"Hólánc" avagy a fagyos drót
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
1 óra múlva szerintem eláll.
Sokat olvadni szerintem nem fog. Sajnos nem megy a webkamerájuk. De szerintem van hó bõven.
Még dilemmázok. Meglátjuk.
Sokat olvadni szerintem nem fog. Sajnos nem megy a webkamerájuk. De szerintem van hó bõven.
Még dilemmázok. Meglátjuk.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
Ízelítõként ennyit a szombat esti "hólánc"ról, ahol sajna nem volt ott senki innen:(régi swift klub fórumról)
"Keményyyy
Volt bnõm mutterjának is starletje van de az övé 1994 es. Ahogy õk azt zúzzák nagyon durva és nagyon bírja
am nagyon szépen toltad neki
ennyire érzed vagy versenyzel? vagy csak szimplán szoktál ilyenkor menni gyakorolni és onnan megy ilyen jól?
"
Ezt nekem címezték, talán sokat elmond arról az estérõl. Rettentõen jól estek ezek a szavak
Viszont volt 25-30 autó (!!!):
-jó pár régi swift
-suta favoritos
-318 kombi, Mercedes CLK kabrió (!!!), pruszkölõ TT quattro, Omega kombi
-kotladék fauvék, köztük egy syncro III-as
-egy japán 80's terepjáró kocek, kemény volt
-1-2 más cucc
Odafele semmi extra, kásás fos volt felfelé, erõ híján nem volt értelme.Viszont fent a parkolóban szenzációs volt, a villanyoszlopos "visszafordító" egyszerûen zseniális, azon akadtak ki mindig, hogy hogyan rakom ott el
. Mentem lehúzott ablakkal a suzisok mellett keresztben, csak ennyit hallok: "te, ez a srác ez nagyon ügyes"...ó mondom
.
Bocs ha ömlengtem, de ez már kellett.
Máskor gyertek tényleg
"Keményyyy
Ezt nekem címezték, talán sokat elmond arról az estérõl. Rettentõen jól estek ezek a szavak
Viszont volt 25-30 autó (!!!):
-jó pár régi swift
-suta favoritos
-318 kombi, Mercedes CLK kabrió (!!!), pruszkölõ TT quattro, Omega kombi
-kotladék fauvék, köztük egy syncro III-as
-egy japán 80's terepjáró kocek, kemény volt
-1-2 más cucc
Odafele semmi extra, kásás fos volt felfelé, erõ híján nem volt értelme.Viszont fent a parkolóban szenzációs volt, a villanyoszlopos "visszafordító" egyszerûen zseniális, azon akadtak ki mindig, hogy hogyan rakom ott el
Bocs ha ömlengtem, de ez már kellett.
Máskor gyertek tényleg
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Mi indítottuk a láncot, de kihangsúlyoztuk, hogy Hungaring a helyszín Ecclestone út.
Mi kint voltunk, ki is vettünk egy Sierrát az árokból. Szenzációsan, sõt hihetetlenül tolta! Beszartam rajta!
Olyan sebességgel vette a kanyarokat, amire már azt hittem nem lehet. A VFTS? fele annyival se ment.
Miközben szedtük ki az árokból, mondtuk, hogy az elõzõ kör nagyon jó volt!
- Aztmondja aaaaz?, úgy mentem mint egy nagymama
Õrült...
Mindegy.
Sajnálom, hogy elkerültük egymást.
De legalább érdeklõdés idén is van
Te RWD! Nem félted a sótól, meg a kocctól?
Tele van a net KP60-al és nagyon olcsón. Tudod mire gondolok.
Mi kint voltunk, ki is vettünk egy Sierrát az árokból. Szenzációsan, sõt hihetetlenül tolta! Beszartam rajta!
Olyan sebességgel vette a kanyarokat, amire már azt hittem nem lehet. A VFTS? fele annyival se ment.
Miközben szedtük ki az árokból, mondtuk, hogy az elõzõ kör nagyon jó volt!
- Aztmondja aaaaz?, úgy mentem mint egy nagymama
Õrült...
Mindegy.
Sajnálom, hogy elkerültük egymást.
De legalább érdeklõdés idén is van
Te RWD! Nem félted a sótól, meg a kocctól?
Tele van a net KP60-al és nagyon olcsón. Tudod mire gondolok.
Klubelnök

- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
Akkor félreértettem, azt hittem ott taliztok, és a szokásos dobogókõ lesz. Mindegy.
De féltem, csak nincs más. Nincs pénzem másik autóra...
.Pedig nagyon faszán elterveztem az egészet, de sajna ennyi sincs.
