma Magyarországon "reális áron" se nagyon lehet eladni autót, ezt se felejtsük, szóval, ha nem kel el egy darabig még, az nem feltétlenül azért van, mert "irreális" az ára.
Az biztos, hogy külföldön kapkodnának érte.
Ma Magyarországon "reális áron" se nagyon lehet eladni autót, ezt se felejtsük, szóval, ha nem kel el egy darabig még, az nem feltétlenül azért van, mert "irreális" az ára.
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
- sede7
- Aktív fóruméletet élõ

Srácok, bár nem vagyok admin, de hadd kérjem, hogy picit kevesebb hévvel beszéljünk egymással - elvégre mind Corolla-tulajok vagyunk.
Közületek ki adná el az autóját a piaci áráért? Valószínûleg a többségünk számára többet ér annál, mind többet foglalkozunk vele, mint az átlag, ezért is vagyunk itt.
Mellesleg halkan jegyzem meg, hogy még mindig nem tudjuk, miért került eladó sorba ez a piros finomság. G6TTE, kérdezhetem, hogy miért?
Mellesleg halkan jegyzem meg, hogy még mindig nem tudjuk, miért került eladó sorba ez a piros finomság. G6TTE, kérdezhetem, hogy miért?
- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

MEDVEEE MIVANVELEEEED???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... dx-4769269
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... dx-4769269
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
ismerjük a srácot akié ez a coupe?
bele lehet ebbe tenni bármilyen e9 motort?
lehet ehhez kasznielemeket kapni még?
bele lehet ebbe tenni bármilyen e9 motort?
lehet ehhez kasznielemeket kapni még?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára murray 2011 máj. 17, 08:29 am-kor.