Központizár, elektromos ablakemelõ
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

"All auto"?? Ez el is kerülte a figyelmemetYautja írta:E12, az ezüst és a tükör állító gombok
Akkor ez most egy kétoldali automatás? Ami nekem kellene??
Figyelj, ha a tied is kételsõautomatás, akkor lehet hogy engem érdekelne, amennyiben e11-be jó...
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
- Yautja
- Gyakori látogató

Szerintem beköthetõ, de beszéltünk róla, hogy nem tudjuk hol az elektronikája.Bandagoose írta:"All auto"?? Ez el is kerülte a figyelmemetYautja írta:E12, az ezüst és a tükör állító gombokén csak azt láttam, hogy a bal oldali gomb olyan mint az automatáé...
Akkor ez most egy kétoldali automatás? Ami nekem kellene??
Figyelj, ha a tied is kételsõautomatás, akkor lehet hogy engem érdekelne, amennyiben e11-be jó...
E12-nek auto le-fel az összes, ráadásul az 4 ablakos...
E12 '05 2ZZ-GE 1,8 TS facelift (5 ajtós) 192 Lóerõ 
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

- Yautja
- Gyakori látogató

Ha itt is így van, nyert ügyed van, nálam meg nézzük a láb kiosztást...Bandagoose írta:Az elektronikája? Nincs külön elektronikája (legalábbis e11-nek), a kapcsolóegységgel van egybeszerelve.
E12 '05 2ZZ-GE 1,8 TS facelift (5 ajtós) 192 Lóerõ 
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

Nézzük.. én nem nagyon látom!! 
Le tudom fényképezni az enyimet. Nyilván, kissé gyérebbek a vezetékek, de emlékszem, hogy volt egy-két üres hely, ahol lábaknak kellett volna lennie...
nyilván, az kezeli a jobbos automatikát.
Még azt tudom, hogy a vezetõ- és utasoldali kapcsoló elég szoros egységet képez, egymás nélkül nem nagyon mûködnek, de az automatika sztem a vezetõoldaliba van beépítve.
Le tudom fényképezni az enyimet. Nyilván, kissé gyérebbek a vezetékek, de emlékszem, hogy volt egy-két üres hely, ahol lábaknak kellett volna lennie...
nyilván, az kezeli a jobbos automatikát.
Még azt tudom, hogy a vezetõ- és utasoldali kapcsoló elég szoros egységet képez, egymás nélkül nem nagyon mûködnek, de az automatika sztem a vezetõoldaliba van beépítve.
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

Igen, tudom, nekem a vezetõ oldali automata. 
Ráadásul érzékelõs, tehát ha felfelé valami beszorul (pl. egy fej
) akkor félig visszateker.
Jobbra beszereztem már egy másik emelõmechanikát motorral, angol jobbkormányosból, automatához való. De sajnos a motorban csak a pozícióérzékelõk vannak benne, az automatika maga az csak a kapcsolóban.
A sima (nem automata) motorból két vezeték jön ki, az automatához való motorból pedig öt, ha jól emlékszem...
Ráadásul érzékelõs, tehát ha felfelé valami beszorul (pl. egy fej
Jobbra beszereztem már egy másik emelõmechanikát motorral, angol jobbkormányosból, automatához való. De sajnos a motorban csak a pozícióérzékelõk vannak benne, az automatika maga az csak a kapcsolóban.
A sima (nem automata) motorból két vezeték jön ki, az automatához való motorból pedig öt, ha jól emlékszem...
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Egy 2000-es fullos 2.0 E11 majdnem lecsípte az ujjam. Úgy fájt, hogy azthittem eltört. Vissza nem tekert egy mm-t sem!Bandagoose írta:
Ráadásul érzékelõs, tehát ha felfelé valami beszorul (pl. egy fej) akkor félig visszateker.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

na de melyik oldalon? Vezetõ, vagy anyós?Pacsker írta:Egy 2000-es fullos 2.0 E11 majdnem lecsípte az ujjam. Úgy fájt, hogy azthittem eltört. Vissza nem tekert egy mm-t sem!Bandagoose írta:
Ráadásul érzékelõs, tehát ha felfelé valami beszorul (pl. egy fej) akkor félig visszateker.
Corolla E11 G6 HB 4E-FE
- Birka
- Fanatikus fórumozó

Miért? Anyós feje levágható?Bandagoose írta:na de melyik oldalon? Vezetõ, vagy anyós?Pacsker írta:Egy 2000-es fullos 2.0 E11 majdnem lecsípte az ujjam. Úgy fájt, hogy azthittem eltört. Vissza nem tekert egy mm-t sem!Bandagoose írta:
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