CCH Szilveszter

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell

Részt vennél a közös szilveszterben?

Igen, bulizni akarok :)
16
89%
Nem, Otthon akarok szottyadni :D
2
11%

Szavazatok száma: 18

Vendég

CCH Szilveszter

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ismerjük-e már annyira egymást, hogy együtt töltsük a szilvesztert? :D

Kikivel úgy gondoljuk, ha van hozzá kedvetek, megcsinálhatnánk az első olyan találkozót, amely most nem elsősorban az autókról, hanem a társaságról szólna. Ez még nem biztos, csak felvetettük az ötletünket!

Ha van rá érdeklődés (és megfelelő létszám), kivehetnénk egy hasonló kulcsos házat, mint a kisgyóni találkozón! Kezdhetnénk egy laza forraltborozással, beszélgetéssel...ha lenne hó még szánkózhatnánk is vagy megépíthetnénk az első közös CCH-s hóembert is! :twisted:
A későbbiekben szilveszterhez illően buli, tánc, pia-koccintás és miegymás...az ötletekre nyitottak vagyunk! :wink:

A program egy éjszakás lehetne, 2007. december 31. - 2008. január 1.!!! Ha van kedvetek és ötletetek írjatok minél hamarabb, hogy elkezdhessük a szervezést!

Gondoljuk, mindenkinek megvan a régóta bejáratott baráti társasága szilveszterre, de ha láttok benne fantáziát szervezzük meg!!!

Puszi: Kiki és Matyi :wink:

( De mindezek előtt itt az Első CCHázibuli December 8-9 :wink: bővebben hamarosan... :lol: )
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Támogatva tízezermilliárd pontos ötlet. Nyakig benne vagyok a "hóba" :D
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Nagyon jól hangzik, akár benne is lennék, de a 30.-ai estére már van programom Pesten! Előbb megvárnám a döntést hogy merrefele is indulnánk, és utánna döntenék hogy rá másnapra kómás fejjel veletek tartanék e, vagy ahogy a szavazás fogalmaz: inkább "otthon akarnék szottyadni" . :D
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
AIR-ka
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: AIR-ka »

én is benne vagyok :P
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Re: CCH Szilveszter

Hozzászólás Szerző: B26 »

Pacsker írta:Ismerjük-e már annyira egymást, hogy együtt töltsük a szilvesztert? :D

Kikivel úgy gondoljuk, ha van hozzá kedvetek, megcsinálhatnánk az első olyan találkozót, amely most nem elsősorban az autókról, hanem a társaságról szólna. Ez még nem biztos, csak felvetettük az ötletünket!

Ha van rá érdeklődés (és megfelelő létszám), kivehetnénk egy hasonló kulcsos házat, mint a kisgyóni találkozón! Kezdhetnénk egy laza forraltborozással, beszélgetéssel...ha lenne hó még szánkózhatnánk is vagy megépíthetnénk az első közös CCH-s hóembert is! :twisted:
A későbbiekben szilveszterhez illően buli, tánc, pia-koccintás és miegymás...az ötletekre nyitottak vagyunk! :wink:

A program egy éjszakás lehetne, 2007. december 31. - 2008. január 1.!!! Ha van kedvetek és ötletetek írjatok minél hamarabb, hogy elkezdhessük a szervezést!

Gondoljuk, mindenkinek megvan a régóta bejáratott baráti társasága szilveszterre, de ha láttok benne fantáziát szervezzük meg!!!

Puszi: Kiki és Matyi :wink:

( De mindezek előtt itt az Első CCHázibuli December 8-9 :wink: bővebben hamarosan... :lol: )

SZERINTEM MOST AZT MONDOM OTT LESZÜNK!
Balázs

C-POWER!!!!!
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Misel!

Örülök, hogy hallok rólad! :)
Ne viccelj! nincs olyan, hogy kómás fej. Majd levezetjük a másnapot, aztán egy kulcsos házban valahol újra indul a hepaj!

