Az nagyon korret hallod amit most leírtál.sprintike írta:Sziasztok.
Én a fent említett tipus,eddig boldog tulajdonosa vagyok.
Rövid story:
Volt egy 98-as 1.2 clióm amit körbe törtek.Kb:4xtört amiből egyszer voltam én a hibás.A kis clió hiteles volt és raktam is bele gazdagon km-t.(1,5év alatt 100000km).Szóval jobbnak láttam,hogy kiszáljak belőle.Így is tettem.
Aztán kocsi nélkül maradtam.Gyorsan kellett szerválnom egyet.Egy jópár hét keresgélés után már nagyon televolt a tököm a szarabbnál-szarabb kocsikkal.Többnyire hondákat nézegettem.Szerettem volna egy ötajtóst civicet.(92'körülit)A legtöbb kopogott(motor) és szét volt hulva a kasztnija.
Annyira kivoltam már,hogy bementem egy palotai kereskedőbe ahol megláttam a kis jappánt.Hát nem volt túl bizalomgerjesztő.A hátsóajtón házilag készített javítások díszelegtek.Az "evo"szett összevissza állt ami még így is jól eltakarta az alatta dolgozó rozsdát.(mint később kiderült a két hátsó ív meghalt).Az első szélvédő sarkán is a házi javítások látszódtak.Az első sárvédő hézagai 0,5cm-2,5ig terjedtek:-).A motor jónak tünt.A féltengely kopogott és kopog most is.De elhoztam!!
Azóta túl vagyok kb20000km-en és semmi említésre méltó probléma nem volt vele.Cseréltem olajat,vezérműszíjat.(A volt tulajtól megtudtam,hogy 180000 környékén elszakadt:-(.)
Jelen:gittelgetek,festegetek amit tudok csinálom rajta mert januárban műszaki.Nem rég cseréltem ki a műszerfal nem égő izzóit.Beállítottam a hézagokat amennyire tudtam.....
Szóval ennyi.
Ajánlom mindenkinek.Az enyém az 1.3-as 12szelepes 2ee motoros.Lehet,hogy gyalázásnak tűnik de kiváncsiságból 2x is megnéztem a végét.Tud valaki mondani egy olyan autótípust ami 15 évesen 260000km-el motorgenerál nélkül képes 5700-as fordulaton akasztani az órát(180)És még messze van a piros mező
E9 - (1987-1992)
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Re: EE90-esek
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Hali.
Szívesen tennék be képet mert teljesen véletlen van róla
csak (most ne offoljatok le)de sajna nemtom,hogy kell.
Amint megtudom,beteszem!
Szívesen tennék be képet mert teljesen véletlen van róla
Amint megtudom,beteszem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sprintike 2007 dec. 03, 10:55 pm-kor.
- CindR
- Gyakori látogató

Szia!
A képet töltsd fel valamilyen netes tárhelyre, ha nincs még, a legegyszerübb a http://kepfeltoltes.hu/ -ra feltölteni. Az ott kapott linket bemásolod a hozzászólásodhoz úgy, hogy elötte, és utána is megnyomod az IMG gombot. Így fog kinézni kb [ IMG ] linket ide írod [ / IMG ]. Persze szünetek nélkül. Remélem érthetően írtam le
.
Várom én is nagyon a képet!
Üdv: CindR
A képet töltsd fel valamilyen netes tárhelyre, ha nincs még, a legegyszerübb a http://kepfeltoltes.hu/ -ra feltölteni. Az ott kapott linket bemásolod a hozzászólásodhoz úgy, hogy elötte, és utána is megnyomod az IMG gombot. Így fog kinézni kb [ IMG ] linket ide írod [ / IMG ]. Persze szünetek nélkül. Remélem érthetően írtam le
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Köszönöm a segítséget.Megpróbálom.
CindR írta:Szia!
A képet töltsd fel valamilyen netes tárhelyre, ha nincs még, a legegyszerübb a http://kepfeltoltes.hu/ -ra feltölteni. Az ott kapott linket bemásolod a hozzászólásodhoz úgy, hogy elötte, és utána is megnyomod az IMG gombot. Így fog kinézni kb [ IMG ] linket ide írod [ / IMG ]. Persze szünetek nélkül. Remélem érthetően írtam le.
-
Pacsker
- Totya
- Aktív fóruméletet élõ

Helyesbítek mifelnék így monják:D h szegénységjelző,nem én találltam ki vagyis nem 1edül:D így a pontosLayosh írta:Jaja! GRAT hozzá szép:) Igen én is nem is a végsebesség, hanem a szegénységjelző csoda hogy még nem világítottTotya találtaki az üzemanyagszintjelzőre, hogy szegénységjelző.
![]()
De mégegyszer GRAT hozzá.

-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

Totya írta:Helyesbítek mifelnék így monják:D h szegénységjelző,nem én találltam ki vagyis nem 1edül:D így a pontosLayosh írta:Jaja! GRAT hozzá szép:) Igen én is nem is a végsebesség, hanem a szegénységjelző csoda hogy még nem világítottTotya találtaki az üzemanyagszintjelzőre, hogy szegénységjelző.
![]()
De mégegyszer GRAT hozzá.![]()