OKt 28. GYORSULÁS -- Tököli reptér -- Klubtalálkozó

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Lezárt
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

OKt 28. GYORSULÁS -- Tököli reptér -- Klubtalálkozó

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Kedves Tagjaink!

Újabb programlehetőség klubszinten.
Íme a levél:

"Tisztelt Klubvezetés!

Szeretettel meghívjuk Önöket az október 21-én vasárnap, 10 órától, a tököli reptéren megrendezésre kerülő profi nemzetközi gyorsulással egybekötött márkaklubtalálkozónkra. Most kiderül, hogy melyik klub tagjai a leggyorsabbak. Ideális évadzáró esemény ez a gigantikus rendezvény minden márkaklub számára.

A helyszínen biztosított a klubbok számára a külön betonos parkoló, áramvételi lehetőség, WC, büfé és persze a rengeteg program!!!! Csak, hogy néhányat említsek ezek közül: Jetbike show (sugárhajtású motor), Jetcar show (sugárhajtású autó), roncsderbi, gumifüst aréna, szlalomverseny…

A klubvezetés számára ingyenes a belépés, amely klubonként 2 főt jelent. Csak a klubtagok számára különleges kedvezménnyel kedveskedünk, a gyorsulási versenyre ingyenes nevezést biztosítunk. A belépő 2000 Ft.

A kategóriákról és a verseny részletes programjáról további információkat interntes oldalunkon a http://www.futam.hu –n találnak."

Gondolom, ez azt jelenti, hogy ideje szembenézni a Hondásokkal, Suzukisokkal, Mazdásokkal, Mitshubitshikkel nem beszélve a Subarusokkal.

Persze, barátilag!! :)

Óhajom a következő, itt az idő, hogy ismét minél többen legyünk. Mint nyáron. Megint arra a bizonyos egységre volna szükség, legalább 30 autó!!!!!!
Akiben szép vagy új emléket hagyott a nyári találkozó, ne legyen rest előrukkolni eme napra megint.

Intézzük a körlevelet.....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zed Kristianz 2007 okt. 22, 11:26 pm-kor.
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Gyurmi
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Autód gyártási éve: 2004
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Gyurmi »

Hello!

Én benne lennék egy tököli mutassuk meg és érezzük jól magunkat buliban! 8) Akár a szlovákiai turné helyett sem lenne rossz.
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Re: OKt 21. GYORSULÁS -- Tököli reptér -- Klubtalálkoz

Hozzászólás Szerző: B26 »

Zed Kristianz írta:Kedves Tagjaink!

Íme a levél:

"Tisztelt Klubvezetés!

Szeretettel meghívjuk Önöket az október 21-én vasárnap, 10 órától, a tököli reptéren megrendezésre kerülő profi nemzetközi gyorsulással egybekötött márkaklubtalálkozónkra. Most kiderül, hogy melyik klub tagjai a leggyorsabbak. Ideális évadzáró esemény ez a gigantikus rendezvény minden márkaklub számára.

A helyszínen biztosított a klubbok számára a külön betonos parkoló, áramvételi lehetőség, WC, büfé és persze a rengeteg program!!!! Csak, hogy néhányat említsek ezek közül: Jetbike show (sugárhajtású motor), Jetcar show (sugárhajtású autó), roncsderbi, gumifüst aréna, szlalomverseny…

A klubvezetés számára ingyenes a belépés, amely klubonként 2 főt jelent. Csak a klubtagok számára különleges kedvezménnyel kedveskedünk, a gyorsulási versenyre ingyenes nevezést biztosítunk. A belépő 2000 Ft.

A kategóriákról és a verseny részletes programjáról további információkat interntes oldalunkon a http://www.futam.hu –n találnak."

Gondolom, ez azt jelenti, hogy ideje szembenézni a Hondásokkal, Suzukisokkal, Mazdásokkal, Mitshubitshikkel nem beszélve a Subarusokkal.

Óhajom a következő, itt az idő, hogy ismét minél többen legyünk. Mint nyáron. Megint arra a bizonyos egységre volna szükség, legalább 30 autó!!!!!!
Akiben szép vagy új emléket hagyott a nyári találkozó, ne legyen rest előrukkolni eme napra megint.

Huhhh!

Beleborzongtam!

Menjünk! Holnap!:)

Várom már!

Ott a helyem!

Ez nekem olyan lesz mint hat hónapos kómásnak a felébredés!

Egész nap pörgök majd remélem!

Gumi-benzin szag,adrenalin bomba!

Ez kell nekem!

Tökre bezsongtam!

S ha még néha nyerek is akkor még jobban érzem majd magam!

Már ha van ilyen állapot! :)
Balázs

C-POWER!!!!!
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Félek bármit is mondani! :roll:

Én szívesen mennék és ott lennék, de lehet, hogy jelenésem lesz, de ami a legrosszabb mindig az utolsó pillanatban dől el! Szóval igyekszem ott lenni!

Szólok NFL tagunknak, hogy gyüjjön el!!! :wink:
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Sziasztok!

Na ez szép, még egy Tököl???
Hadd ne mondjam, hogy a múltkor én hogy kész lettem. Frankón nem ismertem magamra, meg sztem mások is aztmondták hogy ez dilis .....

Na és most mondjam ilyenkor hogy 1,6 115LE Automatát akarok. Na nem azt mondom hogy Overdrive-al azért lehet gyorsulni főleg pályán előzni... Najó ezt most bénán fejeztem ki...

