Én meg ünnepélyesen megígérem, hogy csak kipihenten fórumozok...
Tavaszi Nagy CCH Találkozó - 2011 Május 7.
- cslaci105
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1987
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: XL
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Milyen hely ez a Királyrét? Szabad vagy zárt? Arra gondolok, hogy van lehetõség maradni sátorozós/kempingezõs éjszakára? Merthogy tõlünk legalább 6:30-kor, legkésõbb 7:00-kor el kell indulni, hogy 9:15-re a gyülekezõre odaérjünk. Nekem konkrétan van alkoholszondával mérhetõ tartozásom Taki felé, tehát azt rendeznénk a helyszínen (gondolom kamattal
), de szerintem másban is felmerült a sörözgetés lehetõsége, tartozástól függetlenül. Szóval lehet maradni éjszakára, van ilyen lehetõség?
1.8D XL - 1C - CE90
Corolla Verso II - 1ZZFE - ZNR11L
-
Wortex
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1989
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
Wortex E10 liftback+1 kisérõ :)
Üdv.
Terveim szerint én is ott leszek és jön velem egy pici szõke lány.
Teljesen új vagyok a témában, elsõ alkalommal fogok részt venni és nagyon várom.
Maradok tisztelettel
Terveim szerint én is ott leszek és jön velem egy pici szõke lány.
Teljesen új vagyok a témában, elsõ alkalommal fogok részt venni és nagyon várom.
Maradok tisztelettel
nézd meg a tavalyi képeket a beszéljünk róla topicban...nagyon szép hely..cslaci105 írta:Milyen hely ez a Királyrét? Szabad vagy zárt? Arra gondolok, hogy van lehetõség maradni sátorozós/kempingezõs éjszakára? Merthogy tõlünk legalább 6:30-kor, legkésõbb 7:00-kor el kell indulni, hogy 9:15-re a gyülekezõre odaérjünk. Nekem konkrétan van alkoholszondával mérhetõ tartozásom Taki felé, tehát azt rendeznénk a helyszínen (gondolom kamattal), de szerintem másban is felmerült a sörözgetés lehetõsége, tartozástól függetlenül. Szóval lehet maradni éjszakára, van ilyen lehetõség?
- cslaci105
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1987
- Autód felszereltségi jelölése: XL
Igen, azokat néztem, a hely tényleg nagyon szép, de a kérdésem arra irányult, hogy ez egy zárt horgászterület, vagy fizetõs kemping, vagy egy teljesen nyitott rét, ahol kidobom a sátrat meg a matracot és alszom reggel 10-ig, úgy hogy nem zavarnak elgecsa írta:nézd meg a tavalyi képeket a beszéljünk róla topicban...nagyon szép hely..
1.8D XL - 1C - CE90
erre majd Matyi válaszol...elméletileg fizetsz befelé...cslaci105 írta:Igen, azokat néztem, a hely tényleg nagyon szép, de a kérdésem arra irányult, hogy ez egy zárt horgászterület, vagy fizetõs kemping, vagy egy teljesen nyitott rét, ahol kidobom a sátrat meg a matracot és alszom reggel 10-ig, úgy hogy nem zavarnak elgecsa írta:nézd meg a tavalyi képeket a beszéljünk róla topicban...nagyon szép hely..
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Kapcsolat:
A hely nyitott. Azonban a kisvasút üzemeltetõjének magánterülete. Így nem árt velük elõször egyeztetni. Ha nem feledem, amikor a területet foglaljuk, rákérdezek erre is!
Regahplay, Wortex!
Örülünk, hogy velünk tartotok! Biztosan jól fogjátok magatokat érezni! Bátran hozzatok barátokat, családot, mert lesz bõven program nekik is. Légyszi a listát folytassátok a hozzátartozókkal együtt! Kísérjétek figyelemmel a fórumot a változások és pontosítások végett!
Rega! aláírásodban 4E-FE, ha 1.3.
Wortex! Csinálj aláírást
Regahplay, Wortex!
Örülünk, hogy velünk tartotok! Biztosan jól fogjátok magatokat érezni! Bátran hozzatok barátokat, családot, mert lesz bõven program nekik is. Légyszi a listát folytassátok a hozzátartozókkal együtt! Kísérjétek figyelemmel a fórumot a változások és pontosítások végett!
Rega! aláírásodban 4E-FE, ha 1.3.
Wortex! Csinálj aláírást
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Shui
- Gyakori látogató

És hova rakjam ezt a négy pöcköt? akasszam fel a szélvédõre:D, vagy te gyorba elintézed a mocival?:Dbubidisc írta:4 pöcök csak olcsóbb mint 4 felni.Shui írta:No, ha valaki jönni akar BAZ megye és környékéröl, azt szivesen látom a kicsikocsimban:D
Én javasolnék egy kártyajátékot Ri-Ki-ki vagy hogy hívják amiben én nem csaltam és mégis nyertem:D
A aliig vegyek felnit? vagy inkább gyûjtögessek egy 20V-ra?:D![]()
![]()
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Hozhatsz szerintem nyugodtan, ennyi emberre ugy is tobb pipa kell. Kerdes, hogy lesz-e tabortuzunk? (szabad-e a helyen rakni?) Pipa szempontjabol ez azert lenyeges, mert ha nem, akkor ongyullados szenet kell vinni.Csocsó írta:Simán, hozok én is, ha gondoljátokmontoya írta:Vizipipára, dohányra, kellemes kókusszénnel vóna-e igény?Csak semmi illegál, kizárólag dohány!
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd