165hp+
Felújítás óta nem volt még autóban. Ecu és kábelköteg nincs hozzá.
+36305506541

[/img]

[/img]
Ugyan felújított a motor,de ecu,kábelköteg,meg stb hiányában kicsit nekem drága...bubidisc írta:Na elmész! Black top hatchback??? Hát azt akarod, hogy mindenki irigykedjen?gecsa írta:Egy kb árat írhatnál priviben..![]()
![]()
![]()
Hajrá Gecsa!

Helyes! Szeretünk ámulni és bámulni!gecsa írta:Ugyan felújított a motor,de ecu,kábelköteg,meg stb hiányában kicsit nekem drága...bubidisc írta:Na elmész! Black top hatchback??? Hát azt akarod, hogy mindenki irigykedjen?gecsa írta:Egy kb árat írhatnál priviben..![]()
![]()
![]()
Hajrá Gecsa!csak kíváncsiságból kérdeztem rá...amúgy az ár kb reális,és szerintem a felújítás minöségében sem lehet kétség...
Bubi...hosszabb távon valami nagyobb dologban is töröm a fejem,de az még TITOK!:);)

No, Padre! Hátsós Carinád van? Mutass már képet légyszi róla! Mi kerül a 3T helyére, ha nem vagyok indiszkrét?luyopadre írta:Sziasztok!
Van egy 3TC-m 5-ös váltóval, 1 karbis, Carinából, tokkal vonóval eladó, más kerül a motortérbe.
250.000 km van benne, ennek megfelelõ állapotú, ha vkit érdekel 20/373-0971 számon érdeklõdjön.
Ár megegyezés szerint.
Üdv,
L