[Walaki]D`Lair írta:ejj hajj, hogy nincs kész a hacsi, vinne mindent, mint a hetes
Bár a pontozási rendszer állítólag nincs kidolgozva én azt gyanítom az eredeti állapot lesz a nyerõ.
Én csodálkoztam, hogy nem kell otthagyni a kocsikat mert szerintem leginkább az lenne a jó pontozás ha a
hétvégén belátogatók szavaznának. Akkor nincs az: há az csövezve van amaz vágott rugóval ültetve, ebbe nem
belevalók az ülések stb.
De remélem valami igazságosnak érezhetõ feltétel rendszer lesz.
CCH vezetőségi tag
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Frool írta:
Bár a pontozási rendszer állítólag nincs kidolgozva én azt gyanítom az eredeti állapot lesz a nyerõ.
...
amaz vágott rugóval ültetve, ebbe nem belevalók az ülések stb.
De remélem valami igazságosnak érezhetõ feltétel rendszer lesz.
Ne személyeskedj, mert mindjárt leveszem magam a listáról.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem
Én még a felnijeimen is gondolkozom, hogy visszarakjam a gyáriakat...
Szerintem sem a tuning fog itt az elsõ rangú szempont lenni (bár ez tényleg csak tipp).
Egyébként akkor is fent hagyom õket. A rádióm és a belterem csodaszép gyári. (Bár Áky ülései szebbek!) Plusz a felnin kívül a külsõ is
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
bagoly írta:Kösz, az én nevezésem valóban eléggé kérdéses. Egyrészt nem biztos, hogy kész lesz addigra, másrészt meg nem vagyok biztos benne, hogy méltók vagyunk rá.
Viszont a krémszaharasárgametál E11 miért nem nevez??? Igen jól állt neki egy rét (vagy jól állt a rétnek az autó ), szerintem máshol is megállná a helyét.
Ezt meg sem hallottam, illetve el sem olvastam!:)
Teszek egy ajánlatot amirõl már a talin is beszéltünk: ha addigra kész lenne az autó, akkor segítek felkészíteni, takarítani 100%-os erõbedobással!
A régi és az új gazdi vállt vállnak vetve harcol a nemes cél érdekében!
Nekem a szombat sajna foglalt. Vasárnap viszont szívesen kinézek. Nagyon fix már a szombati szépségverseny? Nem lehet megbeszélni thuso-ékkal, h vasárnap legyen? Illetve Veletek? Csak egy kérdés. Köszi!
A programot sajnos már jó ideje kitalálták. Nekem csak az autókat kell verbuválni
Nem tudod megoldani a Szombatot?
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Csak nézõként, de jön:
-Bubi E11 /Lb (ha tévedtem tedd át magad létszi)
-Bardos6 E9/Lb
-sede7 E11/Hb
-Regahplay E10/Lb
-Gabes E10/HB
-Sancy AE92 LB GT-i[/quote]
-Bohi, kocsi nélkül, mert szépülni megy a vas...
Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
Csak nézõként, de jön:
-Bubi E11 /Lb (ha tévedtem tedd át magad létszi)
-Bardos6 E9/Lb
-sede7 E11/Hb
-Regahplay E10/Lb
-Gabes E10/HB
-Sancy AE92 LB GT-i[/quote]
-Bohi, kocsi nélkül, mert szépülni megy a vas...
-CsabiTE71 E7 Coupe