Fanatic!Ewing írta:Reggel megnéztem a forgalmit, az enyém is 980 kg (rosszul emlékeztem a 920-ra).
Gecsa, ha a tied tudta az 5-6 litert akkor én is ráfekszem a témára és kísérletezek. Elsõ lépésként megvettem a múlt héten az új gyári termosztátot, és néhány tömítést a pillangószelepházhoz. Kitisztítom az alapjáratért felelõs részt és a pillangószelepházat, talán javít egy kicsit az átlagon.
Fogyasztás
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- montoya
- Fanatikus fórumozó

3zz, az 1zz 1.8.Bohi írta:Nekem is soknak tûnik... De ennyit esznek ezek a 1.6 vvti-k? 1zzfe ugye?montoya írta:Hát ez még mindig sok... ma tankoltam, 369km, fele város - fele pálya átlagban lett 8.6 (szerint szerint 9). Annak fényében, hogy viszonylag finoman közlekedek, ezt azért sokallom.
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1434519265
Vennem kéne. Vegyesbe 6 litert enne huzamosan a gti. Úúúúú

Vennem kéne. Vegyesbe 6 litert enne huzamosan a gti. Úúúúú
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- montoya
- Fanatikus fórumozó

A krisnás áldás még 3%-ot hoz, azt számold bele!Pacsker írta:http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1434519265
Vennem kéne. Vegyesbe 6 litert enne huzamosan a gti. Úúúúú![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
- Bruce E9
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Ukrajnában a benzin ára 180 Ft/liter körül van, a gázolaj ára 160 Ft/liter. Romániában és Szlovákiában is 30-50 Ft-al olcsóbban lehet tankolni.
Nálunk 360-380 Ft/liter a benzin a nyers olaj ára 80 USD!!! azt a kú....., mi lesz ha az nyersolaj ára 140 USD lesz, mint 2008-ban? Én ezt kezdem nem érteni, tiszta hülyének néznek bennünket!!!
Nálunk 360-380 Ft/liter a benzin a nyers olaj ára 80 USD!!! azt a kú....., mi lesz ha az nyersolaj ára 140 USD lesz, mint 2008-ban? Én ezt kezdem nem érteni, tiszta hülyének néznek bennünket!!!
----------------------------------
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
Forró Fecske
AE92 Corolla Liftback GT-i, Black Top G6
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Ez az egyik baj, hogy autózni sajnos kurTadrága lesz, de a legnagyobb gond az, hogy a benzinár mindenbe beépül. Elvégre a lisztet furgon viszi a pékhez, a tejet szintén nem lóval szállítják, a taxis is tankol valamit stb. Tehát a benzinárnak gyakorlatilag inflációs hatása van. Gyakorlatilag mindent drágít.gecsa írta:megnézitek az origo.hu-n a fõoldalt,kapásból ott van,hogy 2011ben 400 forint is lesz egy liter benzin...az autó nevû közlekedési eszköz hétköznapi használati tárgyból szép lassan luxuscikké válik...
A másik gond az, hogy láthatóan közelíti a dolog a legtöbb ember rezervációs árát, az éves szintû 11%-os visszaesés a benzinfogyasztásban ugye azt jelenti, hogy hiába drágult a benzin sokat, az állam alig nyert belõle. 400ft-os benzinbõl kevesebb lesz az adóbevétel, mint most, tehát az utolsó emberig mindenki szarul fog vele járni, az állam is.
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
-
tibierdrol
- Gyakori látogató

Szerintem egy kicsit el vagytok tévedve. Itt (mármint a földön) már soha nem lesz jelentõsen olcsóbb az olaj, csak drágulni fog amíg végül szép lassan megfizethetetlen lesz.
Peak-oil, vagy mi
Peak-oil, vagy mi
'99-es lépcsõshátú E11, 4E-FE motorral
- montoya
- Fanatikus fórumozó

Olcsóbb nem lesz, de egy idõ után az állam kénytelen lesz csökkenteni az adókulcsot, különben a bevételesi is csökkenni fognak. Mikroökonómia, árrugalmasság, ha mond valamit... amikor ugye 1% áremelés 1%-nál jobban csökkenti a fogyasztást, akkor nem éri meg árat emelni, mert csökken a bevétel.tibierdrol írta:Szerintem egy kicsit el vagytok tévedve. Itt (mármint a földön) már soha nem lesz jelentõsen olcsóbb az olaj, csak drágulni fog amíg végül szép lassan megfizethetetlen lesz.
Peak-oil, vagy mi
IS200 '01
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Mazda 323 BF turbo 4wd
-
ApafiMihaly
- Visszajáró

ez így van. Aki tudja mi az olajcsúcs, tudja azt is, hogy már túlléptünk rajta.tibierdrol írta:Szerintem egy kicsit el vagytok tévedve. Itt (mármint a földön) már soha nem lesz jelentõsen olcsóbb az olaj, csak drágulni fog amíg végül szép lassan megfizethetetlen lesz.
Peak-oil, vagy mi
Eljön a Simsonok ideje
Toyota Corolla Liftback 1.3 XL 1989