Tavaszi Nagy CCH Találkozó - 2011 Május 7.

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Bardos6
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Bardos6 »

A Bardos6 Garage így tuningol!
-Álítható kakaóscsigás toronycsapágy
-Hell-es légtömegmérõ
-Apple hûtõsapka
-Coca-cola aku
-Naturakva kristály lámpa
stb....
Kép
:lol:
EE90 Hatchback XLi 1.3 2E-E
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
Swen
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Swen »

Bardos6 írta:
Bardos6 csalt
Kikérem magamnak én tisztességesen lefizettem mindenkit! 8) vagy csak szimplán ilyen gyors vagyok :wink:

Ja és feltöltöttem a képeimet én is.
Hova töltötted fel?
Bardos6
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Bardos6 »

EE90 Hatchback XLi 1.3 2E-E
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE
Swen
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Én csak: Regahplay, Sztreha, Repeti, Slampixxx, Baker -feltöltését látom. Lehet valamit elrontok de a te képeid nemlátom:S
kabos
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: kabos »

Biagio írta:Errõl jut eszembe találtunk az összepakolásnál két darab vágódeszkát. Egy masszív és vastag fa ill. egy fehér müanyagot. Aki ráismert nálunk van nem tünt el. Elmosva szívesen vissza szolgáltatjuk a tulajnak.
Igen,köszi majd a legközelebbi találkozóra elhozhatnád.Az anyósom leánykori vágódeszkái :lol: :lol: :lol: :box: De azt mondta több is veszett mohácsnál :D Vagyis ha lehet ezzel is hozzájárulok a következõ fõzéshez.:P
még hogy csak a puffin adhat erõt mi?? :e9kab:
Swen
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Megvan köszönöm. Lassan feltöltöm én is.
horvatht
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: horvatht »

Mi is köszönünk mindent, nagyon jó volt a találkozó a konvojozással meg a sok megjelent érdekességgel együtt. :rizspekta: :ezaz: Képeimet feltöltöttem már én is.
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

Sziasztok!
Jól éreztük magunkat. Ezt a találkozót egyszerûen nem szabad kihagyni. Egyre tovább tudunk maradni. Lehet, hogy egszer végig maradunk? :wink:
Üdvözlet mindenkinek akivel nem pacsiztam személyesen! Nagyon sokan voltunk.
@Slampi!
Borisz köszöni a kenyeret és a fotókat.
@Mindenki másnak meg köszöni az elismerõ szavakat, finom falatokat és a simogatást.

Viszlát a következõ találkozón! :D
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
corollaG6R
Visszajáró
Visszajáró

Thx : )

Hozzászólás Szerző: corollaG6R »

Köszi srácok, jól éreztem magam, finom volt a kaja. : )

És kösz a fényképeket, akik csináltak, ha esetleg még valakinek van, az dobjon egy privit. Végre van 1-2 jó fotó a kocsimról. : )))
sztreha
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: sztreha »

Pacsker írta:Akinek a 3 lábú zöld horgásszékét ráüléssel elszakítottam :D , szóljon és mondja az árát! Sorry!
Nyugi már szét volt szakadva és utána még pörkölttel is leettem, de megtaláltuk a megfelelõ felhasználási módját. :)
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Corolla 1.3 XL Liftback 1990
bagoly
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 1991
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GLi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: bagoly »

Igen-igen jól éreztük magunkat, tartalmas nap volt, olyannyira, hogy amikor hazaértem, csak bambultam magam elé és pörgettem a fejemben a sok listáznivaló élményt, infót és azt, amit még feltétlenül meg kellett volna nézni, kérdezni. De lesz még rá alkalom!
Köszi a t. vezetõségnek a szervezést és a lelkesedést!
Képeket én is fogok majd feltölteni, csak az a gond, hogy a kezdeti lelkesedés után, miután elcsattogtattam pár kockát, úgy éreztem magam, mint az egyszeri japán turista, aki mindent otthon néz meg igazán, képrõl, így félúton sutba dobtam a fényképezõt és csak bámultam ki a fejembõl, minek következtében foghíjjas lett a portfólió. De egy-két hangulatkép majd felmegy.
És köszönöm mindenkinek, aki segített megtalálni az alapjárat állító csavart! :D
'91 E9 Liftback 1.6 (4AFE) GLi
Slampixxx
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Slampixxx »

