Én Jean Ragnotti-t szoktam nézni gyakorlásképp. De ha te ugyanezt lemûveled egy utcai, sperr nélküli, szöges gumi nélküli autóval, akkor jelentkezz valamelyik WRC csapatba. Segítek, nem fog menni. Elsõkerekessel tökjól el lehet ökörködni parkolóban, üres placcon, de TOTÁL felesleges istenkísérteni vele hegynek fel-le. Mondom, nem lehet rendesen elrakni keresztbe.Lackó írta:....akkor nézz meg 1-2 Gilles Panizzi videót...ha tudod ki õ.[Walaki]D`Lair írta:Szerintem teljesen felesleges elsõkerekes kocsikkal addig elmenni, a fel-le úton úgysem lehet elrakni ezeket, parkoló meg van máshol is...
http://www.youtube.com/watch?v=cPzcihPq3mk
Ez a faszi egy isten. Én valahogy így képzelem el a vezetni tudást.
Tudom, nem ide tartozik, de aki nem rest, nézze végig, benne van a cáfo-
lat Józsi kijelentésére.
"Hólánc" avagy a fagyos drót
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1985
- Autód típusa (és generációja): Corolla E8
- Autód felszereltségi jelölése: GT
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto ///

- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Csak téged tudlak idézni : "a fel-le úton úgysem lehet elrakni ezeket" . Ez[Walaki]D`Lair írta:Én Jean Ragnotti-t szoktam nézni gyakorlásképp. De ha te ugyanezt lemûveled egy utcai, sperr nélküli, szöges gumi nélküli autóval, akkor jelentkezz valamelyik WRC csapatba. Segítek, nem fog menni. Elsõkerekessel tökjól el lehet ökörködni parkolóban, üres placcon, de TOTÁL felesleges istenkísérteni vele hegynek fel-le. Mondom, nem lehet rendesen elrakni keresztbe.Lackó írta:....akkor nézz meg 1-2 Gilles Panizzi videót...ha tudod ki õ.[Walaki]D`Lair írta:Szerintem teljesen felesleges elsõkerekes kocsikkal addig elmenni, a fel-le úton úgysem lehet elrakni ezeket, parkoló meg van máshol is...
lat Józsi kijelentésére.
a kijelentésed NEM IGAZ. Részemrõl lezárva....
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

"TOTÁL felesleges istenkísérteni vele hegynek fel-le" KÖZÚTON FELELÕSSÉG, ELÕRELÁTÁS, JÓZAN ÉSZ!
Ez nagyon igaz, és vonatkozik minden hajtásvariációra. Tegnap hajnalban felmentem. Borzasztó volt. Nem kátyúztak kb. 1000 éve és ezért a hó alatt ott vannak a meglepik. Felfele 2 elakadt autóval találkoztam, a parkoló járhatatlan volt.
Gilles viszont ISTEN KÁROLY!
Köszi a videót Lackó!
Ez nagyon igaz, és vonatkozik minden hajtásvariációra. Tegnap hajnalban felmentem. Borzasztó volt. Nem kátyúztak kb. 1000 éve és ezért a hó alatt ott vannak a meglepik. Felfele 2 elakadt autóval találkoztam, a parkoló járhatatlan volt.
Gilles viszont ISTEN KÁROLY!
Köszi a videót Lackó!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- RWD
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1981
- Autód típusa (és generációja): Starlet
- Autód felszereltségi jelölése: STD
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (3 ajtós)
Pedig igaza van, szép, elnyújtott, összetett, IGAZI kereszt sosem lesz kivitelezhetõ egy elsõssel, mivel fizikailag lehetetlen.Lackó írta:Csak téged tudlak idézni : "a fel-le úton úgysem lehet elrakni ezeket" . Ez[Walaki]D`Lair írta:Én Jean Ragnotti-t szoktam nézni gyakorlásképp. De ha te ugyanezt lemûveled egy utcai, sperr nélküli, szöges gumi nélküli autóval, akkor jelentkezz valamelyik WRC csapatba. Segítek, nem fog menni. Elsõkerekessel tökjól el lehet ökörködni parkolóban, üres placcon, de TOTÁL felesleges istenkísérteni vele hegynek fel-le. Mondom, nem lehet rendesen elrakni keresztbe.Lackó írta: ....akkor nézz meg 1-2 Gilles Panizzi videót...ha tudod ki õ.
lat Józsi kijelentésére.
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
1983 - Toyota Corolla AE86
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó

