Fogyasztás
-
Pacsker
Ninc skét olyan műszeregység, ami uúgy viselkedne. Nekem is máshogy mozog a gti műszerénél a benzinmutató mint a sima fordszámmérősénél.
Pl a gti-nél ha kigyullad a "szegénységjelző" akkor elmegyek 80-90km-t is akár, ha az előzőnél gyulladt ki, akkor meg 50-60.
Van ahol gyorsan leszalad és van ahol sokáig áll. A fogyasztásd nézd, ne a mutatót. az csak tájékoztató jellegű.
Remélem nincs nagy gáz!
Pl a gti-nél ha kigyullad a "szegénységjelző" akkor elmegyek 80-90km-t is akár, ha az előzőnél gyulladt ki, akkor meg 50-60.
Van ahol gyorsan leszalad és van ahol sokáig áll. A fogyasztásd nézd, ne a mutatót. az csak tájékoztató jellegű.
Remélem nincs nagy gáz!
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Aham értem mire gondolsz jahPacsker írta:Ninc skét olyan műszeregység, ami uúgy viselkedne. Nekem is máshogy mozog a gti műszerénél a benzinmutató mint a sima fordszámmérősénél.
Remélem nincs nagy gáz!
Amúgy ez tényleg jó: "az csak tájékoztató jellegű"
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Nah skacok most értem végre haza Céges vacsiról. Mosta fogyasztás a mutató állás szerint kb 5,5-6 lityi között van. Minimál dugóval kombinálva.
A szegénységjelző viszont tök hülye. Ha úgy gondoolja egy vonásnál is nekiáll és világít. Szal tényleg nem sokat szabad ráadni. :S Köszönöm a tippeket és helpeket. De azért elől a fényszóró izzókat ki fogom szedni. Azért úgy veszem észre sok neki egy picit a 2*100W fogyasztás.
A szegénységjelző viszont tök hülye. Ha úgy gondoolja egy vonásnál is nekiáll és világít. Szal tényleg nem sokat szabad ráadni. :S Köszönöm a tippeket és helpeket. De azért elől a fényszóró izzókat ki fogom szedni. Azért úgy veszem észre sok neki egy picit a 2*100W fogyasztás.
-
Pacsker
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Negatív rekord: 7,2l/100 km (ezt úgy sikerült, hogy le volt fagyva az út, harmadik, telitalp, és kézifékrángatás)
Pozitív rekord: Szentes - Tököl (drift) - Érd (törött Corolla nézés) - Gyömrő (NipponDieselnél vákuumpumpa beszerzés) - Szentes. Ebből lett egy 3,9-es átlag

Szentes - Jesolo 4,7l/100 km, három személlyel, megpakolva, 130-as utazóval a sógoroknál.
Amúgy a nagy vegyes átlag : 5,5 - 6 l/100km
Nagyon jól eszik a kicsikém, csak hát fénykorában volt 72 LE, most meg a jó ég tudja... nem egy rakéta.
Pozitív rekord: Szentes - Tököl (drift) - Érd (törött Corolla nézés) - Gyömrő (NipponDieselnél vákuumpumpa beszerzés) - Szentes. Ebből lett egy 3,9-es átlag
Szentes - Jesolo 4,7l/100 km, három személlyel, megpakolva, 130-as utazóval a sógoroknál.
Amúgy a nagy vegyes átlag : 5,5 - 6 l/100km
Nagyon jól eszik a kicsikém, csak hát fénykorában volt 72 LE, most meg a jó ég tudja... nem egy rakéta.
-
Pacsker
- DBandesz
- Fanatikus fórumozó

Amikor haveromnak is és nekem is összegyűlik egy kis alkatrészrevaló, akkor beleülünk a két Cori közül az ócsójárásúba (ez ugye az enyém) és nyakunkba vesszük a Nagyfalut (ez meg ugye Budapest). Ilyen eset egy évben kétszer, háromszor van. Amúgy mindketten workaholic-ok vagyunk, szóval nincs túl sok szabadidőnk. A DRIFT edzésekre, meg a versenyekre az ország minden tájára megyek jövőre.
egyébként a fellelhetőségem: Csongrád megye, Szentes
és nekem van egyedül fehér 3ajtós E10 HB a városban!!!
egyébként a fellelhetőségem: Csongrád megye, Szentes
és nekem van egyedül fehér 3ajtós E10 HB a városban!!!
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Valamiért mindíg ledudál valaki az útról mi???DBandesz írta:Jaja!
Egyetlen egy baj van vele. A városban mindig mindenki tudja, hogy merre járok! Kicsi a város és sok az ismerős...
Na mi meg tegnap rájöttünk, hogy mi a gond a fogyasztással. Hát a hidegindító 2700 on pörgeti a motort. Mindenkitől, akitől eddig hallottam 1300-1500 között pörög. Szóval míg ennyit pörög nem csoda hogy nyeli a brenyát. Majd asszem Tibcsit ezzel kapcsolatban felhívom.