PiciPeti írta:Ezzel csináltad? Egy ilyen tégely elég?
Honnan szerezted be a cuccokat hozzá?

Majdnem, ez a Metallic cucc létezik tégelyben és flakonos folyadék verzióban is, én utóbbit vettem, valahogy a flakonos nekem kényelmesebb - lehet, hogy ez hülyeség -.

Amúgy a tégely valszeg több alkalomra elég, de a flakonnal is kihúzok kb 3(!) évet. Nem kell ezt vastagon kenni, sõt, csak vékonyan, mert azt le is kell vakarni, miután porszerûre szárad a fényezésen. Ez fontos, mert fizikailag fárasztó a vakarás, ha túl sok polírt viszel fel a felületre.
Ha géppel akarod csinálni (kapható az OBI-ban, Praktikerben ilyen 5000Ft-os polírozógép, de azzal nagyon vigyázni kell, nehogy megégesd a fényezést), mindig ki kell próbálni egy tesztfelületen, nehogy kárt tegyél a kasztniban)
A polírszereket én a Tescóban vettem, de lehet neten is, kb 100-150Ft-tal olcsóbb a webáruház, én ezt vidékiként lexartam. Több évig használom ezeket a szereket, nem az a 200Ft difi fog földhöz vágni...
A 2db mikroszálas törlõkendõt is meg lehet venni a tescóban, de ezeket én az ún. 1Eurós boltból vettem 290Ft/db áron.
Összességében a Metallic polír kb 1800Ft, az ablakpolír (Glass Shine) 1300Ft, 2x290Ft a kendõ, a szilikon spray (gumiápolós) 850Ft és a vízlepergetõ Rain-X folyadék 0,2L-es flakonba 2400Ft.
Szerintem ez az összes cucc olyan 6-7000Ft körül megáll. Nekem ennyit megéri rákölteni az autóra, mert minimum 3 évig nem kell ezekre költeni, nem egyszer használatos szerek és az eredmény magáért beszél.