A kocsikat döntsétek el. Lehet akkor valakit megkérnék, hogy az indulás előtt jöjjön el Pécelre és rakja be Atti cuccát. (hangfalak erősítő).
CCH Szilveszter
-
Pacsker
- Shui
- Gyakori látogató

Sziasztok 
Juppí na én akkor betársulhatok valakihez?
31-én vagy amikor kell vonatra ülök és megyek csak valakinek el kéne jönni értem vagy útbaigazítani tudjátok Pest nagy én meg szegény vidéki vagyok 
Más:
ha kell összepakolok valami hangcuccot. 2x160 W
ja meg viszek egy társast, neve Alkoholi
Meg izéé mennyit kell vinnem össze vissza?:D úgy értem lovettát
Mátyás újból felteszem a kérdést LECSÓ lesz? mert az olyan jó dolog
köszike
henó
Juppí na én akkor betársulhatok valakihez?
Más:
Mátyás újból felteszem a kérdést LECSÓ lesz? mert az olyan jó dolog
-
Pacsker
Szia Shui! Biztos beférsz valakihez! Ma délután este fele hívj fel. hárminc 577 húszonnégy hetven.
Egyenlőre még nagy kavalkád van. Sajnos több autó is most makacsolta meg magát. Majd megbeszéljük milyen kaja lesz. Még nemtudom. Majd reggel, ha vásárolunk. Főzhetünk ezt azt, de felőlem lehet zsíros kenyér hagymával is
Egyenlőre még nagy kavalkád van. Sajnos több autó is most makacsolta meg magát. Majd megbeszéljük milyen kaja lesz. Még nemtudom. Majd reggel, ha vásárolunk. Főzhetünk ezt azt, de felőlem lehet zsíros kenyér hagymával is
- decaon16
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1997
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: G6
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Már mondtam, hogy hozzám nyugodtan betársulhatsz Shui! Viszont az útbaigazítással nekem is problémám van, mivel én is "szegény vidéki" vagyok.Shui írta:Sziasztok
Juppí na én akkor betársulhatok valakihez?31-én vagy amikor kell vonatra ülök és megyek csak valakinek el kéne jönni értem vagy útbaigazítani tudjátok Pest nagy én meg szegény vidéki vagyok
![]()
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
- Lyani
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2012
- Autód típusa (és generációja): Auris
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)
Jelentkezz ember!!!Shui írta:Sziasztok
Juppí na én akkor betársulhatok valakihez?31-én vagy amikor kell vonatra ülök és megyek csak valakinek el kéne jönni értem vagy útbaigazítani tudjátok Pest nagy én meg szegény vidéki vagyok
Más:
Mátyás újból felteszem a kérdést LECSÓ lesz? mert az olyan jó dologköszike
henó
Mineképpen hallani kéne felőled, hogy tudjuk hogyan kell szervezni.
A Matyival is mindenképpen beszélned kéne, mert kellene neki alkatrész.
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
-
Pacsker
Utolsó infó a szilveszterrel kapcsolatosan!
Holnapi indulás mégsem a Fóti Cora, hanem az M0-s Csepeli leágazásánál az Auschan 10óra. (Többen mondtátok, hogy úgyis délnek megyünk. Igazatok van, hülye voltam
)
Megvan a Karaoke-szett! Délelőtt óta ezen tüsténkedtünk, de még most is ezzel foglalatoskodik Biagio! Köszönet érte.
Jó buli lesz higyjétek el. Ami fontos lenne, hogy akinek van: Akár a piaci szar 3V-12V-os adapter, sok fajta catlakozóval, + RCA-RCA kábelek, jack RCA kábelek, akinek van. Vigyázunk rá ígérjük. Csak egy napra kölcsönbe!
Beszéltem Teleki Károllyal, az Apartman tulajdonosával és megértette, milyen rossz helyzetbe kerültünk, így nem kell a maradék emberek pénzét kifizetnünk. Megyünk 15-en és annyiszor 3ezer forint. (F.Jani, Andi, Leskó, Cindi, Orbán Balázs,... NEM kell kifizetnetek)
A kéglihez minden jár, még ágynemű is, így csak törölközőt kell hoznunk.
Természetesen nincs idegen forgalmi + semmi más. Egyedül annyi, hogy vigyázzunk a házra. Nagyon szép és nagyon felszerelt, tartsuk meg ilyennek. Akár máskor is mehetünk ha tetszik!
A nehézségeket remélem mindenki el tudja felejteni holnapra köztük én is és egy jókedvű vidám szilvesztert töltünk el együtt!
A többieknek meg B.U.É.K.!
Holnapi indulás mégsem a Fóti Cora, hanem az M0-s Csepeli leágazásánál az Auschan 10óra. (Többen mondtátok, hogy úgyis délnek megyünk. Igazatok van, hülye voltam
Megvan a Karaoke-szett! Délelőtt óta ezen tüsténkedtünk, de még most is ezzel foglalatoskodik Biagio! Köszönet érte.
Jó buli lesz higyjétek el. Ami fontos lenne, hogy akinek van: Akár a piaci szar 3V-12V-os adapter, sok fajta catlakozóval, + RCA-RCA kábelek, jack RCA kábelek, akinek van. Vigyázunk rá ígérjük. Csak egy napra kölcsönbe!
Beszéltem Teleki Károllyal, az Apartman tulajdonosával és megértette, milyen rossz helyzetbe kerültünk, így nem kell a maradék emberek pénzét kifizetnünk. Megyünk 15-en és annyiszor 3ezer forint. (F.Jani, Andi, Leskó, Cindi, Orbán Balázs,... NEM kell kifizetnetek)
A kéglihez minden jár, még ágynemű is, így csak törölközőt kell hoznunk.
Természetesen nincs idegen forgalmi + semmi más. Egyedül annyi, hogy vigyázzunk a házra. Nagyon szép és nagyon felszerelt, tartsuk meg ilyennek. Akár máskor is mehetünk ha tetszik!
A nehézségeket remélem mindenki el tudja felejteni holnapra köztük én is és egy jókedvű vidám szilvesztert töltünk el együtt!
A többieknek meg B.U.É.K.!