CCH Szilveszter
-
Pacsker
- ngabeee
- Gyakori látogató

Sziasztok!
Nekünk is tetszik az ötlet, a hely, az ár, szal minden, vinnénk is 2 embert, egy nagyon jó barátomat és a barátnőjét, csak még nem kaptam Tőlük választ, hogy tudnak-e jönni. Mindenképpen Velük szeretnénk szilveszterezni, tehát ha tudnak jönni, akkor 4-en mennénk, ha nem, akkor sajnos mi sem mennénk.
De optimista vagyok, lélekben már a magyar highland-en hógolyózunk Veletek :lol:8)!
Amint kapok választ, szólok.
Üdv!
Nekünk is tetszik az ötlet, a hely, az ár, szal minden, vinnénk is 2 embert, egy nagyon jó barátomat és a barátnőjét, csak még nem kaptam Tőlük választ, hogy tudnak-e jönni. Mindenképpen Velük szeretnénk szilveszterezni, tehát ha tudnak jönni, akkor 4-en mennénk, ha nem, akkor sajnos mi sem mennénk.
De optimista vagyok, lélekben már a magyar highland-en hógolyózunk Veletek :lol:8)!
Amint kapok választ, szólok.
Üdv!
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
- ngabeee
- Gyakori látogató

Sajnos ismerősömék nem tudnak jönni, így a mostani CCH szilvesztert kihagyjuk 
, talán jövőre összejön, nagyon remélem. Lélekben azért ott leszünk Veletek is, és várjuk majd az élménybeszámolókat meg képeket
.
Üdv!
Üdv!
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Rohadt szarul érzem magam! Igaz nem igértem semmi biztosat, de a szállásról lecsúsztunk!
Nagyon mérges vagyok és ég is a
!
Nem rajtam múlott!
Mindent elkövetek, hogy találjunk egy másikat!
De ha tudtok akkor nagy segítség lenne!
Nagyon mérges vagyok és ég is a
Nem rajtam múlott!
Mindent elkövetek, hogy találjunk egy másikat!
De ha tudtok akkor nagy segítség lenne!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

-
Pacsker
Semmi baj!
A története az, hogy Balázs ahogy ígérte tegnap megpróbálta lefoglalni a kéglit. Kellett visszajelzési idő és goondolom kiderült, hogy már lefoglalták
Semmi baj! Köszi, hogy utánajártál. Csak keressünk izibe egy másikat. Vagy nem kérded meg azt akié a kéró, hogy nem tud a közelbe egy hasonló olcsót?
Ő biztos otthon van benne!!!
A története az, hogy Balázs ahogy ígérte tegnap megpróbálta lefoglalni a kéglit. Kellett visszajelzési idő és goondolom kiderült, hogy már lefoglalták
Semmi baj! Köszi, hogy utánajártál. Csak keressünk izibe egy másikat. Vagy nem kérded meg azt akié a kéró, hogy nem tud a közelbe egy hasonló olcsót?
Ő biztos otthon van benne!!!
- kis_andras
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
-
Pacsker
- kis_andras
- Gyakori látogató

- Kapcsolat:
Az információszerzéssel megbízott emberem csütörtök esti választ ígért,Pacsker írta:Szia András!
Igen időpont uaz, helyszín is magasan a mátrában. Árakat meg ha tudsz mond. Köszönöm, h utánajársz!
A másik emberke (akinek van kiadó szállása Parádfürdőn) azt mondta, hogy beszéltek már róla haverjával, de nem tudja még hogy kiveszik-e, szóval őt pénteken kell visszahívnom....
amúgy ez 2000/fő/éj (ebbe benne van az idegenforgalmi adó, konyha, 2fürdőszoba) az ár ~15főre értendő!!
Meg beszéltem egy harmadik emberrel, aki elvileg mindenre tud okosat
Számotokra az a lényeg, hogy érdemleges információval péntek este tudok szolgálni!
Addig jó lenne ha kiderülne a pontos létszám
kisa.
E12 facelift
E12 facelift
-
Pacsker
-
Pacsker