Mindenki jöjjön! Kikivel fülig ér a szánk :lol: :lol:

Fel szeretném hívni a figyelmet, hogy ha KOMOLY az érdeklődés, márpedig az eddigi másfél óra visszajelzéseiből úgy tűnik! :lol: , Akkor NAGYON HAMAR meg kell ezt beszélnünk, s le kell ezt fixálnunk, a szállással kapcsolatban!
Már most el vagyunk késve! Ilyenkor lefoglalja mindenki. Várjuk az ötleteket is hogy hol esetleg mennyibe kerül, hány fős....
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: andoriusz »

reszemrol jo otlet, mennek szivesen
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Én is támogatom!
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Én is! Én is! Én is! Én is! Én is! :lol: :lol: :lol:

Ha már lúd legyen kövér! Kékestető? Ott nagyobb esély van a hóra, szánkózási lehetőségre és friss levegőre!

Itt szeretném megjegyezni, hogy nagyon szívesen segítek a szervezésben, foglalásban és, ha megrázzuk magunkat akkor ez egy nagyon jó bulinak hangzik! :wink: :lol: KIHAGYHATATLAN!

A főzést (kivéve a forralt borozást) vállalom és Mónival ott segítunk ahol kell! Kiki & Matyi ne féljetek szólni létszi! :wink: :D
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Kikinek már jeleztem.
Legnagyobb sajnálatomra nem tudok jelen lenni, természetesen munka miatt. :roll: :roll: :roll: Karácsony meglesz, a Szilveszter valszeg nem. Lehetnek csere-berék, de nagyon nem változhat a felállás.

Úgyhogy....
:cry: :x
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Pacsker írta:Misel!

Örülök, hogy hallok rólad! :)
Eddig sem voltam nagyon eltünve szerintem. A közelmúltban rendezett talik körlevelénél is rendszeresen jeleztem vissza, hogy nem tudok megjelenni! Talán mostanság nem vagyok olyan aktív a fórumokon, de rendszeresen olvasom most is, csak ha nem tudok a témákhoz érdemben hozzászólni, akkor inkább nem koptatom a billentyűzetem! :D
Pacsker írta:Várjuk az ötleteket is hogy hol esetleg mennyibe kerül, hány fős....
Ezt egyenlőre meghagyom másoknak. Előbb várnék hogy a nagy többség mit akar, és akkor az alapján ha támogatom, esetleg ha jobbat tudok, akkor azt szóvá teszem! :)
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Kiki
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Kiki »

Úúúúgy és annnyira nagyon nagyon örülnék, ha többen is írnátok választ ide! Olyan nagyon boldoggá tennétek!

Nem akarok senkit sem b...gatni, de ha tényleg szeretnétek, a közös szilvesztert, akkor el kell kezdenünk a szervezést, pl:hol legyen... és mivel gondolom senki nem szeretne sátrazni...bááár Orosz Atti :lol: -ki tudja??? :D szóval akkor kéne valami házacskát lefoglalni, amiben nem árt ha van fűtés és elegendő hely! Az egyetlen bajom csak az, h szerintem decemberben ezeket már mind lefoglalják azok a társaságok, akik nem akarnak otthon szottyadni szilveszterkor!!!

Szóval lépni kellene...lasssssacskáááááán...

KösziKösziKöszi!!!
Puszi és mindenkinek jó lazulást ahosszú hétvégéhez! 8)

Kikk
paradoxx
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: paradoxx »

Ha nem osztanak be, jövök :)
Eladva...
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Én mint lehetőség felvetettem Kékestetőt, de mehetünk kevésbé messzebre is, mint Dobogókő vagy???
Mivel nagyobb esély van fent a hegyen hóra! 8)
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
MEDVEEE
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: MEDVEEE »

Na Sziasztok!

Hát nekem a véleményem erről az egészről az, hogy k***a jó 5let. Nagyon okos volt a kitalálója :twisted: . Csak sajnos nekem addigra még biztos hogy nem lesz kész az autóm, deeee.... valaki közeli corollást szerzek, hogy menjünk el! Hogy hol legyen arról nemtudok mondani semit, merthogy Budapest is messzevan :!: Na majd várom a fejleményeket !

Üdv!
Lezárt