Pacsker írta:KP60!
Nagyon baba a JDM tükör :) Sajnos nem volt idõm közelrõl megvizslatni, de jól mutatott! Annó Pampi is kísérletezett vele. Elektormos belülrõl állítható vagy manuális?
Errõl jut eszembe :idea:
Übercool eredeti retro távirányitós JDM tükör :!:
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986

·A komoly vasak hátul tekernek·
Kép
Piitör
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Piitör »

Bruce E9
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Bruce E9 »

Köszönjük a szervezést és a tartalmas napot elsõsorban a Vezetõség és minden résztvevõ számára!

Kiválóan éreztük magunkat a baráti társaságban, szerencsére nagyon jó idõt fogtunk ki. Nagyon jó volt a kaják elõkészítése és a fõzés szolgálása, tényleg csak meg kellett fõzni a dolgokat, köszönet a fa és kõgyûjtõknek, a sok szorgos nõnek, asszonynak,a kik felaprították a hozzávalókat.

Sajnos jómagam nem tudtam részt venni a teszten és a vetélkedõn (de akinek segítettem, õ lett a második :-)))) :roll: , mert nem hagyhattam el a bográcsot, aztán meg a kisfiam elesett és zendített rá, amikor meglátta a tenyerét. Amúgy biztosan dobogón végeztem volna :lol:

Jól sikerülhetett a pöri, mert már nekem se jutott repeta!!! :shock:

Gyönyörûek voltak az autók is, sok szeretõ gondos gazdit lehetett látni! Sajnos ismét csak néhány emberrel tudtam beszélni és csak néhány szót váltani néhányotokkal, pedig tele voltam kérdésekkel.
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Shui
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Shui »

Udv a hegyek orszagabol kedves corolla tulajdonosok!

Roviden felvazolom azon esemenyek sokasagat ami ezen a kellemes kis CCH-napon zajlodtak ( + - 1 nap)

En igy emlekszem ra:
-Pentek:
Kinyitom a ket szemem, neeee mar megint melo... (8-16.30ig keserves melo)
Munka utan... basszus a kocsi a szerelonel
A szerelonel... Nemet precizitas??? felejtsd el!!!! CCH-s tudas!!! hö hö hö (mint kiderult semmi komoly baja a kocsinak csak vannak tudas hianyaban szenvedo alanyok mint en es kepesek vagyunk sok ostobasagot is elhinni)
Az ut elott.... cigi, udito, tankol, kereknyomas
At uton... zotyogos 400 km km utan beerek Becsbe ahol vagy 3x eltevedtem de megtalaltam noverem szallasat
Alvas...

-Szombat
Kinyitom a szemem, neeee 04.00 ora ahh faradt vagyok
Indulas.... 05.00 reggeli trafival remelem nem lesz draga :D
Az uton.... cigi, verem a km-et A COROLLA birja
Elso erkezes (kb 7-8 kozott) .... BICSKE :D

CCH kezdetek:
Bicsken bajba voltam a telefonos segitseggel, 3x elnavigalt csabi de megoldottuk, EXTRA lathatosagi mellennyel fogadott hogy veletlenulse legyen problema.
Na de ami bicsken fogadott az se volt gyenge. 2 ember 1 kocsi. Ezzel eddig semmi baj nem volt, de mikor kicsit kozelebb ertem meglepodtem.
Szal ezt ugy kell elkepezni 1 garazs nyitva benne 100 kulombozo corollas tartozek ezek kozott pl ulesek, szonyegek... amik nem voltak akkor beepitve a corollaba. En nagyon buzgon akartam segiteni es ez odaig fajult hogy a corollam irigy lett es jobb elol leeresztett... szal mindenkinek volt dolga...
Problemakat orvosoltuk mindket kocsinal ahogy kell. Az indulassal kicsit kestunk en mar betegesre izgultam magam hogy nem leszunk idoben foton es nem konvojozunk (ekkor gyors telefen Matyas nyugtato szava kicsit kesobb indulunk, joffele ott leszunk haha)
Feluton Csabieknal felmerul ujabb problema, a carinanal szalszakadt a gumi, papirok leszunk huzzuk az idot kereket szerzunk vagy ahogy szulloz mondana legy ferfi, vallald be (ennek az lett volna az egyetlen hatranya ha nem sikerul eljutnunk akkor nincs kenyer hahaha ).
Bevallaltuk ott lettunk.

