Zánka

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
DBandesz
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: DBandesz »

Elnézést-elnézést. Ezt a részét teljesen kifelejtettem nagy lelkesedésemben.
:oops:
konásandrás
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: konásandrás »

DBandesz írta:Bóját tudok szerezni 100db-ig. Van egy autósiskolás ismerősöm, a leendő gokartpályámhoz (céges) már igényeltem tőle, és azt mondta, hogy hétvégékre odaadja szívesen, csak cipeljem. :)
a checkpointos vetélkedőhöz kellen majd pár darab.
5 db mindenképp. de még lehet növelem a mennyiséget...

jó lenne, ha tudnál hozni, mert akkor nem kell tovább lesnem, hogy hol lesz útfestés... :lol:

Karotta-témához:
attól, hogy függetlennek kell maradnia, még lehet neki szólni, hogy ugorjon le a találkozóra. :wink:
E11 facelift
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: andoriusz »

Sziasztok!

Dec. 15 van...
kérek mindenkit, hogy aki jönne, írjon nekem egy mailt (SOS)
és indítom a foglalást. Akiktől kapok mailt, legkésőbb vasárnap (holnap) megírom a részleteket illetve megbeszéljük a piszkos anyagiakat.
a mail címem: andi79@vipmail.hu
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Jól van én megyek. :)
Húúú de sokáig fog döngeni a hifi :)
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Elnézést-elnézést :oops: :oops: !!!

Csak most juttam gép elé, technikai okok miatt! :(
Sajnos úgy alakultak a dolgaim, hogy nem tudunk sajnos elmenni Zánkára :( :( :( !
Ne haragudjatok!

Szilveszterkor elmesélem, mi ennek az oka! :cry: :(
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
konásandrás
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

a Zánkai talinak lesz programja?
vagy valami konkrét?
mert eddig csak annyit tudok, hogy február 16-17.
kellene egy programtervet csinálni, meg az egyik napra helyezni a fő hangsúlyt.
mondjuk szombat délután-este érkezés, aztán a vasárnap estig lennének a progik vagy nem tudom.
mert akkor jobban lehetne reklámozni.
pl. carstylingon is írtam vagy 85 corollásnak. de azért az jobb lenne, ha konkrét programot is tudnék írni, miért lenne nekik jó lejönni.

hét végéig be vagyok táblázva, utána jobban ráérek segíteni kitalálni a programot.

andris
E11 facelift
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Jah szólni fog nálam a HIFI mint állat :D

Most a checkpointos dolog az jó ötlet lenne, ki rohanni fog ki nem. :)

A konvojozásnak megvan az előnye hogy megnéznének minket rendesen. Kéne már egy kameraman is végre aki rögzítené az elhaladó konvojt :) Csak példának okáért mondom. Mert az okés hogy fotónk annyi van már hogy az nem is igaz, de videó az szinte semmi. Jó kis vonulós videók. Mindenhol fülig érő pofák. Ez kell a népnek nem az ópium :lol:

Nah szóval igazatok van valamit ki lehet találni. Nem hiszem hogy akkor még a Balcsiba bele lehet csobbanni. De ha minden igaz és jól emlékszem ott van MOZI. és mondjuk behuppanni egy CCHs vetítés Lenne visítozás rendesen. Csak hogy az is összekovácsolja a népet.

De autós dolgot már sokmindenkivel beszélgettem. Frankón autó húzó és toló versenyt. Párok és egyedül is lehete.
De mivel az emberi hülyeség és a Corollások esze határtalan, nem hiszem hogy ott helybe, nem tudnánk mit kitalálni. :P

Amúgy meg sztem a részvétel a fontos. Mert sztem ne azért menjünk, mert mondjuk sok a kaja meg az ivászat ilyesmi. Menjünk egymásért, az autókért. Mert a Club nevében a Corolla szó nem véletlenül van benne. Az emberek pedig nem véletlenül vettek Corollát. Szóval ha másért nem, akkor ennyiért érdemes odamenni.

