Persze, megkérdezem! Dolgoztam már aluval, de meg nem mondom milyen pasztát használtam, azt tudom hogy sokféle van! És tényleg mivel csináltad? Kiskoronggal? Gondolom nem kézzel...Totya írta:az zsír és megtudnád kérdezni h ő az alut milyen pasztával polírozza,illetve tudnál nekem szerezni tőle persze kifizetem ha elküldöd postanBohi írta:Sziasztok!
Nagyon szép lett a felni Totya!
Ha valakit tényleg nagyon érdekli a polírozás, nagybátyám fénycsiszoló polírozó. Van műhelye, 17éve dolgozik a szakmában. Szinte mindent megcsinál, vannak kapcsolatai. Tényleg nem akarom agyondícsérni, de számtalan motort ill autót restauráltak a segítségével. Dolgozgattam nála, szopás meló,de gyönyörű dolgokat lehet csinálni. Elhiszem mekkora meló volt Totyának az a felni.
Lesz lehet egy projektem
kipufogóvégek!!! (elképzelés szerint, úgy fog kinézni ahogy szeretnéd)
Kb 30-40%-kal olcsóbb lesz mint a boltiak. Ugyanis egy vég max 3-4ezerből megvan, de 7-8ról indulnak boltban. Na de ez majd egy másik topicban tavasszal...csak mert itt nemnaon lehet venni direkt erre való pasztát,ezért attól félek h be fog mattulni a cucc. a kipuffégekre is vevő lennék 2db lefele hajló TDI végre
Ma vagy holnap válaszolok a pasztával kapcs!
Üdv