CCH Nyomas :D
Sok auto megtobb ember, autonezegetes, kis beszelgetesek, tanacsadasok, penzfizetes Na meg az indulas.
A vezetoseg helyrerakott mindenkit, kissebb nagyobb dudalgatas, erdekes nevetesek amiben en vagyok a ludas hö hö hö, aztan adjad neki Mo, elindultunk.
Vezetosegi autok biztositottak a korforgokat na megy egy rendor is. (kihasznaltatok a lehetoseget? telefonalni, dudalni vezetes kozben, nem bekotni az ovet, belevigyorogni az arcaba hogy köhi :D)
Szal mentunk mentunk de nagyon, sok auto, hosszu sor, sok Corolla :D muhahaha, pozolasok amikor fotoztat elorol vagy hatulrol, vagy mikkor a videjos filmez :D.
Ezt is megeltuk ennyi autoval.

CCH Helyfoglalas

En elore is koszonom azoknak akik lefoglaltak a helyet hogy nekunk legyen, ok voltak a batrak hogy bevallaltak, meg ok voltak azok akiknek szende konnycsepp csordult ki a szemukbol mikor elsonek meglattak a kocsikat. :)
Elso fel ora helyezkedessel tolt el, aztan meg ismerkedessel...
Miutan mindenki lenyugodott, elkezdtunk valamit csilni valaki az erdot irtotta kezzel, valaki pàr100 kg-os cölöpöket vert le herkules modra, es volt aki a kiralyi kajat keszitette.
Miutan keszlettunk mindennnel, elkezdodhetett A NAGY TAVASZI COROLOMPIA :D hahaha
5 versenyszamban indulhatott mindenki, de hogy ne unatkozzon senki beraktak egy 5+1(nem hangrendszer)-ik versenyszamot is!
Ero es ugyesseg jellemezte a feladatokat... en onkentesen hagytam mindenki nyerni :D :D hogy senkise erezze magat kenyelmetlenul!
Csak hogy fitoktassam tudasomat (Fektarcsavetesben): Szulloz vs Shui : 16 m , 20 m es ez a gyengebbik felem volt hahahaha :D
A jatekok befejezodtek, lettek : vesztesek es nyertesek :D:D
Olyan jol sikerult porkoltok keszultek hogy en konkretan bele akartam magam vetni a bogracsokba, sajnos minden alkalommal egy Mesterszakacs allt az utamban. :D (hus hus hus egyel hust a zoltsegektol hamarosan megbutulsz :D )
A nap folyaman nagyon sok minden tortent (kimerult a fejem):
volt aki sokat nyaladzott es ezekutan egy "bokorban sirt" vagy majdnem, volt aki 3 4a-ge motor erejevel birt szal volt egy ket jo dolog.
Folyamataosan fogytak az autok a nap vegere de meg meg mindig volt egy kis kemenymag.
Hazafelemenet keskeny kanyargos veretos uton verettuk neki sajna addig amig egy katyu elatta egyikunk gumijat, de miert is vagyunk mi olyan jok?
egy F1-es csapat elbujhat mellettununk, gyors kerekcseres es mar mehettunk is :)
A vegen meg egy utolso konvojozas pestig dudalgatas konnyes bucsu es mindenki irany haza.

Szoval en valami ilyenre gondoltam, emlexem vagy nem?
Volt amit kihagytam nemvoltam ott azt tessek kiegesziteni.

Osszefoglalva. kurv§jovolt :D

Ja dereng meg valami.
"addig mindenki kapjon be valamit"

UDv Shui
Válasz küldése