Jól beszélsz Ferkó
Azonban azt hallottam, hogy elég lelakott belül is Úgy már megfontolandó...
Azonban egy Smallport motor még AFM-esen is nagy királyság. (kérdés mi a baja?)
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Én láttam élõben és nem úgy emlékszem, hogy le lett volna lakva. A régi e9-ét összetörte a srác és elmentünk Sancyval alkatrészekért. Csak ámultunk, amikor kinyitattuk a mocitetõt és egy smallport volt benne... Nincs nála olyan rég azt hiszem és kouki (ha az a késõi) azaz billenõs elektromos ablakkapcsolók stb... Elöl mûanyag lökös mert megtörte és azthiszem kis hûtõ, de nem biztos. Egyáltalán nem rossz vétel, ha le lehet alkudni kicsit. Az enyémben volt amelyik 3 volt a kompresszió és már mindegyik 13, megjavult csak KELL NYOMNI NEKI RENDESEN, MERT AZÉRT TALÁLTÁK EZEKET KI!!!
Hármad nem volt. Bár a 6 és fél se sok
Egyébként ti mondtátok Sancyval, hogy a belseje ütött kopott volt. Azért is nem gerjedtem rögtön
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pacsker írta:Jól beszélsz Ferkó
Azonban azt hallottam, hogy elég lelakott belül is Úgy már megfontolandó...
Azonban egy Smallport motor még AFM-esen is nagy királyság. (kérdés mi a baja?)
Smallportnál nincs különbség erõben a MAP és az AFM között
Egy személyes megnézést (sajnos Gyõr), szerintem is megér!
Ígéretes a belseje-külseje!
Klubelnök
Lehet, megkérem jóbarátomat, õ mosonmagyaróvári és elég sokat jár Gyõrben, hogy nézze meg. De még az is lehet, hogy egyszerûen kedvem lesz lemenni. Meglátom, elõbb majd megeresztek egy telefont.
Tegyél fel a belsejérõl is képet, fõleg h ugyan olyan mint az enyém, ami elég jól néz ki. Úgy is azt látod leginkább mikor vezeted, nem a külsejét, és pont errõl nem szoktak feltenni képet.
Boleslav írta:Sziasztok!
Eladó 1985-ös gyártású Corolla 1.6 DX autóm. 5 ajtós, liftback, 5 sebességes, piros. Elkezdtem felújítani (elsõ-hátsó lengéscsillapító csere, féltengely csere, elektromos javítások, elsõ lengõkar csere, toronycsapágy csere, karburátor hangolás), de tanyára költöztünk, ahol az útviszonyok miatt csak nagyon korlátozottan használható, így ez félbemaradt. A motorja olyan tökéletes állapotban van, hogy semmit sem kellett csinálni vele az olajcserén kívül (kartergáz szinte zéró), nagy hidegekben is azonnal indul. Sajnos a karosszéria alja több helyen javításra szorul, érdekes módon a küszöbtõl felfelé semmi rozsda nem található. Váltó, kormány, fék remekül mûködik. 2012.08.25-ig van rajta mûszaki.
Nagyon megkedveltem a kis autót, így elsõ körben itt hirdetem, mert szeretném, ha hozzáértõ emberhez kerülne és futhatna még. Érdeklõdni a robert.valter@gmail.com címen, vagy a 06205721915 számon lehet.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem