Május 26-27 Mátra -- Sátoros tali!
-
Pacsker
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

-
Pacsker
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

-
Pacsker
Akkor tisztázzuk le. Május 26-27 2 napos sátorozós ottalvós, esetleg iszogatós
vidékre lemenős, országúti konvojozós, sütögetős, röhögcsélős találkozó
A kérdés: hol legyen?
Kérek ötleteket. Mindenkitől. Vitassuk meg itt. Szerintem a természetnél maradjunk, esetleg hegyek, erdő, tó. A lényeg, h a külvilágtól, elég "elzárt" legyen, hogy a sok autóért ne szóljon senki, meg hogy ott alszunk sátorokban.
Van még pár hét. Találjunk ki valami jó helyszínt!
Már folyamatban van egy kisebb baráti körnek a "felhajtása". Reméljük addig megtisztelnek minket személyükkel és autóikkal, majd együtt gurulhatunk fel az egyik országútra velük! (AE-82hb GT, AE-92hb Gti, AE-92lb Gti, 1 régi és egy új Supra, és egy TS Corolla ) Reméljük csatlakoznak minnél többen! 
A kérdés: hol legyen?
Kérek ötleteket. Mindenkitől. Vitassuk meg itt. Szerintem a természetnél maradjunk, esetleg hegyek, erdő, tó. A lényeg, h a külvilágtól, elég "elzárt" legyen, hogy a sok autóért ne szóljon senki, meg hogy ott alszunk sátorokban.
Van még pár hét. Találjunk ki valami jó helyszínt!
Sziasztok!
Nekem van ötletem...
Márha egy lánytól elfogadtok
Van egy jo kis füves placc, a szentendrei szigeten, a neve Martuska, a Dunaparton.nagyon kis hangulatos, lakatlan(reméljük még) hely, sátorozásra a legjobb és a kocsik is elférnek. Kisoroszi mellett van, Verőcével szemben. Tahiról lehet átmenni híddal, avyg komppal is megoldahtó. Ha tetszik az ötlet, megfűzöm a páromat és elnézünk arra hogy mi a helyzet, megérdeklődjük az önkormányzatban hogy mi lenne ha....bár kedvelt táborozóhely , igy nem aggódom.
A másik ötlet nem vadkemping, és pénzes, Agárd. Nem húzos, de Martuska jobb lenne. Ha agárdról kell info szóljatok, néztem már kempinget is.
Puszka
Réka
Nekem van ötletem...
Van egy jo kis füves placc, a szentendrei szigeten, a neve Martuska, a Dunaparton.nagyon kis hangulatos, lakatlan(reméljük még) hely, sátorozásra a legjobb és a kocsik is elférnek. Kisoroszi mellett van, Verőcével szemben. Tahiról lehet átmenni híddal, avyg komppal is megoldahtó. Ha tetszik az ötlet, megfűzöm a páromat és elnézünk arra hogy mi a helyzet, megérdeklődjük az önkormányzatban hogy mi lenne ha....bár kedvelt táborozóhely , igy nem aggódom.
A másik ötlet nem vadkemping, és pénzes, Agárd. Nem húzos, de Martuska jobb lenne. Ha agárdról kell info szóljatok, néztem már kempinget is.
Puszka
Réka
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

Köszönjük kedves RékaBéka!
Elfogadjuk az ötleted. Bár közel lenne az áprilisihoz, mit számít! Törzshelyünké válhat Észak-Magyarország!!!!
Az ingyenesség sokat nyom a latban és ha van oly szép a hely, mint a múlkori, semmi akadálya.
Mégegyszer köszönjük!
Elfogadjuk az ötleted. Bár közel lenne az áprilisihoz, mit számít! Törzshelyünké válhat Észak-Magyarország!!!!
Az ingyenesség sokat nyom a latban és ha van oly szép a hely, mint a múlkori, semmi akadálya.
Mégegyszer köszönjük!
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez!
Elporladva 2016...
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

RékaBéka írta:Sziasztok!
Nekem van ötletem...Márha egy lánytól elfogadtok
![]()
Puszka
Réka
Nekem tetszik az ötlet Réka!
Én Szentendrei-szigetre szavazok!
Köszi!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- C0l0S
- Visszajáró

- Kapcsolat:
Nekem is tetszik az ötlet...legalább haza tudok menni bármikor bármiért!! 2 szavazat!!B26 írta:RékaBéka írta:Sziasztok!
Nekem van ötletem...Márha egy lánytól elfogadtok
![]()
Puszka
Réka
Nekem tetszik az ötlet Réka!
Én Szentendrei-szigetre szavazok!
Köszi!
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Sztem csináljuk azt hogy két nap csak nyomjuk a gázt. Megállunk óránként egy órára.
Azért nem volt semmi az előző talin a 2/a-n hogy a teherautósok látták, hogy közeledünk és lementek az útról. Szal ezt meg kell ismételni. Egyébként frankón kéne ilyen vezetési erőnléti edzés félét tartani. Nagyon benne lennék.