Légszűrő - fojtószelep közti összekötő cső probléma
Légszűrő - fojtószelep közti összekötő cső probléma
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani mi a neve annak a gumi csõnek ami a levegõszûrõ felõl a pillangó szelepbe csatlakozik?
És az ilyet hol lehet kapni elérhetõbb áron? esetleg érdemes e valahogy javítgatni? Annál a résznél szív falsot mielõtt a pillangószelepbe csatlakozik.
Köszi elõre is.
Valaki meg tudná mondani mi a neve annak a gumi csõnek ami a levegõszûrõ felõl a pillangó szelepbe csatlakozik?
És az ilyet hol lehet kapni elérhetõbb áron? esetleg érdemes e valahogy javítgatni? Annál a résznél szív falsot mielõtt a pillangószelepbe csatlakozik.
Köszi elõre is.
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

...viszont ha erre,

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
akkor nyúlj mélyen a zsebedbe
ha újat szeretnél, vagy próbálj valakitõl venni egyet, aki ilyen Corollát bont.
akkor nyúlj mélyen a zsebedbe
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
MFerenc írta:...viszont ha erre,
akkor nyúlj mélyen a zsebedbeha újat szeretnél, vagy próbálj valakitõl venni egyet, aki ilyen Corollát bont.
Igen, ilyet.
Ez elég rossz hír...
Valamit nem lehet ezzel mahinálni? És kb. mennyi az a mélység? egyébként köszi a válaszokat
japker: 06-26/500-159 ez egy bontó,próbáld meg,vagy esetleg leszeded,és valami ragasztóval próbálkozol..pl: FBS....Lift-back írta:MFerenc írta:...viszont ha erre,
akkor nyúlj mélyen a zsebedbeha újat szeretnél, vagy próbálj valakitõl venni egyet, aki ilyen Corollát bont.
Igen, ilyet.
Ez elég rossz hír...![]()
Valamit nem lehet ezzel mahinálni? És kb. mennyi az a mélység? egyébként köszi a válaszokat
-
MFerenc
- Aktív fóruméletet élõ

Én annak idején kerestem a Késmárk utcai bontóban, még szinte ki sem mondtam, mit akarok, már mondták is, hogy bontva felejtõs, 50000 Ft-ért viszont tudnak gyárit. Akkor megoldottam egy 3500 Ft-os direkt szûrõvel, ennyiért még olajat is kaptam hozzá. A motorfelújítás után viszont, hogy csak legyen meg minden eredetiben, hozattam egyet, clubos kapcsolaton keresztül, úgy "csak" valami 35000 Ft volt.
Mindenesetre szerintem nézz körül, kérdezõsködj itt helyben, a CCH-n, használtautótól kezdve racing bazáron keresztül mindenhol, hátha valaki bont ilyen Corollát, talán találsz egy jó állapotút.
Szerk.: vagy ahogy gecsa írja, megbarkácsolod (tipp: ha a pillangószelep felõl van kiszakadva, mérd meg az átmérõjét, ha jól emlékszem 63 mm-es PVC toldócsõvel pont össze lehet rakni
nekem is úgy volt sokáig... még a direkt szûrõ elõtt)
Mindenesetre szerintem nézz körül, kérdezõsködj itt helyben, a CCH-n, használtautótól kezdve racing bazáron keresztül mindenhol, hátha valaki bont ilyen Corollát, talán találsz egy jó állapotút.
Szerk.: vagy ahogy gecsa írja, megbarkácsolod (tipp: ha a pillangószelep felõl van kiszakadva, mérd meg az átmérõjét, ha jól emlékszem 63 mm-es PVC toldócsõvel pont össze lehet rakni
1993 1,3 Corolla xli 16V hatchback volt, E11 Corolla kombi '98 volt
Ötlettár <----- olvasd el.
Igen, próbálkozom, majd holnap kiderül, hogy a szuper kötszer sebtapasz hogy válik begecsa írta:Ötlettár <----- olvasd el.
Köszi a rajzot! A pvc csöves megoldás az nekem már talán nehezebb, bár nõként sem rossz ilyen mélységekig beleásódni, de egyelõre keresgélek még.MFerenc írta:Én annak idején kerestem a Késmárk utcai bontóban, még szinte ki sem mondtam, mit akarok, már mondták is, hogy bontva felejtõs, 50000 Ft-ért viszont tudnak gyárit. Akkor megoldottam egy 3500 Ft-os direkt szûrõvel, ennyiért még olajat is kaptam hozzá. A motorfelújítás után viszont, hogy csak legyen meg minden eredetiben, hozattam egyet, clubos kapcsolaton keresztül, úgy "csak" valami 35000 Ft volt.
Szerk.: vagy ahogy gecsa írja, megbarkácsolod (tipp: ha a pillangószelep felõl van kiszakadva, mérd meg az átmérõjét, ha jól emlékszem 63 mm-es PVC toldócsõvel pont össze lehet rakninekem is úgy volt sokáig... még a direkt szûrõ elõtt)
-
flayinglion
- Újonc