Inkább tankolom õt, költöm rá amit kell, aztán ha jön a lakat ideje, megkapja. Sajna egy téli vacak sem úgy mûködne, hogy megveszem, lepapírozom(
), nyál bele és megy is. Ha nincs krézi pl, már nagyságrendekkel rosszabb. És ez csak egy példa volt. És csak egy autónyi jött volna össze, ha elment volna a fehér 2101, összetákolni valami jól autózhatót már nem igazán ment volna. Szóval rohadtul sajnálom szegényt a buzi só miatt, de nem bírok magammal.Hiba, tudom.
Citrommal meg nem fogok hókocsizni, nincs az az isten, hogy megint FWD-vel telezzek.
Corollán gondolkodtam még (hasonló eljárással), csak oda is még kéne sok minden, hogy egyáltalán üzembiztos legyen nagyjából.
Szóval ez van.
De féltem, csak nincs más. Nincs pénzem másik autóra...
Inkább tankolom õt, költöm rá amit kell, aztán ha jön a lakat ideje, megkapja. Sajna egy téli vacak sem úgy mûködne, hogy megveszem, lepapírozom(
Citrommal meg nem fogok hókocsizni, nincs az az isten, hogy megint FWD-vel telezzek.
Corollán gondolkodtam még (hasonló eljárással), csak oda is még kéne sok minden, hogy egyáltalán üzembiztos legyen nagyjából.
Szóval ez van.
1981 - Toyota Starlet KP62
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Jajj cimbora bizony...
RWD!
Értem én a bugit, amikor kinézel és fehér a táj. Azonban annyira szép és jó állapotú a KP-d bódéja hogy vétek lenne feláldozni. Hidd el tapasztalatból beszélek.
Nézd pl a tegnapi E7 projekt hozzászólásom. Tip-top az E7 kasztnija, mégis áteszi magát a só a festéken.
Szerintem bõven megérne 40-50 ezret _(szerintem ennyire lealkudható...) egy másik KP. Még ha nincs is krézi (bár nemhiszem, mert dobos és azokkal nem szokott gond lenni). Abba nem félsz beszállni havas csizmával, nem baj, hogy az esetleges felverõdõ kövek leütik a festéket a hátsó kerék mögött...
Tudom hogy nincs rá pénz. De ügyes vagy, csinálj. Ráadásul itt a karácsony, te még kapsz is valamit, hát kérj erre támogatást. (persze alkatrész címszóval
). Nem azt mondom, hogy 150 ezres autót vegyél. Ez az 50 ezer sajnos napjainkban tényleg nem túl sok. 
És mit kell rákölteni? Cserélsz benne nem Castrol olajat, vezérlés láncos. Azt mész, ameddig nincs baja. Hosszú még a tél. Tudsz hozzá gyûjteni. Ha meg végleg lerohad, tényleg jó alkatrészbázis. A KP még ha ezres is, akkor is nagyon könnyû és virsli gumival élvezhetõ. Ha kinyomod a szemét, szerintem akkor se eszik 8-nál többet. Mi kell még?
A rozsda ha már kijön visszafordíthatatlan. Jöhet utána lakat. Szart sem ér
Ha mégis kötöd az ebet, akkor legalább csinálj magadnak egy vérbeli, alapos, vastag, rugalmas alvázvédelmet. Azzal talán nyerhetsz idõt. Anélkül gyilkosság.
Szerintem.
RWD!
Értem én a bugit, amikor kinézel és fehér a táj. Azonban annyira szép és jó állapotú a KP-d bódéja hogy vétek lenne feláldozni. Hidd el tapasztalatból beszélek.
Nézd pl a tegnapi E7 projekt hozzászólásom. Tip-top az E7 kasztnija, mégis áteszi magát a só a festéken.
Szerintem bõven megérne 40-50 ezret _(szerintem ennyire lealkudható...) egy másik KP. Még ha nincs is krézi (bár nemhiszem, mert dobos és azokkal nem szokott gond lenni). Abba nem félsz beszállni havas csizmával, nem baj, hogy az esetleges felverõdõ kövek leütik a festéket a hátsó kerék mögött...
Tudom hogy nincs rá pénz. De ügyes vagy, csinálj. Ráadásul itt a karácsony, te még kapsz is valamit, hát kérj erre támogatást. (persze alkatrész címszóval
És mit kell rákölteni? Cserélsz benne nem Castrol olajat, vezérlés láncos. Azt mész, ameddig nincs baja. Hosszú még a tél. Tudsz hozzá gyûjteni. Ha meg végleg lerohad, tényleg jó alkatrészbázis. A KP még ha ezres is, akkor is nagyon könnyû és virsli gumival élvezhetõ. Ha kinyomod a szemét, szerintem akkor se eszik 8-nál többet. Mi kell még?
A rozsda ha már kijön visszafordíthatatlan. Jöhet utána lakat. Szart sem ér
Ha mégis kötöd az ebet, akkor legalább csinálj magadnak egy vérbeli, alapos, vastag, rugalmas alvázvédelmet. Azzal talán nyerhetsz idõt. Anélkül gyilkosság.
Szerintem.
Klubelnök

- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
+