Sziasztok!
Húúú, már idejét sem tudom mikor írtam...
Az AE82-esemt?l sajnos meg kellett, hogy válljak. Fájó szívvel de eladtam egy ismer?sömnek. Örülök, hogy ? vette meg, mert majdnem minden héten látom. 200ezer forintért tudtam eladni. Motort akartam venni, de az nem lett volna annyira kifizet?d?. Néztem azért a neten a corollákat, hátha találok valami jó kis AE82-es 3 ajtósat (olyasmit mint Eriké). Találtam is eggyet 110ézerért. Nem GT, de 1.6os volt. Matyival megnéztük, az autón több volt a lyuk mint az rozsdamentes rész, ráadásul be sem indult.

Mondanom sem kell, hogy nem vettük meg. Aztán rá pár napra felhív Matyi, hogy most raktak fel a netre egy ke70es toycit. Elmentünk még aznap este, jött velünk Ákos is. Megnéztük, tök jó, nem rohad, rozsda van rajta, de nem vészes. Belülr?l is szép, csakhát 1.3as 65 pacis

Egy dolgog van vele ami most nagyon idegesít. Egyszer szemb?l összetörték és a hülye lakatos kispolszkilámpákat rakott bele, a helyzetjelz?nél pedig lefalazta az elemeket.

Szemb?l most csúnyácsa, de ezzel már komolyabb terveim vannak. Most csak pár kép van róla, de csinálok még!