Az hogy meghúzod a racsnit kanyarban és keresztbeáll, majd ledifferáló hajtással sikít az egyik kerék az nem "elrakott" kanyar...Ne álljunk már le vitázni ezen, mióta megvan a jogsim hátsókerekest vezetek, meg 3 éve hacsit...jó móka az elsõkerékhajtás is, de az biztos hogy nem szórakoznék vele szerpentinen...Lackó írta:Csak téged tudlak idézni : "a fel-le úton úgysem lehet elrakni ezeket" . Ez[Walaki]D`Lair írta:Én Jean Ragnotti-t szoktam nézni gyakorlásképp. De ha te ugyanezt lemûveled egy utcai, sperr nélküli, szöges gumi nélküli autóval, akkor jelentkezz valamelyik WRC csapatba. Segítek, nem fog menni. Elsõkerekessel tökjól el lehet ökörködni parkolóban, üres placcon, de TOTÁL felesleges istenkísérteni vele hegynek fel-le. Mondom, nem lehet rendesen elrakni keresztbe.Lackó írta: ....akkor nézz meg 1-2 Gilles Panizzi videót...ha tudod ki õ.
lat Józsi kijelentésére.
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater

- Lackó
- Fanatikus fórumozó

Na ez már így igaz. Csak eredetileg nem ezt mondta Józsi...RWD írta:Pedig igaza van, szép, elnyújtott, összetett, IGAZI kereszt sosem lesz kivitelezhetõ egy elsõssel, mivel fizikailag lehetetlen.Lackó írta:Csak téged tudlak idézni : "a fel-le úton úgysem lehet elrakni ezeket" . Ez[Walaki]D`Lair írta: Én Jean Ragnotti-t szoktam nézni gyakorlásképp. De ha te ugyanezt lemûveled egy utcai, sperr nélküli, szöges gumi nélküli autóval, akkor jelentkezz valamelyik WRC csapatba. Segítek, nem fog menni. Elsõkerekessel tökjól el lehet ökörködni parkolóban, üres placcon, de TOTÁL felesleges istenkísérteni vele hegynek fel-le. Mondom, nem lehet rendesen elrakni keresztbe.
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

OK, nem akartam indulatot gerjeszteni......[Walaki]D`Lair írta:Az hogy meghúzod a racsnit kanyarban és keresztbeáll, majd ledifferáló hajtással sikít az egyik kerék az nem "elrakott" kanyar...Ne álljunk már le vitázni ezen, mióta megvan a jogsim hátsókerekest vezetek, meg 3 éve hacsit...jó móka az elsõkerékhajtás is, de az biztos hogy nem szórakoznék vele szerpentinen...Lackó írta:Csak téged tudlak idézni : "a fel-le úton úgysem lehet elrakni ezeket" . Ez[Walaki]D`Lair írta: Én Jean Ragnotti-t szoktam nézni gyakorlásképp. De ha te ugyanezt lemûveled egy utcai, sperr nélküli, szöges gumi nélküli autóval, akkor jelentkezz valamelyik WRC csapatba. Segítek, nem fog menni. Elsõkerekessel tökjól el lehet ökörködni parkolóban, üres placcon, de TOTÁL felesleges istenkísérteni vele hegynek fel-le. Mondom, nem lehet rendesen elrakni keresztbe.
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Továbbadtam! Ki indította?
Ha tudok kimegyek, de egyelõre 50%
Ha tudok kimegyek, de egyelõre 50%
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

Elvileg körbeért. Valszeg én (sem) tudok menni, mivel a sajátomon nyári gumi sincs, akvel jöttem volna az meg dolgozik... De lesz még dec 12-tõl, akkor tutkó lesz sok hó még!
[web]http://koponyeg.hu/[/web]
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
- [Walaki]D`Lair
- Fanatikus fórumozó