Felni polírozás
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

Felni polírozás
-
Pacsker
Csatlakoznék az előttem szólóhoz.
Szerintem egy hónapon belül nekem is esedékes lesz!
Kiváncsi vagyok énis.
Úgyh hozzáértők segítsenek!
Amit én tudok, hogy 4-6000-es papírral szokták. + van még valami króm-paszta, amiben vannak kis homokszemcséhez hasonló kemény kristálykák, amik elvégzik a csiszolást, leszedik a rozsdát eltűntetik a kisebb karcolásokat. használtam már 1x régi bisciklire és csodát művelt. Persze gépekkel szokták. Főleg a felnikhez a nehezen hozzáférhető helyekhez gondolom van valami kis fogkefe méretű "fúró fejű" kis kézi gépezet. Ezek csak tippek. Nem vagyok biztos mindenben.
Úgyhogy kiváncsi vagyok a többiek válaszára
Szerintem egy hónapon belül nekem is esedékes lesz!
Kiváncsi vagyok énis.
Úgyh hozzáértők segítsenek!
Amit én tudok, hogy 4-6000-es papírral szokták. + van még valami króm-paszta, amiben vannak kis homokszemcséhez hasonló kemény kristálykák, amik elvégzik a csiszolást, leszedik a rozsdát eltűntetik a kisebb karcolásokat. használtam már 1x régi bisciklire és csodát művelt. Persze gépekkel szokták. Főleg a felnikhez a nehezen hozzáférhető helyekhez gondolom van valami kis fogkefe méretű "fúró fejű" kis kézi gépezet. Ezek csak tippek. Nem vagyok biztos mindenben.
Úgyhogy kiváncsi vagyok a többiek válaszára
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

ismeremhasználtam is már csak k***a drága + nem is olyann jó mint amilyennek kell lennieTRD írta:A felnipolírozásról annyit,hogy nem tom ismeritek-e azt a céget hogy CosmiCar,mert ők forgalmaznak felnire való,tuti krómfestéket is![]()
Itt az oldal![]()
CosmiCar
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Sziasztok!
Nagyon szép lett a felni Totya!
Ha valakit tényleg nagyon érdekli a polírozás, nagybátyám fénycsiszoló polírozó. Van műhelye, 17éve dolgozik a szakmában. Szinte mindent megcsinál, vannak kapcsolatai. Tényleg nem akarom agyondícsérni, de számtalan motort ill autót restauráltak a segítségével. Dolgozgattam nála, szopás meló,de gyönyörű dolgokat lehet csinálni. Elhiszem mekkora meló volt Totyának az a felni.
Lesz lehet egy projektem
kipufogóvégek!!! (elképzelés szerint, úgy fog kinézni ahogy szeretnéd)
Kb 30-40%-kal olcsóbb lesz mint a boltiak. Ugyanis egy vég max 3-4ezerből megvan, de 7-8ról indulnak boltban. Na de ez majd egy másik topicban tavasszal...
Ha valakit tényleg nagyon érdekli a polírozás, nagybátyám fénycsiszoló polírozó. Van műhelye, 17éve dolgozik a szakmában. Szinte mindent megcsinál, vannak kapcsolatai. Tényleg nem akarom agyondícsérni, de számtalan motort ill autót restauráltak a segítségével. Dolgozgattam nála, szopás meló,de gyönyörű dolgokat lehet csinálni. Elhiszem mekkora meló volt Totyának az a felni.
Lesz lehet egy projektem
Kb 30-40%-kal olcsóbb lesz mint a boltiak. Ugyanis egy vég max 3-4ezerből megvan, de 7-8ról indulnak boltban. Na de ez majd egy másik topicban tavasszal...
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

az zsír és megtudnád kérdezni h ő az alut milyen pasztával polírozza,illetve tudnál nekem szerezni tőle persze kifizetem ha elküldöd postanBohi írta:Sziasztok!
Lesz lehet egy projektem