Eladó Corolla alkatrészNek
Corolla 2E Liftback 1988 -- Alkatrésznek egyben
Sziasztok,
A Corollám hengerfejes lett, és nem nagyon akarom javíttatni úgyhogy eladó egyben alkatrésznek (donornak). Persze javítható, eddig folyamatosan használtam, mûszaki decemberig van rajta.
Liftback, 2E, 226e km-rel, 1.3-as benzines, piros.
Érdekel valakit?
gardosattila@gmail.com[/img]
A Corollám hengerfejes lett, és nem nagyon akarom javíttatni úgyhogy eladó egyben alkatrésznek (donornak). Persze javítható, eddig folyamatosan használtam, mûszaki decemberig van rajta.
Liftback, 2E, 226e km-rel, 1.3-as benzines, piros.
Érdekel valakit?
Zebda
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Szia!
Rakj be képeket is légyszi és írj felszereltséget és árakat is!
Rakj be képeket is légyszi és írj felszereltséget és árakat is!
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Corolla 2E Liftback 1988 -- Alkatrésznek egyben
1988, Lifrback XL, 1.3. vonóhorog van rajta, manuális tetõablak, vezetõülésmagasság állítás, van benne riasztó, immobilizer, hátsó ködlámpa.
Hibája a hengerfejen kívül, hogy cserélni kéne a motorban a kipufogó leömlõ öntöttvasat, mert el van repedve. A szerelõm szerint bontottan 12-15 ez az elem. Új hátsó kipu dobja van, vezérmõszíjat cseréltem nyáron, új gyertyákat kapott 2 hete. Szerintem a hátsó gátlókat meg kell nézni, bár egy éve felújította õket egy szerelõ. Most más nem jut eszembe.
Az ára meg persze irány, 120ezer.
Képet hogy küldök?
Attila
Hibája a hengerfejen kívül, hogy cserélni kéne a motorban a kipufogó leömlõ öntöttvasat, mert el van repedve. A szerelõm szerint bontottan 12-15 ez az elem. Új hátsó kipu dobja van, vezérmõszíjat cseréltem nyáron, új gyertyákat kapott 2 hete. Szerintem a hátsó gátlókat meg kell nézni, bár egy éve felújította õket egy szerelõ. Most más nem jut eszembe.
Képet hogy küldök?
Attila
Zebda
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Klubelnök

Re: Corolla 2E Liftback 1988 -- Alkatrésznek egyben
Na jó, a képfeltöltést még gyakorolnom kell... De ezeken a linken van egyzebda írta:1988, Lifrback XL, 1.3. vonóhorog van rajta, manuális tetõablak, vezetõülésmagasság állítás, van benne riasztó, immobilizer, hátsó ködlámpa.
Képet hogy küldök?
Attila
http://kepfeltoltes.hu/view/101001/gyor ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/101001/Pict ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/101001/Pict ... es.hu_.jpg
Most szólt valaki, hogy lehet, a 120ezer sok... Irány persze, mehet lejjebb, akár sokkal is.
Zebda
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

Sok? Nehülyéskedj...hengerfejet ilyet kocsihoz bagóért lehet venni, kipufogóleömlõt is, csak ne bontóban keresd, hanem kéz alól.
Szerelés meg nem bonyoulult, biztos segítene itt neked valaki a klubból.
nekem is ugyanilyen kocsim volt, már megbántam hogy lecseréltem, pedig ez is Corolla.
Ha egyébként a kocsi rendben van, vétek ily módon megszabadulni tõle...ha másikat veszel, csak az átírásra többet költesz.
És vedd figyelembe, hogy nem szabadulhatsz meg tõle olyan egyszerûen, mert forgalomból való kivonásra engedélyt csak bontós adhat!!
Szerelés meg nem bonyoulult, biztos segítene itt neked valaki a klubból.
nekem is ugyanilyen kocsim volt, már megbántam hogy lecseréltem, pedig ez is Corolla.
Ha egyébként a kocsi rendben van, vétek ily módon megszabadulni tõle...ha másikat veszel, csak az átírásra többet költesz.
És vedd figyelembe, hogy nem szabadulhatsz meg tõle olyan egyszerûen, mert forgalomból való kivonásra engedélyt csak bontós adhat!!
hengerfejes corolla
Köszi a jótanácsokat.. Nem szívesen adom el, de nincs most pénzem megcsinálni. Szerettem is nagyon, amióta nálam van! A szerelõm azt mondta, hogy hengerfej, leömlõ meg a mûszaki 150e lenne (mert decemberig van rajta, de akkor már nem várnék). Mivel én nem értek hozzá, és helyem sincs, ahol megcsinálnám (segítséggel), nem biztos, hogy megéri így nekem.
Ha valakinek kell, oda tudom adni olcsón, és akkor a szerelést mát az új tulaj csinálja.
Köszi
gardosattila@gmail.com
Ha valakinek kell, oda tudom adni olcsón, és akkor a szerelést mát az új tulaj csinálja.
Köszi
gardosattila@gmail.com
Zebda
Re: Corolla 2E Liftback 1988 -- Alkatrésznek egyben
120ért normál állapotút lehet venni bárhol...ez így halott ötlet szerintem..40-50eftnél többért csak valami balek fogja elvinni..én a gti-t vettem 165ért 2 év mûszakival,felújított motorral...csak viszonyítás képpen....zebda írta: Az ára meg persze irány, 120ezer.
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Szervusz!
Kasztni rohadás ügyileg hogy áll? Ha mégis meg lesz javítva, akkor van hengerfejem és leömlõm is. A hengerfej ki van pakolva így mehet gépmûhelybe rögtön. Szelepeket a sík után bcsiszolod kézzel és már kész is. A kettõt odaadom 6000-ért.
Ha netán alkatrészenként is eladó lesz és jó a bodé, akkor érdekel róla ajtó sárvédõ...
Attól függetlenül, hogy nagyon jó autónak tartom és egy szutyok 2-es golfnál klasszisokkal többet bír és többet fut annak ellenére, hogy ugyanolyan árban mozognak, én is azt mondom, hogy a 120-as irányár így hibásan sajnos igen magas összeg.
Kasztni rohadás ügyileg hogy áll? Ha mégis meg lesz javítva, akkor van hengerfejem és leömlõm is. A hengerfej ki van pakolva így mehet gépmûhelybe rögtön. Szelepeket a sík után bcsiszolod kézzel és már kész is. A kettõt odaadom 6000-ért.
Ha netán alkatrészenként is eladó lesz és jó a bodé, akkor érdekel róla ajtó sárvédõ...
Attól függetlenül, hogy nagyon jó autónak tartom és egy szutyok 2-es golfnál klasszisokkal többet bír és többet fut annak ellenére, hogy ugyanolyan árban mozognak, én is azt mondom, hogy a 120-as irányár így hibásan sajnos igen magas összeg.
Klubelnök

110be adtam el a 2e-t fél év mûszakival totál járóképesen..Taki írta:Gecsa azért te elég jól kifogtad 165E-ér 2év mûszakival![]()
Most próbálj még egy ilyen állapotút találni ennyiért.
pl ez is megéri azt a párezret plusszba...10hónap mûszakival..és nem alkudtál...
http://www.hasznaltauto.hu/auto/toyota/ ... _l-3971280