Nagyon jó vóna elmenni megint... De Szlovákia is egy nagy hosszú vezetés az is isteni lenne.... óóóóóóó. Menjünk má bankot rabolni. Aztán meg irány a Toyota kereskedés TS ekért :D Feltűnően sok TS-t rendelnének sztemm... :D LOL. Na jóvan elkapott a hülyesg. bocsika. :oops:

Jah és az NFL szócskát sűrűn hallom ám én is !!!!!
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Re: OKt 21. GYORSULÁS -- Tököli reptér -- Klubtalálkoz

Hozzászólás Szerző: B26 »

Zed Kristianz írta:Kedves Tagjaink!

Íme a levél:

"Tisztelt Klubvezetés!

Meg amúgy jó lenne megszervezni,ami a toyota talin nem ment!
Vagyis az együtt bevonulást!
Kegyetlen lenne! :)
Balázs

C-POWER!!!!!
Gyurmi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Layosh!
Amennyiben összejön ez a tali, akkor az enyémet kipróbálhatod! Igaz, hogy csak 110 LE ,de 1.6 AUT.! Overdrive off kapcsolóval! :twisted:
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Gyurmi írta:Layosh!
Amennyiben összejön ez a tali, akkor az enyémet kipróbálhatod! Igaz, hogy csak 110 LE ,de 1.6 AUT.! Overdrive off kapcsolóval! :twisted:
Jajjjj de rendes vagy köszönöm szépen. Ha tényleg összejön akkor ezt nagyon nagyon megköszönném sőt már előre is köszi.

Igen biza 1,6 Autra fáj a fogam egyre jobban. Csak most elvileg én úgy tom, hogy a régebbi Corollákon az Overdrive az úgy van, hogy a váltókaron lévő kis gomb megnyom és a váltó egy fokozatot visszavált.

Most ez még a tiédnél is így van??

Na persze ettől függetlenül, az automatáknál, ha lepadlózod így is úgyis visszavált egy fokozatot. Mondjuk az tény, hogy előzéshez nagyon jól jön.

Vagy te magát a funkciót hogy használod ki?

És mégegyszer nagyon köszi a felajánlást... :)
Gyurmi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Layosh írta:
Gyurmi írta:Layosh!
Jajjjj de rendes vagy köszönöm szépen. Ha tényleg összejön akkor ezt nagyon nagyon megköszönném sőt már előre is köszi.

Igen biza 1,6 Autra fáj a fogam egyre jobban. Csak most elvileg én úgy tom, hogy a régebbi Corollákon az Overdrive az úgy van, hogy a váltókaron lévő kis gomb megnyom és a váltó egy fokozatot visszavált.

Most ez még a tiédnél is így van??

Na persze ettől függetlenül, az automatáknál, ha lepadlózod így is úgyis visszavált egy fokozatot. Mondjuk az tény, hogy előzéshez nagyon jól jön.

Vagy te magát a funkciót hogy használod ki?

És mégegyszer nagyon köszi a felajánlást... :)
Ez csak természetes! 8)

Ha előzés előtt lepadlózom 2 fokozatot kapcsol vissza. 110 km/h-nál dobja a 3.-at. Az overdrive arra jó, hogy ha be van kapcsolva, akkor a váltó D állásban 4 fokozatú, így kevesebb a fogyasztás. Overdrive Off helyzetben a D állás 3 fokozatú. A gyorsulásnál nem tapasztaltam jelentős különbséget, mivel az első 3 fokozatban mindig 6000rpm-ig engedi és csak 4.-ben tilt le 4000rpm-nél. Ez 175 km/h-t jelent.
Tehát csak akkor vált az overdrive off funkciónál vissza, ha 4.-ben volt a váltó. 8)
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hehe. Hát ez akkor szépen ki van találva. És hogy tilt 4000nél? Beleállsz a földbe? Vagy egyszerűen megfogja és megáll a gyorulás és megy 175 el és kész??? Bár ahogy a Trafipaxról szóló híreket olvasom, megerősít benne, hogy nem kell gyorsabb gép. Viszont legalább a váltó miatt kényelmes lessz.

Köszi a magyarázatot is. Most újabb dolgot tanultam. De majd személyesen is egyszer persze....
Gyurmi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Gyerekek! Akkor most megyünk vagy nem? Valamivel pezsgőbb készülődésre számítottam! Feleslegesen nem csámpázok le Tökölre. Én a klubtali miatt indulok csak útnak.
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

VÁLTOZÁS!!!!!!

idézem: "A rossz időre való tekintettel (még hó is várható), egy héttel elhalasztottuk a versenyt mindannyiunk érdekében!
Az új időpont 2007. október 28!!!"

Remélem, belefér, srácok. Jövő hét vasárnap!!!!!
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

Zed Kristianz írta:VÁLTOZÁS!!!!!!

idézem: "A rossz időre való tekintettel (még hó is várható), egy héttel elhalasztottuk a versenyt mindannyiunk érdekében!
Az új időpont 2007. október 28!!!"

Remélem, belefér, srácok. Jövő hét vasárnap!!!!!
ez rossz hír, mert nagyon vártam, de hátha jövő héten többen ráérnek :D
mi megyünk :lol:
kisa.
E12 facelift
kis_andras
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kis_andras »

na!

mi indulunk!
ha valaki kitéved csörögjön!
0620/941-20-38
kisa.
E12 facelift
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

nem tudok kimenni sajnos. Dolgoznom kell. Pedig kecsektető az ingyenes belépő.

Érezd jó magad. Aztán számolj be részletesen mindenről :)
Lezárt