már csak némi flexelés kérdése...Pacsker írta:Fõleg ha Coupe-k lennének
E1-E6 - (1966-1978)
-
ApafiMihaly
- Visszajáró

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Na Slampi!
Idefigylesz!
E-mailezésünkbõl kifolyólag, te most meglépsz valamit és abbahagyod a szarral gurigázást!
Tud ez az autó csodaszép is lenni. Egy polír egy szép kerék, egy ültetés és máris pisilnek a lányok. De ehhez az kell, hogy ne utánfutózz vele, meg ne rugd ki a szélvédõt, meg ne hordjál a hátsó ülésen lovat
Szép autót Slampinak!!!
Idefigylesz!
E-mailezésünkbõl kifolyólag, te most meglépsz valamit és abbahagyod a szarral gurigázást!
Tud ez az autó csodaszép is lenni. Egy polír egy szép kerék, egy ültetés és máris pisilnek a lányok. De ehhez az kell, hogy ne utánfutózz vele, meg ne rugd ki a szélvédõt, meg ne hordjál a hátsó ülésen lovat
Szép autót Slampinak!!!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Slampixxx
- Fanatikus fórumozó

Köszönöm!
Tényleg nagyon tudnék végre örülni egy épkézláb autónak, mióta tönkrement a motor a szebbikben (szeptember), azóta csak a sz@rság megy.
Összelegóztunk bele egy blokkot hónapok után, de valamit rosszul csináltunk... Foltosban elszakadt a kuplungbowden, halogattam sokáig, hátha lesz valami a másik blokkjával, aztán végre kicseréltem a bowdent, de rá 2 hónapra a kuplungkinyomó csapágy ment tönkre... Ment hát ugye hogy néz ki az a kocsi.
Holnap elmotorozok (50-essel, max 50-es tempóval, 120 km egy irányban, szép lesz...
õrült_vagyok_e?) megnézni az amerikait, aztán kiderül mi lesz. Reggel összeszámolom van e annyi pénzem, ha nincs, csak foglalózok. De ha van, akkor sem biztos, hogy üzemképes ennyire. Tessék szurkolni, hogy egyáltalán oda érjek.
Lehet kompozok egyett, ha már ott vagyok.
Majd írok egy képes beszámolót az eseményekrõl.
Tényleg nagyon tudnék végre örülni egy épkézláb autónak, mióta tönkrement a motor a szebbikben (szeptember), azóta csak a sz@rság megy.
Holnap elmotorozok (50-essel, max 50-es tempóval, 120 km egy irányban, szép lesz...
Majd írok egy képes beszámolót az eseményekrõl.
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986
·A komoly vasak hátul tekernek·

Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986
·A komoly vasak hátul tekernek·