Sztem elég jó dolog az, hogy egy kis kölcsönös tiszteletadás egymásnak és tisztelgés a márka előtt :) Mert sztem erről szól.

Jah igen és ne kezdjük el azt sztem, hogy most húúú aztán több száz ember jön hatalmas szervezés meg a végén jön a TV meg ilyenek. Namost barátaim tapasztalatából tudom, hogy ne az legyen, hogy kijön valamelyik pancser TV sztár és azt nézem, hogy ő gyorsulni akar és szenved. Álá Tökölön szokott hasonló lenni.
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Mielőtt programokat fixálnánk, egyáltalán derüljön ki, hogy lesz-e tali. Andi? Összegyűlt a foglalás?

Mert ugye vissza kellett szólni, előleg, foglaló...

Ha nem is ott lesz, akár csinálhatjuk uerre a hétvégére a közelbe egy msáikat. A kulcsos házak akkorra már mind elérhetőek lesznek, nem úgy mint most szilveszterkor, s akár fele ilyen áron is tudunk szállást. Azthiszem a téli talik alkalmával ez fog játszani a jövőben.
konásandrás
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Layosh írta:Jah szólni fog nálam a HIFI mint állat :D

checkpointos móka lesz.
hangfalat, erősítőt viszek.
:wink:
E11 facelift
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

konásandrás írta:
Layosh írta:Jah szólni fog nálam a HIFI mint állat :D

checkpointos móka lesz.
hangfalat, erősítőt viszek.
:wink:
Zsíros Zsíros :) Príma :wink:
DBandesz
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: DBandesz »

most kaptam Anditól egy emilt, hogy köszöni, de nem szervezi tovább Zánkát. Hogy szőkésen kérdezzem: Most mííí vannnnnnn?
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

Énis kaptam, de én teljesen megértem, mert szerveztem már autóstalálkozót.... :roll: :lol:
kisa.
E12 facelift
konásandrás
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

kis_andras írta:Énis kaptam, de én teljesen megértem, mert szerveztem már autóstalálkozót.... :roll: :lol:
no akkor most mi leszen ezzel a talival?
mivel közel van hozzánk, ezért viselem a lelkemen annyira, mert szívesen segítek a lebonyolításban ha szükséges.
a nem is februárban és nem is két napos talit - vagy lehet fakultatív szállással két naposra bővíteni -, de legalább egy napra jó lenne összeröffenni a Balaton partjára, akár amikorra már fürödhetővé válik a víz.
mondjuk keresek egy nagy placcot, ahol van áram is, meg ökörködésre alkalmas terület, aztán kérek egy árajánlatot és belépő jegyet szedünk (természetesen a non-profit jelleget továbbra is megőriznénk)

ötlet, vélemény, sárdobálás?
E11 facelift
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Szia!

Természetesen nyáron nem csak 1 találkozónk szokott lenni! Valószínűneg tartom, hogy idén nyáron lemegyünk a balcsira is! De mindemellett én tartom a febr. 16-17.-ét!
Ha nem is Zánka, akkor valami kulcsosház ott a bakony végén vagy Badacsony, Csobánc, Káli medence környéke...
Ugyanannyit tudok a találkozóról, mint amit Andi írt nektek is.

Én most úgy vagyok vele, legyünk túl a szilveszteren, mert szorít az idő, utána visszatérek rá. A programokat, amit kitaláltunk, feltétlenül megvalósítjuk ha most februárban, ha nyáron. Vagy szépen elosztva a talikra. (tájékozódási checkpointos, szlalom, vetélkedők stb)

De még1x mondom én nem mondtam le a febr. 16-17-ről!
konásandrás
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Tehát a Zánka Andi privát ötlete/szervezése volt?

írtam neki már emailt ez ügyben, mind a corolla-s gmailes címre, mind a saját címére, de nem kaptam rá választ...
E11 facelift
Lezárt