Vendel írta:Sziasztok! 1 hónapja tulajdonosa lettem egy 1.3 -as corollának. Az autóban motort kellett cserélni. A csere óta nem ad szikrát, elõtte még mûködött rendesen. A kocsiban nincs riasztó ami blokkolja a gyújtást. Mi lehet még benne ami leblokkol?
Válaszokat elõre is köszi.
Megoldódott a probléma, a gyújtótrafó adta meg magát állás közben , most végre 1 hónap után van egy mûködõképes corollám
Örülök, hogy sikerült rájönni Lackóval komoly okfejtést bonyolítottunk le telefonon az autóddal kapcsolatban
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Köszönöm mindenkinek aki próbált valamilyen formában segíteni! A késõbbiekben is biztos lesz majd kérdésem, mert a motorcsere még csak a kezdete volt az autó rendbetételének.
Nincs valakinek esetleg egy hûtõje 4efe-hez? Egy klubtagnak kéne, Istunak, csak nincs netközelben. e10 liftbackje van! Elõre is köszi! Esetleg Dbandesz?
Brrochito írta:
Bal féltengely kotyog, lötyög a váltóban, jobb kanyarban hangja is van,mintha nem lenne rendesen a helyén, de nem lehet beljebb tolni, olaj sem szivárog, ezért nem értem mi a gond.Arra gondoltam talán nem az 1,6-os féltengelye van benne, ha ez egyáltalán lehetséges.Remélem nem a difi,vagy annak csapágya haldoklik.
Bekerült a kocsimba gyári könyöklõ, hétvégén érkezik az eredeti rádió + Si elsõ lökös. Illetve elõzõ hétvégén még tolatóradar is felkerült hátra, szóval alakul a full extra.
(EP71 Starlet
EE101 Royal Special)
joined the Dark Side
Szerintem õ arra gondol, hogy nyitásnál, egy ponton túl már nem kell kézzel rásegíteni, hanem van annyi "erõ" a teleszkópban, hogy a végállásig felnyíljon magától. (de ezt csak tippelem, hogy erre gondol)
Sziasztok! Nem rég vettem egy E10 es 5 ajtós sedan corollát.Eleje enyhén sérült de nem vészes.Na most az elsö motortartóbak kicsit furcsán áll benne jobb oldalra tart.De a tartó olyan mintha gyárilag lenne meghajlitva nem utólag hajlott volna meg.A gumibak körgyûrûje is kicsit "meg van csavarva" abba az irányba.De tök olyan mintha gyári lenne de ma megnéztem 2 másik 4E-FE motoros E10 est is és mindkettõbe egyenes.
De egyik csapott hátú volt másik kombi.Kérdés az hogy az enyémbe is egyenesen kéne állnia?Aki tudja a választ segítsen légyszi!Köszi!